سلام دوستان این سنسور های دیجیتالی رو که نوع های مختلفی دارند رو دیدید مثلا یکی شون مثل ds18s20 یا نوع های دیگه که برای اندازه گیری دما هست و پروژه های زیادی هم باهاشون درست شده یه مشکلی که این قطعه ها دارند اینه که زمانی که مقدار دما تغییر می کنه بعد از چند ثانیه (2یا 3) مقدارشو نشون می ده به نظر من کلاک ارتباط یک سیمه (که در این سنسور استفاده می شه) مقدار کمی داره که شنیدم حدود 2 کیلو هرتز هست و تا مقدارشو بخونه طول می کشه و کلاک اصلی میکرو که زیادتر هست زودتر به تابع می رسه ولی تابع هنوز مقدار دما رو اندازه نگرفته و باعث می شه کند کار کنه
حالا روش های دیگه مثل i2c که سنسورlm75 هست چی کارش کنم که این مشکل زمان خوندنش هم جدا باشه از کلاک اصلی وهم وقتی کلاک اصلی بهش رسید دیگه تاخیر نداشته باشه
اگه متوجه نشدید سوالمو یه مثال عملی می زنم:
فکر کنید می خوایم که مقدار دما رو از lm75 بخونیم و نشون بدیم و زمانی که مقدار دما تغییر کرد بدون زمان تاخیر نشونش بدیم مثال هایی که دیدم همشون تاخیر دارن حالا چی کار کنیم ؟
حالا روش های دیگه مثل i2c که سنسورlm75 هست چی کارش کنم که این مشکل زمان خوندنش هم جدا باشه از کلاک اصلی وهم وقتی کلاک اصلی بهش رسید دیگه تاخیر نداشته باشه
اگه متوجه نشدید سوالمو یه مثال عملی می زنم:
فکر کنید می خوایم که مقدار دما رو از lm75 بخونیم و نشون بدیم و زمانی که مقدار دما تغییر کرد بدون زمان تاخیر نشونش بدیم مثال هایی که دیدم همشون تاخیر دارن حالا چی کار کنیم ؟
دیدگاه