اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال اطلاعات با برد بیش از 2 کیلو متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال اطلاعات با برد بیش از 2 کیلو متر

سلام به همه .....

میشه یه ماژول به من معرفی کنید که اطلاعات با برد نزدیک به 2 کیلو متر ار سال و در یافت کنه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من با میکرو ها atmega 16/32 بیشتر کار میکنم.....

یه ماژول بجز rfm....??????>>>>

پاسخ : ارسال اطلاعات با برد بیش از 2 کیلو متر

سلام
    از نظر هزینه براتون صرف نداره به هر حال
    می تونید برید طرف خوانواده XBee
    یک گزینه XBee-PRO® 900 هست تا 10 کیلومتر به شرط انتن درست و ... برد داره ( 8 کیلومتر در عمل جواب گرفتم خارج از تهران)
    ماژل های دیگه ای هم هست باید ببینید نیازتون چیه چقدر اطلاعات می خواید بفرستید و .......

دیدگاه

سلام.
      به نظر من از ماژول های gsm استفاده کنین.
      البته به نوع اطلاعاتم بستگی داره. :redface:
      http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
      daydigi.com

دیدگاه

با اکسس پوینت هم می تونید کار کنید ، اما خوردم کار نکردم و در سیستم های راهنمایی و رانندگی با این سیستم انتقال اطلاعات دارن ، همینطور برای ربات های امدادگر .
        وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

سلام به همه از ایتکه به سوال من جواب دادید متشکرم..

راستش ما میخوایم در یک مسابقه شرکت کنیم که که نیاز داریم اطلاعات تا فاطله 1.5 کیلو متر بفرستیم وبگیریم

اگه با arm کار میکردم حتما با rfm12bp کارم راه مینداختم ولی با avr یکم سخته و زمان گیر.....

میشه مدل دقیق ماژول مد نظرتون بگید ...

من چنتا مازول zig bee دیتا شیدشون خواندم....

نوشته بود برد 400 متر که بکار من نمیومد فکر کنم در فروشگاه همین جا بود...

دیدگاه

تو این مرحله فقط از GSM استفاده کن.
            کارتو خیلی راحت و با هزینه ی ناچیز و البته با کیفیت بالا راه میندازه. بعد اگه خواستی تو مسابقات جهانی شرکت کنی برو به دنبال ماژول GFSK با توان بالا.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X