اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به I2C RAM 512KByte

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به I2C RAM 512KByte

درود به همه
    کسی شماره آی سی RAM 512KBYTE که بشه با پروتکل I2C به میکرو وصلش کرد و توی ایران هم گیر بیاد نداره؟

پاسخ : نیاز به I2C RAM 512KByte

دوست عزیز از اونجایی که پروتکل I2C یک ارتباط سریال هست و سرعت کار برای استفاده از Ram باید بالا باشه من دیدم ram ها معمولا بصورت پارالل استفاده میشن .
    اگر رم پارالل بخواهید 62256 رو می تونم معرفی کنم که البته 256 k هست و توی ایران هم هست .
    ولی EEprom بخواهید هست 24c512 . :mrgreen:
    - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

سلام اگه می خوای از eeprom استفاده کنی
      من ایسی های شرکت اتمل رو پیشنهاد می کنم
      :nerd:
      آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
      https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

نه دوستان من روش اتصال میکرو ها به هم رو می خوام
        من می خوام 6 تا میکرو رو به هم وصل کنم

دیدگاه

توی یه مدار لازمه تقریبا دیتا با سرعت بیت کیلوبایت بر ثانیه برا PC فرستاده بشه و چون توی PC نمیتونم به صورت همزمان دریافت کنم مجبورم یه جایی دیتا رو بافر کنم ( cach ) کنم و با سرعت پایین تر بفرستم. رم میکرو هم کمه. برا همین دیدم توی فروشگاه های خارجی FM24C512 که FRAM هست و ارتباطش I2C هست و پین هاش با آی سی های eeprom سری 24c سازگار هست. اما هر چه گشتم توی سایت های فروشگاه های داخلپیدا نکردم. اگه فروشگاهی سراغ دارید که این آی رو داره ممنون میشم آدرس بهم بدید با آی سی مشابهی برای این کاربرد اگه می دونید پیشنهاد بدید ممنون میشم. درباره eeprom ها کسی کار کرده؟ این سرعت رایت رو جواب میدند؟ ( حدود 20 کلوبایت بر ثانیه ) ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrooz006
            نه دوستان من روش اتصال میکرو ها به هم رو می خوام
            من می خوام 6 تا میکرو رو به هم وصل کنم
            پستتون رو اشتباهی اینجا گذاشتید!

دیدگاه

دوست عزیز برای این سرعت EEprom های سری 24cXX بدرت نمی خوره . چون سرعت در ای سی مثلا 24c512 برای ذخیره یک کیلوبایت داده یا یک page داده به مقدار 128 بایت بین 5 تا 20 میلی ثانیه طول میکشه !

برا همین دیدم توی فروشگاه های خارجی FM24C512 که FRAM هست
              این آی سی که معرفی کردید رو من به شخصه تا حالا ندیدم و کار نکردم ولی آیا مطمئن هستید با استفاده از اتصال I2C می تونه این سرعت رو به شما بده . من برای شما ram های اتصال پارالل رو پیشنهاد می دم .

دیدگاه

داخ کتاب علی کاهه
                بی چیزایی نوشته نمی دونم به درد می خوره یا نه
                http://dl.mohandesyar.com/91/1/AVR-k...esyar.com).zip
                آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
                https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

ممنونم از توجه تون
                  راستش بورد دیگه مونتاژ شده و دست آخر به این مشکل برخوردم. الان هم دوتا پایه i/o و پورت SPI میکرو فقط آزاده. FRAM ها هم نوع پارالل دارند هم SPI و هم I2C . اگه این آی سی گیرم بیاد حله. اگه هم گیر نیاد شاید از مموری کارت بشه استفاده کنم. سرعت رایت مموری کارت رو تست نکردید شما؟

دیدگاه

راستش با مموری من فقط در حد بردهای آموزشی یه کارایی کرده بودم و اصلا به سرعتش و اینا توجهی نکرده بودم ولی مسلما باید کندتر از ram باشه دیگه ؟! oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X