اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده همزمان از یک باس spi جهت استفاده از مموری کارت و یک دیوایس دیگر.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده همزمان از یک باس spi جهت استفاده از مموری کارت و یک دیوایس دیگر.

سلام
    بستگی به حافظه شما داره
    ماکزیمم سرعت spi با کلاک 32مگ میکرو چقدره؟
    یعنی چند بیت بر ثانیه؟
    از طرفی حافظه، تا چه سرعتی رو پشتیبانی میکنه؟
    یعنی با چه سرعتی (بر حسب بیت بر ثانیه یا بایت بر ثانیه)
    میتونه به ما خدمات بده؟
    دونستن این دو مورد سرعت رو برای ما مشخص میکنه
    1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
    2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
    3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

فکر کنم سرعت spi توی اون حالت 4 مگاهرتز باشه. سرعت کارت حافظه را نمی دونم چقدر هست ولی من از یک کارت 4 گیگ MicroSD استفاده می کنم.
      با این شرایط حدودا سرعت نوشتن یک بلوک 512 بایتی چقدر میشه؟
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

در یکی از دیتاشیت ها نوشته بود:
        ماکزیمم سرعت کلاک تا 25 مگ میتونه باشه!
        خب پس محدود کننده ی سرعت در اینجا
        همون 4 مگاهرتزه مربوط به میکرو میشه
        حالا سوال دیگه اینه:
        سرعت تبادل اطلاعات چقدره؟
        4 مگابیت بر ثانیه؟
        4 مگابایت بر ثانیه؟
        در هر دو حالت بررسی میکنیم:
        1: سرعت 4 مگا بیت بر ثانیه
        یعنی 512 کیلو بایت بر ثانیه
        شما میخوای 512 بایت رو بخونی
        سرعتش هم 512 کیلو بایت بر ثانیه ست
        یعنی 1 میلی ثانیه طول میکشه
        2: سرعت 4 مگابایت بر ثانیه
        تقسیم بر 512
        میشه 7812.5
        یعنی 128 میکرو ثانیه برای خوندن این بلوک زمان نیازه
        ...
        :read:

دیدگاه

من فکر کنم تو محاسبات اشتباه می کنید به دو دلیل :
          دلیل اول که مطمئن نیستم اینه که فکر کنم با هر کلاک یک بیت منتقل میشه نه یک بایت.
          دلیل دوم اینکه شما فقط تعداد کلاک لازم برای ارسال اطلاعات را در نظر گرفتین. در صورتی که باید یک تعداد کلاک هم برای دستورات و همینطور crc و checksum و .... را هم در نظر گرفت.
          باید بیشتر بررسی کنم.
          در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
          2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

حرف شما کاملا درسته
            من هم در دو قسمت جواب دادم
            4 مگابیت بر ثانیه؟
            4 مگابایت بر ثانیه؟
            و اما در مورد قسمت دوم:
            دقیقا درسته!
            باید اونها رو هم لحاظ کرد

دیدگاه

نقل از سایت http://elm-chan.org/docs/mmc/mmc_e.html

Benchmark

I examined the read/write performance of some MMC/SDC with a cheap 8 bit MCU (ATmega64 @9.2MHz) on the assumption that an embedded system with limited memory size. For reason of memory size, write() and read() ware performed in 2048 bytes at a time. The result is: Write: 77kB/sec, Read: 328kB/sec on the 128MB SDC, Write: 28kB/sec, Read: 234kB/sec on the 512MB SDC and Write: 182kB/sec, Read: 312kB/sec on the 128MB MMC.

Therefor the write performance of the 512MB SDC was very poor that one third value of 128MB SDC. Generally the read/write performance of the mass storage device increases proportional to its recording density, however it sometimes appears a tendency of opposite on the memory card. As for the MMC, it seems to be several times faster than SDC, it is not bad performance. After that time, I examined some SDCs supplied from different makers, and I found that PQI's SDC was as fast as Hitachi's MMC but Panasonic's and Toshiba's one was very poor performances.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X