اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل این برنامه ساده چیه؟(spi)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل این برنامه ساده چیه؟(spi)

با سلام
    دوستان مشکل این برنامه کجاست؟من یه میکرو رو مستر ویکی رو اسلو کردم برای یادگیری ارتباط spi
    اسلو فرض کردم دیتایی توش هست ومی خوام بخونمش .از قبل بهش یه عدد دادم

این مستر
    Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Lsb , Master = Yes , Polarity = High , Phase = 0 , Clockrate = 128

Dim A As Byte
    Dim B As Byte
    A = 1
    Spiinit
    Do
    Spiout A , 1
    B = Spimove(1)
    Cls
    Lcd B
    Loop

اینم اسلو

Config Spi = Hard , Interrupt = Off , Data Order = Lsb , Master = No , Polarity = High , Phase = 0 , Clockrate = 128
    Config Porta = Input
    Dim B As Byte

B = 2

Spiinit

Do

Spiout B , 1

Cls
    Lcd B

Loop
    در مستر عدد یک(هر عددی زدم فرقی نکرد) رو به اسلو ارسال کردم تا اطلاعات اسلو وارد مستر بشه

من عدد دو رو تو اسلو دادم وبا مستر میخوام بخونمش حالا اون قسمت مربوط به مشاهده عدد 2 روی(عدد ارسالی) ال سی دی در قسمت اسلو این کد
    cls
    lcd b
    اگر اینو نزارم عدد داخل متغیر b که عدد 2 هست صحیح وسلامت به مستر ارسال وروی ال سی دی مشاهده میشه ولی زمانی که بخوام کد cls
    lcd b رو وارد کنم (تو اسلو ) برای اینکه بدوم ارسال ودریافت دیتا درسته این بار دیگه اطلاعات صحیح نیست یعنی هر عددی ارسال میکنی 2برابر میشه به اضافه یک مثلا میخوام 2 بفرستم میشه 5 چرا اینطوری میشه ؟؟؟؟ :angry:

لطفا راهنمایی بفرمایید درحال یادگیری این نوع ارتباط هستم ممنون

معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

پاسخ : مشکل این برنامه ساده چیه؟(spi)

دوستان یه عنایتی بفرمایید :cry2:
    معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X