اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل DHCP با ENC28J60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل DHCP با ENC28J60

با سلام و خسته نباشید
    من برد شبکه eca رو گرفتم ولی برنامش با winavr کامپایل می شد اما چون با کد ویژن راحتتر بودم از برنامه 11 پروژه با AVR استفاده کردم وقتی به کامپیوتر وصل می کنم همه چیز درسته اما وقتی به Router وصل می کنم کار نمیکنه و وقتی Ping می کنم میگه غیر قابل دسترسه بعد از چندی سرچ فهمیدم که باید DHCP روش پیاده سازی کنم . الان دو هفته ای میشه که دارم از کتابخونه های مختلف کار می کنم ولی هر چی Discover می کنم هیچ Offer یی برام نمی یاد دیگه دارم خسته و کلافه می شم. اگه کسی کاری کرده یا منبعی می شناسه که به درد بخور باشه راهنمایی کنه!!
    تو فروم ها هم سرچی زدم چیز به درد بخوری یافت نشد اگه کمک کنید به درد خیلیا می خوره!
    با تشکر.

پاسخ : مشکل DHCP با ENC28J60

کسی نبود بتونه کمک کنه؟
    یعنی تا حالا هیچ کس روی این موضوع کار نکرده؟

دیدگاه

من خودم هم از 11 پروژه استفاده کردم
      و مشکل شمارو هم داشتم.
      حالا به غیر از این مشکل من دوست دارم خود میکرو دیتا رو ارسال کنه به سرور ها. ولی تا حالا کدی مناسب پیدا نکردم.
      اگه دوستان کسی هست راه نمایی کنه خوب میشه.
      دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

سلام
        چرا حالا DHCP :question:
        شما از STATIC IP استفاده کن حالشو ببر.
        من نمیدونم توی کتاب 11 پروژه چی نوشته
        ولی همون برنامه ای که همراه مدار گرفته ای بهترین کد برای ارتباط شبکه هست حتی همون را من برای ARM استفاده کردم بسیار خوب کار میکنه
        خیلی هم ساده نوشته شده اگه میخواهی کار حرفه ای با هاش انجام بدی یکسری تغییرات جزئی باید اعمال کنی ولی برای کار های ساده خوبه
        اگه میخواهی مشکل سرور و ارتباط سروری نداشته باشی از پروتکل شیرین و جمع و جور UDP استفاده کنید

این را یادم رفت بگم :
        توجه داشته باشید برای ارتباط توسط تجهیزات شبکه مثل رادیو لینک ها از ARP PACKET ها غافل نشوید حتما از آنها در برنامه استفاده کنید

موفق باشید
        امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X