اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی AVR

1- آقای نامرئی من میخوام وقتی × یا # رو زدم پرت A و B صفر بشن... من همون کار شمارو انجام دادم ولی نشد.. در این مورد اگه راهنمایی کنید که نوراعلانور میشه
    2- بنظرم چون برنامه سبک هست مستقیم از روی میکرو اسکن میکنم
    3- من فقط میخوام برای وصل کردن یک 24 ولت 100 میلی آمپر از ترانزیستور استفاده کنم.
    4- از دو رگولاتور استفاده میکنم.فقط اینکه برای 24ولت ورودی 7812 خازن 1000میکرو خوبه؟بین دوتا رگولاتور و بعد از 7805 چه خازن و المان هایی گذاشته بشه بهتره؟
    5- خداروشکر که به خیر گذشت... چندوقت پیش یک سمند جلوچشام سوخت و صاحب ماشین داشت فقط نظاره میکرد oo:
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

1- اگه می خوای هم مدارت ساده تر بشه و هم برنامت بهترین روش استفاده از همون آی سی 74hc922 که مرد نامرئی توضیح داد. حتی برنامت سبک هم باشه خطای اسکن مستقیم توسط میکرو بیشتره و مصیبتشم فراوونه!

2- برا منبعت هم همون طور که اشاره شده می تونی ابتدا از یک 7812 و بعدش یه دونه 7805 استفاده کنی. بهتره که تو خروجی 7805 یه دونه فیلتر پایین گذر بذاری, تغذیه ی میکروتو بعد از فیلتر انتخاب کنی و تغذیه ی بقیه ی مدارم قبل از میکرو که نویز به حداقل برسه. (البته اگه مدارت نویز داشته باشه, مثلا موتوری چیزی باشه تو مدار)

3- برا جریان 100mA هم همون 1000uF کافیه حتی کمترم بذاری مثلا 470uF بازم مشکلی پیش نمیاد. فقط دقت کن که یه دونه خازن با ظرفیت کم از نوع عدسی مثلا 470nF یا 100nF موازی با خازن الکترولیت قبلی بذاری که تو فرکانسای بالا به مشکل برنخوری.

4- در مورد درایو کردن ترانزیستور هم خواهشا بیشتر توضیح بده چون خود ترانزیستور معمولا درایو می کنه.
      ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی

دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
        1- آقای نامرئی من میخوام وقتی × یا # رو زدم پرت A و B صفر بشن... من همون کار شمارو انجام دادم ولی نشد.. در این مورد اگه راهنمایی کنید که نوراعلانور میشه
        2- بنظرم چون برنامه سبک هست مستقیم از روی میکرو اسکن میکنم
        3- من فقط میخوام برای وصل کردن یک 24 ولت 100 میلی آمپر از ترانزیستور استفاده کنم.
        4- از دو رگولاتور استفاده میکنم.فقط اینکه برای 24ولت ورودی 7812 خازن 1000میکرو خوبه؟بین دوتا رگولاتور و بعد از 7805 چه خازن و المان هایی گذاشته بشه بهتره؟
        5- خداروشکر که به خیر گذشت... چندوقت پیش یک سمند جلوچشام سوخت و صاحب ماشین داشت فقط نظاره میکرد oo:
        1 - خوب یکی یکی هم امتحان کردی ؟
        2- هر جور راحتی
        3- اگر می تونی شماتیک بزار و المانهای اصلی رو مشخص کن مثلا این ترانزیستور قرار چیرو قطع و وصل کنه و مثثبت رو قطع کنه یا منفی رو ؟
        4- چند تا خازن 1000 میکرو فاراد یا 330 میکرو فاراد و 100 نانو بزاری خوبه
        لینک زیر رو یه نگاه بنداز :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72518.0

5- آره بخیر گذشت . ممنون
        - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
          خوب یکی یکی هم امتحان کردی ؟
          یکی یکی هم امتحان کردم نشد.... :cry2: نمیدونم چرا واقعا.. کامپایل میشه و Error نمیده به هیچ عنوان.حتی تو پروتئوس هم دوباره به میکرو برنامه میدم اما انگار نه انگار
          احتمال داره برنامه کدویژن من مشکل داشته باشه؟ :question:
          شما میتونید همون برنامه رو اصلاح کنید و بدین به من؟ :icon_razz:

دیدگاه

یعنی شما porta رو مساوی با 0x00 قرار می دی پورت صفر نمی شه ؟ :eek:

نوشته اصلی توسط حامد خان
            یکی یکی هم امتحان کردم نشد.... :cry2: نمیدونم چرا واقعا.. کامپایل میشه و Error نمیده به هیچ عنوان.حتی تو پروتئوس هم دوباره به میکرو برنامه میدم اما انگار نه انگار
            احتمال داره برنامه کدویژن من مشکل داشته باشه؟ :question:
            شما میتونید همون برنامه رو اصلاح کنید و بدین به من؟ :icon_razz:
            فکر نکنم خراب باشه .

در حال حاضر متاسفانه سرم شلوغه نمی تونم . ولی خودت تغییرات رو بده کدو بزار ببینیم شاید نکته ای توش دیدم بگم .
            - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

خداییش همین کد رو زدم نشد
              واقعا کلافه شدم.الان از گوشی وصل شدم به اینترنت و برنامه رو ندارم الان.میشه دوستان کد رو بنویسن بفرستن?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X