اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پزوژه عملی با کارت حافظه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پزوژه عملی با کارت حافظه

با سلام به همه
    کسی از بچه واقعا مداری رو با این کارت های حافظه مولتی مدیا mmc بسته که جواب گرفته باشه من فقط تونستم تا حالا یه کلی مطلب جم کنم ولی وقتی خواستم برم تو عمل دیدم هچ کدوم از این کارت های حافظه ای که من داشتم مطابق استاندرد شکل های نقشه ها نبودند یکی پایه هاش کم بود یکی زیاد

برا نمونه من از رم K750 می خواستم استفاده کنم ولی پایه اضافی داشت
    کسی از دوستان می تونه یه پروژه کامل که تست شده باشه رو برا من قرار بده و همچنین نوع رم وکریستال میکرو و .... رو دقیق شرح داده باشه یه جوری که بشه حقیقتا بستش
    با تشکر زیاد یا علی

پاسخ : پزوژه عملی با کارت حافظه

سلام
    بنده هم به چنین مشکلی بر خوردم از دوستان عزیز خواهشمندم مدارات عملی خودر را دراین رابطه تو این تاپیک قرار دهند

دیدگاه

سلام بر جمیع دوستان :nice:
      یه سرچی تو همین سایت برنید یکی دو تا پروژه ی باحال رو دوستان زحمت کشیدن انجام دادن ( MMC و ارتباط آن با AVR ) اونازو نگاه کنید بعدا اگه مطلب جدیئی باقی موند بگید بچه ها یاری می رسونن تحلیل می کنیم :nerd:
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

ولی داخل این پروژه ها حرفی از نوع کارتی که استفاده کردن نشده فقط به اسم mmc قناعت کردند.مثلا می گفتند mmc نوکیا یا مال فلان گوشی است که بشه یجوری تهیش کرد ولا که ما فقط هی گیچ oo:میزنیم با این پروژه ها لطفا یکی کمک کنه حیاتی است...
        خوب اگه کسی عملا کار کرده اینجا قرار بده تا همه بتونن استفاده کنند...
        یا علی

دیدگاه

سلام....فرقی نمیکنه mmc ماله چه گوشی باشه...فقط کارت حافظت نباید sd باشه....مثلا گوشی های sony ericsson اصلا کارت mmc نمی خورند.... به خاطر همین از کارت k750 جواب نگرفتی..... کریستالش هم فقط رو سرعت انتقالت تاثیر میزاره.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eagle shadow
            سلام....فرقی نمیکنه mmc ماله چه گوشی باشه...فقط کارت حافظت نباید sd باشه....مثلا گوشی های sony ericsson اصلا کارت mmc نمی خورند.... به خاطر همین از کارت k750 جواب نگرفتی..... کریستالش هم فقط رو سرعت انتقالت تاثیر میزاره.....
            تشکر از جواب
            خوب می شه یکم بیشتر راهنمایی کنید
            تا انجا که من میدونم گوشی های نوکیا کارت mmc رو پشتیبانی می کنند ولی چیزی که من دیدم از نظر پایه با بقیه فرق داره
            اگه شما کار کردید لطفا کامل راهنمایی کنید...

لطفا دوستان کمک کنند به خدا کارم گیره

دیدگاه

90 درصد گوشی های نوکیا با کارت حافظه mmc کار میکنند نه همشون.....شما شماتیک یا دیتا شیت چیزی که خریدی رو بزار تا بچه ها بیشتر بتونن کمکت کنن......در حالت عادی mmc ها باید 9 تا پایه داشته باشند که از 7 تا پایه برای راه اندازیشون استفاده میشه.....

دیدگاه

ما 4 نوع کارت حافظه رایج داریم :
                - MMC با تمام مدلها و پیشوند ها و Siza های فیزیکیش
                - SD هم با تمام ... و میکرو-SD و ...
                - MemoryStick با Version های Duo و Pro
                - CompactFlash یا CF که پارالل هستند
                ...

نوع اول رو میشه با SPI میکرو راه انداخت. با همون کد رایج. مخصوص گوشی موبایل.
                نوع دوم یک حالت سازگار با SPI داره که با کوچیک ترین تغییرات، با همون کد MMC راه میفته. بیشتر مخصوص Digital Video and Picture هستش.
                نوع سوم هم ازوناییه که تو گوشیهای SonyErricson هستند، بهتره سراغشون نرید، HighSpeed هستند و پروتوکلشون هم فرق میکنه.
                نوع چهارم هم که Parallel هستند.
                اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
                پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز کار با MMC همچینم که میگن سخت نیست فقط باید با واسط SPI آشنایی داشته باشی اونم نه فقط در حد اسم قشنگ باید بهش مسلط باشی نکته ی دیگه اینکه باید برنامه نویسیت خوب باشه و با پوینتر ها هم آشنا باشی و هم کار کرده باشی و سوم اینکه حوصله داشته باشی. حالا به جای این همه بحث بهتره شروع کنی که جلو بیفتی چون این جوری فقط از هدفت دور می شی :nerd: موفق باشی :rolleyes:
                  دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین
                    سلام دوست عزیز کار با MMC همچینم که میگن سخت نیست فقط باید با واسط SPI آشنایی داشته باشی اونم نه فقط در حد اسم قشنگ باید بهش مسلط باشی نکته ی دیگه اینکه باید برنامه نویسیت خوب باشه و با پوینتر ها هم آشنا باشی و هم کار کرده باشی و سوم اینکه حوصله داشته باشی. حالا به جای این همه بحث بهتره شروع کنی که جلو بیفتی چون این جوری فقط از هدفت دور می شی :nerd: موفق باشی :rolleyes:
                    ولی فرض کن من به SPI مسلط هستم ... و fat16 هم می دونم شطوریه حالا اومدم رو عمل میخوام مدارم رو از پروتئوس رو عملی ببندم حالا میشه بگی چکار کنم من می مونمو یه کلی نقشه و یه مارت 10 پایه که هیجا تو نقشه هام ندیدمش حالا چیکار کنم فایل پروتیوس رو هی اجرا کنم نتیجه رو ببینم حال کنم ...نه این جواب نشد
                    ...
                    آخه عجیبه اینهمه مهندس تا حالا هیچکی یه مدار با کارت حافظه نساخته که استفاده کرده باشه ازش؟

دیدگاه

من که تو پست قبلیم واضح گفتم که چیکار کنی !!

AvrLib رو download میکنی. یک Packageآ‌پر از Library برای AVR.
                      تو لیست File هاش یک MMC.C و یک MMC.h داره.
                      یه MMC میبندی با نقشه ای که تو MMC.h داده.

راحت بود ؟؟
                      اگر آن کس که باید باشد، نیستی ؟
                      پس چه فرقی می کند که کیستی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Silix
                        من که تو پست قبلیم واضح گفتم که چیکار کنی !!

AvrLib رو download میکنی. یک Packageآ‌پر از Library برای AVR.
                        تو لیست File هاش یک MMC.C و یک MMC.h داره.
                        یه MMC میبندی با نقشه ای که تو MMC.h داده.

راحت بود ؟؟
                        منم عزیز فکر نکنم سئوالم اینقدر گنگ بوده ولی تا حالا تونستید یه mmc رو که 15 تا پایه داره (مال 6630) رو راه بندازی اگه آره که مرحبا اگه تونستی سورسش رو بذار با عکس کارت و همه چی ...
                        با با چرا هیشکی جواب ما رو نمی ده....

دیدگاه

من با بسکام راه انداختم
                          تو مسیر نصب بسکامsample/avr dos/config-mmcرو نگاه کن
                          خودش همه چی رو گفته
                          من با مموری 6600 راه انداختم
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
                            دوست عزیز چرا اینقدر سختش میکنید؟
                            دو راه حل به نظرم میرسه :
                            1- برید و یک سوکت مخصوص mmc تهیه کنید خودش پایه های مورد استفاده در این روش را به شما میده (جهان کیت یا قطعه فروشهای علاالدین) .
                            2- یک کارت mmc و یا sd معمولی بخرید و ازش لذت ببرید . (بر خلاف نظر دوستان ترجیحا sd :redface
                            درضمن تا حالا چند تایی پروژه با mmc & sd انجام دادم که از همین کتابخانه های موجود استفاده کردم . تغذیه هم ترجیحا از 3.3 استفاده کنید . (از 2.7 تا 3.6 کار میکنه)
                            موفق باشید :smile:
                            If everything seems under control, you're just not going fast enough
                            Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
                              سلام
                              دوست عزیز چرا اینقدر سختش میکنید؟
                              دو راه حل به نظرم میرسه :
                              1- برید و یک سوکت مخصوص mmc تهیه کنید خودش پایه های مورد استفاده در این روش را به شما میده (جهان کیت یا قطعه فروشهای علاالدین) .
                              2- یک کارت mmc و یا sd معمولی بخرید و ازش لذت ببرید . (بر خلاف نظر دوستان ترجیحا sd :redface
                              درضمن تا حالا چند تایی پروژه با mmc & sd انجام دادم که از همین کتابخانه های موجود استفاده کردم . تغذیه هم ترجیحا از 3.3 استفاده کنید . (از 2.7 تا 3.6 کار میکنه)
                              موفق باشید :smile:
                              سلام دوست عزیز من با 6600mmc زیاد کر کردم و لی با mmc های که 14 پایه دارن و روی n70 میزارن خاستم استفاده کنم با همو برنامه که مموری های 6600 را راه انداخت این مموری های 14 پین رو نشناخت باید چه کار کنم
                              و شما با sd ها با چه روشی ارتباط برقرار میکنین ایا دیتا شیت از پین های اون دارین
                              انجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
                              [glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
                              http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X