اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول HX711 با بسکام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول HX711 با بسکام

سلام mostafa110star

همون کدی که تو دیتا شیت هست رو بزن جواب میده ( ولی خب مال من ولتاژ که از0.6 بیشتر میشد به اشباع میرفت )

دیدگاه

برای راه اندازی این ماژول چندنکته بایدرعایت بشه
      حتمامداری که سنس میکنه بایدپلوتسونی باشه

درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

تو این برنامه بسکام که اینجا موجوده سه رقم آخر در هر لحظه در حال تغییره کسی راهی پیدا نکرد؟ :angry: با این حساب نمیشه با یه فرمول وزن رو دقیق بدست آورد :angry: :angry: :angry: هر جورم برنامه رو بگید چپ وراستش کردم نشد که نشد :angry:
        معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

ببینید ماژول یک عدد خروجی داره اگه به دیتاشیت و نمونه کد نگاه کنید بعد از یک تقسیم و شرط if که بخاطر وجود بار بر روی لودسل هست در یک متغییر قرار می گیره شما این عدد رو نمایش بده و سپس یک وزنه مثلا 5کیلویی روی لودسل بزار. حالا عدد رو طوری تقسیم بر یک مقدار کن که به جای اون عدد خام قبلی 5کیلو رو ببینی.

به این میگن کالیبره کردن ماژول.
          خیلی ساده و راحته.
          و اتفاقا من یک سری برای اطمینان ماژول رو تست کردم که ببینم میشه بهش اعتماد کرد یا نه و دیدم که واقعا ماژول به درد بخور و خوبیه و امیدوارم در فروشگاه خود تراشه HX711 هم بیارن.
          چرا ناراحتی پاتریک!
          + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
          - از دیدنش ناراحت شدی؟
          + نه
          پس چی ناراحتت کرده
          + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
          ------------------------------------------------------------------------------------------------------
          محصولات

دیدگاه

سلام جناب آزاسته ممنون از راهنماییتون ولی خروجی یک عدد پایدار نیست سه رقم آخز هی عوض میشه ولی مابقی با برداشتن یا اضافه کردن کوچکترین باز تغییر میکنه مشکل من با اون سه رقم آخر که همانطورکه شما فرمودی تقسیم کنم کار تقسیم رو میزنه به هم مثلا 8383500 اون 500 اخر ثایت نیست اگر ثابت بود اون عدد بدون بارو میشد صفر درنظر گرفت وبعد به بار به فرمایش شما 5 کیلویی گذاشت وکالیبره کرد :cry2:
            معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
              ببینید ماژول یک عدد خروجی داره اگه به دیتاشیت و نمونه کد نگاه کنید بعد از یک تقسیم و شرط if که بخاطر وجود بار بر روی لودسل هست در یک متغییر قرار می گیره شما این عدد رو نمایش بده و سپس یک وزنه مثلا 5کیلویی روی لودسل بزار. حالا عدد رو طوری تقسیم بر یک مقدار کن که به جای اون عدد خام قبلی 5کیلو رو ببینی.

به این میگن کالیبره کردن ماژول.
              خیلی ساده و راحته.
              و اتفاقا من یک سری برای اطمینان ماژول رو تست کردم که ببینم میشه بهش اعتماد کرد یا نه و دیدم که واقعا ماژول به درد بخور و خوبیه و امیدوارم در فروشگاه خود تراشه HX711 هم بیارن.
              سلام 24 بیت نمیشه ازماژول کدگرفت چون ثابت نیست
              :biggrin:
              درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saaeedd000
                سلام 24 بیت نمیشه ازماژول کدگرفت چون ثابت نیست بهترین حالت 16 بیت یا18 بیت هستش
                میتونی بادستوربیتی به متغییرمقدار16 بیت ازش برداری درمتغییرجدیدبریزی وفرمولت روروی اون اجراکنی ونمایش بدی
                یه بارامتحان کن..........محدودیت جریان هم مدنظرباشه به کددقیق دادن خیلی مرتبطه
                :biggrin:
                جناب saaeedd000 من متوجه نشدم (میتونی بادستوربیتی به متغییرمقدار16 بیت ازش برداری درمتغییرجدیدبریزی)

میشه مثال بفرمایید

یعنی متغییر رو از نوعی انتخاب کنیم که 16 بیتی باشه؟ وظرفیت بیشتر ار اون رو نداشته باشه واون سه رقم رو قبول نکنه؟

معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

سلام دوستان
                  من ی ماژول hx711 خرید واسه راه اندازی سخت افزاریش مشکل دارم لود سلم sm602هستش 5 سیم داره من چطوری این سیم ها رو وصل کنم؟؟اخه رو لودسل 6 تا جا داره من چطوری تشخیص بدم کدومشونن!!!
                  با ولتمتر میتونم تغییرات خروجی ببینم؟؟؟
                  من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

کسی نیست جواب ما رو بده؟
                    من با دانش و آکاهی ام تمام جهالت ها رو به زانو در خواهم اورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad brave
                      سلام دوستان
                      من ی ماژول hx711 خرید واسه راه اندازی سخت افزاریش مشکل دارم لود سلم sm602هستش 5 سیم داره من چطوری این سیم ها رو وصل کنم؟؟اخه رو لودسل 6 تا جا داره من چطوری تشخیص بدم کدومشونن!!!
                      با ولتمتر میتونم تغییرات خروجی ببینم؟؟؟
                      لودسل معمولا 4 تا سیم داره سیاه- وقزمر +تغذیه لودسل هست وسفید- وسبز+ هم خروجی

تغییرات خروجی لودسل به تنهایی با ولتمتر قابل خوندن نیست چون تغییرات خیلی جزئی هست واسه همین هست این ماژول رو گرفتین .
                      من راه اندازی کردم خیلی هم دقیق هست ولی سه رقم آخر ثبات نداره .اومدم اون سه رقم رو بیخیال شدم
                      دقتم شد 10 گرم یعنی کوچکتر از ده گرم رو نمیتونم نشون بدم .لودسل من 60 کیلویی هست
                      معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi210
                        جناب saaeedd000 من متوجه نشدم (میتونی بادستوربیتی به متغییرمقدار16 بیت ازش برداری درمتغییرجدیدبریزی)

میشه مثال بفرمایید

یعنی متغییر رو از نوعی انتخاب کنیم که 16 بیتی باشه؟ وظرفیت بیشتر ار اون رو نداشته باشه واون سه رقم رو قبول نکنه؟
                        سلام
                        کدهادرمتغییرازجنس longهست .اچ ایکس 24کدمیدهدکه درقسمت 23تا0 متغییرweightقرارمیگیرد

دیدگاه

جناب saaeedd000 لطف کردین تست میکنم جوابشو عرض میکنم ممنون
                          معلولیت محدودیت نیست

دیدگاه

کسایی که عدد بزرگی می گرن که تغییر زیادی نمی کنن، حتی با وجود امتحان کد ها ، حتما سیم های لودسل رو با اهم متر تست کنید . مال من جای سیم تغذیه (قرمز) با سیم سیگنال منفی (سفید) جا به جا بود.

دیدگاه

عالی بود

دیدگاه

دوستان کسی واقعا ج گرفته مال منم چند تا عدد اخر جابه حا میشن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X