اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت یک هلکوپتر ساده با ای وی آر avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت یک هلکوپتر ساده با ای وی آر avr

آقا من میخوام همینطوری عشقی روی یک بالگرد کار کنم سوالم اینجاست که با ای وی آر میتونم از پس بر بیام چه امکاناتی میخوام حدودا چقدر هزینم میشه و آیا پیاده سازیش سخته ؟

یک هلوکوپتر ساده که بشه پروازش داد فعلا نیازی به بیسیم نیت میخوام با سیم باشه تا بعد پیشرفته ترش رو بسازم .
    یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

پاسخ : ساخت یک هلکوپتر ساده با ای وی آر avr

با سلام.
    من 4 ساله روی هلیکوپتر و کواد و هواپیما کار میکنم.یعنی تو هر زمینه ای حدود 6 الی 7 ماه کار کردم و یه کلکسیون کوچیک ازشون دارم.
    اما این که شما گفتین هلیکوپتر باید عرض کنم طراحی بدنه و کنترل وزن هلیکوپتر یکی از سخت ترین قسمت های طراحی مدل میباشد.
    بهتون پیشنهاد میکنم اگر مایل بودید بیشتر سمت هواپیما برید.هواپیماهای فومی برای شروع خوبند و با هزینه نسبتا کمی میتونید پرواز داشته باشید.
    اگر خواستید بدنه هواپیما رو خودتون بسازید اموزشش به طور کامل تو نت هست انجمن rc.اگر هم نه میتونید با حدود 120 تومن یه بدنه خوب بخرین (ساخت داخل).
    بعد از اون میتونید رو قسمت های الکترونیک کار کنید.شایان ذکر است که یکی از گران ترین قسمت های مدل رادیو کنترل ان است که بسته به کارایی رنج قیمتی بین 200 هزار تا 5 ملیون تومان دارد.
    موفق باشید.
    Someone who can change the world
    ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

بدنه هواپیما رو که خودم نمی تونم بسازم چون تا حالا این کار رو نکردم کد نویسی اینها سخته ؟ چه تجهیزاتی نیاز داره ؟ منظورم اینه که موتور هواپیما چی باشه و کد نویسه به چه شکله پیچیدگی داره ؟

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

سلام.
        اگر تصمیم به ساخت کنترلر جداگانه دارید باید کنترلری طراحی کنید که در کنار کوچک بودن و سبک بودن بتواند تا فضای حداقل 1.5 کیلومتر رو براحتی ساپورت کند.
        تجهیزات اولیه مد نظر برای یک مدل ساده.
        موتور براشلس بسته به وزن و ابعاد هواپیما شما.
        باطری لیتیوم پلیمر.
        حداقل سه عدد میکرو سروو.
        چندین قطعه مکانیکی برای کنترل بال ها و سکان عقب.
        به انجمن rc مراجعه شود.
        Someone who can change the world
        ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

با مییکرو کنترلر AVR هم میشه این کارو انجام داد ؟
          میکرو سروو چیه من تا حالا ازش استفاده نکردم
          فکر میکنید چقدر در کل هزینه می بره ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X