با سلام به دوستان.من برای یک کلید ورودی به avr نیاز به دستور ی دارم که کار play/pause رابرایم انجام بده.برای مثال اگر پین pinc.0 برای کاری خاص فشار داده شود .بشود با pinc.1 کار را متوقف وسپس با همین پین کار را از جایی که توقف کرده ادامه داد
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نوشتن دستور play/pause با بسکام
Collapse
X
-
پاسخ : نوشتن دستور play/pause با بسکام
سلام.من با اینتراپت یک پین توانستم در حین کار یک برنامه _قبل از اینکه برنامه تا انتها برود_ وقفه ایجاد کنم ولی با فشار مجدد همان پین اینتراپت برنامه از جایی که وقفه در ان ایجاد شده بود به کار خود ادامه نداد بلکه متوقف شد.یعنی مانند stop نه pause
$regfile = "m16def.dat"
$crystal = 8000000
Config Porta = Input
Config Portc = Output
Config Portb.7 = Output
Config Portb.6 = Output
Config Portd.0 = Output
Config Portd.1 = Output
Config Portd.2 = Output
Config Int1 = Rising
Config Portd.4 = Output
Config Portd.5 = Output
Config Pind.6 = Input
Config Pind.7 = Input
Enable Int1
Enable Interrupts
On Int1 Power1:
Dim A As Integer
Dim B As Integer
B = 1
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.0 , Db5 = Portb.1 , Db6 = Portb.2 , _
Db7 = Portb.3 , E = Portb.4 , Rs = Portb.5
Config Lcd = 16 * 2
Config Debounce = 10
Start1:
Do
Debounce Pina.1 , 1 , Play , Sub
Debounce Pina.2 , 1 , Spin , Sub
Loop
Tamam:
End
Power1:
If B = 1 Then
Set Portb.7
Cls
Lcd " select progeram"
B = 0
Else
Reset Portb.7
B = 1
Cls
Reset Portc
End If
Return
Play:
If B <> 1 Then
Cls
Lcd "select program"
Else
Goto Start1
End If
Return
Spin:
Cls
Lcd "spining"
Do
If B <> 1 Then
Toggle Portd.0
Waitms 100
Loop
End If
Return
البته این اصل برنامه نیست و برای آزمایش وخطا میباشد در صورت نتیجه دادن ای ریز برنامه ها ویاد گرفتن اصول آن مطئنا در نوشتن اصل آن مشکلی ندارم
حالا به نظر شما ای ن برنامه ای که دادید در کجای این برنامه قرار بدهم
دیدگاه
-
با سلام
اگه منظورت برنامه ای هست که من برات گذاشتم
1 دیگه لزومی به استفاده از اینتراپت نیست
2 این قسمت رو که من گذاشتم داخل حلقه do loop در بدنه اصلی باید بزاری البته در این برناه که گذاشتی اگه برناه فوق مهرمانه ای داری مینویسی جور دیگه باشه .اونوقت باید جاش فرق کنه
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
دیدگاه
-
دوست گرامی .آقای رضایی.ضمن تشکر از راهنماییهایتان عرض شود هدف از ایجاد اینگونه محیط ها . برای کمک به هم وهمفکری میباشد . نه بحث محرمانه ای در کار است ونه کار سری .من به رباتیک علاقه دارم ومدتیه که هر از چندگاهی یک طرحی به ذهنم میرسه که ببینم با برنامه نویسی و مدارات الکترونیکی میشه انجام داد یا نه .الان هم طرح یک دستگاه چند کاره به ذهنم رسیده(که نوع کارش اصلا برایم مهم نیست) بطوری که وردوی داشته باشیم وچند تا خروجی -که بعدها بتوان از خروجی ها استفاده کرد.ولی چیزی که من لازم دارم این است که در حین کار یک خروجی مانند x که با ورودی x1 فعال شده بتوان آن را با ورودی y1 غیر فعال کرد یا باهمان ورودیy1 ، دوباره فعال کرد .یا اصولا متوقف کرد و از یک ورودی دیگر استفاده کرد.شما هم اینقدر بدبین نباش
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط velakatدوست گرامی .آقای رضایی.ضمن تشکر از راهنماییهایتان عرض شود هدف از ایجاد اینگونه محیط ها . برای کمک به هم وهمفکری میباشد . نه بحث محرمانه ای در کار است ونه کار سری .من به رباتیک علاقه دارم ومدتیه که هر از چندگاهی یک طرحی به ذهنم میرسه که ببینم با برنامه نویسی و مدارات الکترونیکی میشه انجام داد یا نه .الان هم طرح یک دستگاه چند کاره به ذهنم رسیده(که نوع کارش اصلا برایم مهم نیست) بطوری که وردوی داشته باشیم وچند تا خروجی -که بعدها بتوان از خروجی ها استفاده کرد.ولی چیزی که من لازم دارم این است که در حین کار یک خروجی مانند x که با ورودی x1 فعال شده بتوان آن را با ورودی y1 غیر فعال کرد یا باهمان ورودیy1 ، دوباره فعال کرد .یا اصولا متوقف کرد و از یک ورودی دیگر استفاده کرد.شما هم اینقدر بدبین نباش
بنده نه به شما و نه به هیچ کس دیگه بد بین نیستم و نخواهم بود در این حد هم نیستم
ولی هرکسی جای من باشه و تاپیک قبلی شما رو که با موضوعی شبیه به این زدین و بعد از دو صفحه بیخیال شدین http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87441.0
ببینه و بعد تاپیک جدید شما رو ببینه و دو برنامه ای رو که شما قرار دادی با هم مقایسه کنه ! به بدبینی خود شما نسبت به دیگر اعضا یقین پیدا میکنه .بنده اگه خدای نکردی به شما یا کس دیگری بد بین بودم اصلا اینجا راهنماییت نمیکردم
از شما هم تقاضا دارم قبل از اینکه موضع جدیدی در انجمن ایجاد کنید یه دور کامل داخل انجمن بگردید تا هم شاید به جواب برسید وهم نیازی نباشه بار سایت رو با ایجاد موضوعات تکراری افزایش بدیم .در این انجمن معمولا برای رفع مشکل همراه با سوال و توضیحات نقشه و برنامه کامل هم میزارن تا اگه کسی خواست کمکی کنی به کموکیف مشکل و مدار اگاه باشه به این طریق بدون شک به جواب میرسید ولی اگه با توضیحات ناقص و برنامه ای که چند بارتغییر داده شده (به علل مختلف) بخاهید به جواب برسید .جوابی بیش از این نصیب شما نمیشه و بیشتر باعث سردرگمی شما میشه
با تشکرروزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
دیدگاه
دیدگاه