والا از این ریموت های اسپیکر های چینی ، مدل TBH-0411
ای سی ش هم از این قیر ی هاست معلوم نیست
ولی معمولا کنترل های چینی از پروتوکل NEC استفاده میکنن
من قبلا یه برنامه نوشته بودم ولی اصلا جالب نیست و وفقط واسه بعضی از ریموت ها جواب میده ، تازه اونم شانسی
من با یدونه گیرنده 2 پایه مادون قرمز و برنامه ی اسکوپ با کارت صدا، تونستم شکل موج اکثر کنترل های مادون قرمز رو ببینم. فکر نمیکنم نوشتن برنامش کار سختی باشه...
اگر از تاپیکی بدتون میاد...
اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
...بگین که
[glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]
فرزندم شما باید از میکروهایی که uart با قابلیت AUTOBAUD دارند استفاده کنید. LPC1768 یکی از این میکروهاست والبته آرمه. AVR نمیدونم داره یا نه!
موفق باشی
اگه میخای کد این ریموت چینی ها رو دربیاری .بهترین کار همونی هست که دوستمون گفت (اسکوپ) البته اگه اسیلوسکوپ نداری میتونی یه لاجیک انالایزر از فروشگاه سایت بگیری و اونم جواب میده قیمتش هم خوبه
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
از توجه دوستان متشکرم
اسیلوسکوپ دارم
آنالوگه
سیگنال رو هم باهاش نگاه کردم
ولی قابلیت ریکورد نداره که بتونم آنالیزش کنم
حالا از اینا گذشته ، می خوام مدت زمان T on و T off رو اندازه بگیرم ، مثل اینکه اینطوری میشه ،
بهترین راهی که پیشنهاد می کنید چی هستش ؟
اسیلوسکوپ من از این کارتهای tnm هست . با اینا که خیلی راحته ولی انالوگ رو کار نکردم .نمیدونم میشه یا نه .البته اگه یه لاجیک انالیزر داشتی بهتر بود .چون با اونم میشه
روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است
چرا از نرم افزار"scope on soundcard" استفاده نمیکنی؟ خیلی راحت میتونی یدونه اسکوپ دیجیتال 20 تا 20کیلو داشته باشی...
...بگین که
رکورد مستقیم که نه ولی یکسری قابلیت برای این کار داره...
...بگین که
ببخشید یه سوال مگه اگه دکمه کنترل رو نگه دارید همین جوری شروع به ارسال نمیکنه با یه نرخ منظمی؟ (با دوربین توشو نگاه کنید) خب همینو بندازید رو اسکوپ یه سیگنال متناوب نشون میده که اگه تریگش درست تنظیم باشه راحت میشه دیدش . مشکلش کجاست؟
ببخشید یه سوال مگه اگه دکمه کنترل رو نگه دارید همین جوری شروع به ارسال نمیکنه با یه نرخ منظمی؟ (با دوربین توشو نگاه کنید) خب همینو بندازید رو اسکوپ یه سیگنال متناوب نشون میده که اگه تریگش درست تنظیم باشه راحت میشه دیدش . مشکلش کجاست؟
عزیز من این مراحلی که شما می فرمایید رو ما رفتیم
ما اینجا نیاز به دونستن T داریم که فقط از Logic Analyzer بر میاد .
یا اینکه خودمون با آزمایش و خطا شروع به کار کنیم
دیدگاه