اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Atmel DataFlash AT45DB161B

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Atmel DataFlash AT45DB161B

سلام
    من دارم با این IC کار می کنم ولی با مشکل برخورد کرده ام آیا LIB یا کدی در Bascom وجود دارد که به آسانی به توان با آن ازتباط بر قرار کرد
    اگر مثال کاملی به همره Schematic و کد ارائه دهید ممنون میشوم

پاسخ : Atmel DataFlash AT45DB161B

سلام
    توی نت سراغ ندارم اما اگر کتاب AVR & CodeVision"" نوشته مهندس محمد امین مصلایی را گیر بیاری
    یه پروژه برای کار با این حافظه ها داره که درسته که به زبان c هست اما حداقل شماتیک مدار و
    توضیحات طرز کار مدار رو می تونی ازش بخونی و شاید خودت بتونی به basic اون رو باز نویسی کنی

یا حق

دیدگاه

IC های DataFlash پروتکل شون با کارت های Flash یکیه، پس می تونید از کتابخونه ی آقای یارمحمدی استفاده کنید. (البته در IC های Flash بر خلاف کارت ها، ولتاژ پایه های داده می تونه 5 ولت باشه و شماتیک ساده تر میشه.)
      There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
        IC های DataFlash پروتکل شون با کارت های Flash یکیه، پس می تونید از کتابخونه ی آقای یارمحمدی استفاده کنید. (البته در IC های Flash بر خلاف کارت ها، ولتاژ پایه های داده می تونه 5 ولت باشه و شماتیک ساده تر میشه.)
        رضا جان واقعا همون برنامه بیسکام فلش مموری اس دی روی اینها هم جواب میده؟؟؟؟؟ پس فت هم میشه روشون ریخت نه؟؟؟؟؟ 4تا شو دیروز خریدم ولی موندم چه کنم چون نیاز به فت دارم ولی سرعت اس دی مموری خیلی کمه
        خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
        حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام،
          از این لحاظ که هر دو با SPI کار می کنند مشابه هستند اما دستورات شون با هم فرق داره :smile:
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

سلام
            بورلند جان چی شد جواب گرفتی؟؟؟
            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام به همه دوستان
              راستش من در مورد این ای سی at45db161 فلش خیلی سرچ کردم اما نتیجه ای نگرفتم .
              با بسکام کار میکنم .
              من تونستم با بچه های همین سایت mmcو VLS 1011E رو با ATMEGA 32 با FATراه اندازی کردنم اینکه بتونم پوشه باز کنم و فایل صوتی رو اجرا کنم .MMC که من استفاده میکردم 128Mبود من از حجمی کمی از اون استفاده میکردم اما الان دیکه MMCبا این حجم کم موجود نیست و کمتر از 2G و 4G نیست الان میخوام از این ICفلش بجای MMCاستفاده کنم و در اون چند فایل صوتی رو ذخیره کنم و هر وقت هر فایلی رو خواستم اجرا کنم و در قدم بعدی می خوام IC VLS 1011 E رو از مدارم حذف کنم چون دیگه برام MMCو VLS 1011E توجیه اقتصادی نداره میخوام فایل صوتی رو از IC AT45 DB بخونم و با خود ATMEGA 32 اجرا کنم بصورت PWMممنون میشم دوستانی که در این مورد اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن.مطمئنم که میتونیم راه اندازیش کنیم همینطور که MMC و VLSرو راه انداختیم منتظر دوستان خوب و مهندسین هستم [

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X