اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال کد از طریق AVR به پورت USB یا سریال کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارسال کد از طریق AVR به پورت USB یا سریال کامپیوتر

سلام مهندسین عزیز من میخوام یک مداری طراحی کنم که یک کدی از طریق پورت USB و یا Serial به کامپیوتر ارسال کنه و من بتونم از طریق کامپیوتر اون کد رو بخونم کسی در این رابطه تجربه ای داره که بگه من چطوری این کار رو باید انجام بدم و چه روالی داره ؟

یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

پاسخ : ارسال کد از طریق AVR به پورت USB یا سریال کامپیوتر

برای usb میتونید از آی سی های مبدل ft232 یا pl2303hx استفاده کنید. پورت COM مجازی میسازند. اگر هم سیستم تون پروت COM داره که راحت تر. برای چگونگیش هم توی بخش اینترفیس انجمن جستجو کنید.

دیدگاه

خیلی سادس دوست من
      یه میکرو بزار یه آی سی max 232 رو بهش متصل کن و خروجی رو بده به پورت سریال کامپیوتر و سپس در نرم افزار میکرو اطلاعات رو می فرستی و در سمت کامپیوتر هم یه برنامه می نویسی که اونو دریافت کنه . اول سخت افزار ایجاد کن و بعد بیا راجع به کداش یه سرچی بزن توی همین سایت مطلب راجع بهش زیاد هست .
      - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

از کمکتون خیلی ممنونم برای جستجو دقیقا باید چی رو سرچ کنم ؟
        یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

سلام
          من همین کار رو انجام دادم.
          ابتدا آی سی max232 و پنج تا خازن یک میکرو فاراد با ولتاژ 50 یا پایین تر تهیه کن.
          بعد مدارش رو تویه همین سایت میتونی پیدا کنی یا با دانلود دیتا شیت.

تویه گوگل هم سرچ کنی max232 عکس های مدار رو برات میاره.
          موفق باشی. :smile:

-------------------------------------------------------------------------------
          هر روز بدون یادگیری چیز جدید یک روز از دست رفته هست.
          تو هم می توانی, باور کن که رنج تفاوتی است بین آنچه هست و آنجه تو می خواهی باشد.
          وقتی شرمسار گذشته ناقص خویشی, یا وفتی نگران آینده ی نامعلوم خودی, بدان که در زمان حال زندگی نمی کنی, آن وقت رنج را تجربه می کنی, خود را بیمار می کنی, و ناشادمان هستی.
          بدان که گذشته تو زمان حال بوده است و آینده ات زمان حال خواهد بود.
          پس زمان حال تنها واقعیتی است که میتوانی تجربه کنی.
          ***هر که نه گویای تو خاموش به / هر چه نه یاد تو فراموش به***

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X