اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل دیجیتال به انالوگD/A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل دیجیتال به انالوگD/A

از دوستان مهندس کسی هست یک برنامه دیجیتال به انالوگ با شبکه R2R واسه ATTINY2313V با کریستال 11.592 مگاهرتز بنویسه واسم یک میکرو دارم که یک خروجی با فرکانس دیجیتال داره با سرعت 19.2KB فقط بایداز یک مبدل R2R جدا استفاده کنم خواهش میکنم در یابین که به کمکتون محتاجیم

پاسخ : مبدل دیجیتال به انالوگD/A

با سلام

شبکه r2r که یه چیز سخت افزاری و مقاومتی و مشخصی هست، حالا مثلا اگر 8 بیت باشه این 8 بیت رو به یه پورت میکرو که اگه 8 بیتش در دسترس باشه متصل کنید اون وقت مقدار دیجیتالی که روی پورت قرار میگیره تبدیل به یه ولتاژ آنالوگ میشه، البته چون تو شبکه r2r از مقاومت های بزرگ استفاده میشه در حد چند 10 کیلو بهتره خروجی اش رو بافر کنید.

منظورتون از برنامه چیه؟ چجور شکل موجی میخواهید تو خروجی تولید بشه ؟

دیدگاه

ممنون که پاسخ دادین ولی مشکل من سخت افزاری نیست اتفاقا برعکس نرم افزاری هست واسه میکرو اول که یک تولید کننده ی سیگنال هست فقط یک خروجی دیجیتال داره که نمیدونم 8 بیت هست یا به بالا . متاسفانه من برنامه نویسی نمیدونم اگه یک برنامه واسه attiny2313v بنویسین یک دنیا ممنون میشم

دیدگاه

سی اسمبلی فقط فایل باس رو هم بزارین که بتونم پروگ کنم تو بسکام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
          سی اسمبلی فقط فایل باس رو هم بزارین که بتونم پروگ کنم تو بسکام
          فکر می کنم آخرشم باید مدار خودمو واست بسازم پست کنم در خونتون
          ZAKHOR عزیز این طور که تو سوالت رو مطرح کردی من فکر کنم هیچ کس نمی تونه برنامه مورد نظر رو بنویسه باید اطلاعات کامل مدار و برنامه هات و همچنین اون مدارهایی که داری رو بزاری و سوال هاتو دقیق تر مطرح کنی
          البته تا سه روز دیگه من امتحانام تموم میشه خودم کل برنامه رو هرجور که بخوای واست می فرستم البته مدار خودم که قرار بود تکمیلش کنیم
          من این مدار رو چندان قبول ندارم چون مدار خودمون از این خیلی بهتره و به قول جعفر رضایی ما یه کار نو در زمینه ای وی ار انجام دادیم که تا حالا سابقه نداشته

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
            ممنون که پاسخ دادین ولی مشکل من سخت افزاری نیست اتفاقا برعکس نرم افزاری هست واسه میکرو اول که یک تولید کننده ی سیگنال هست فقط یک خروجی دیجیتال داره که نمیدونم 8 بیت هست یا به بالا . متاسفانه من برنامه نویسی نمیدونم اگه یک برنامه واسه attiny2313v بنویسین یک دنیا ممنون میشم
            سلام
            بهتر بود شما شماتیک سخت افزارتون رو میزاشتید که دوستان بهتر بتونن کمک کنند
            برای شبکه r2r اگر که 8 بیتی باشه شما نیاز به 8تا خروجی دارید ولی شما میگید
            یه دونه خروجی دیجیتال دارید با یه دونه خروجی شما باید از pwm استفاده کنید

دیدگاه

ehsanbagheri جان اینم مدار اگه راهی داره تا راه بیفته عالی میشه pic خوب کار میکنه ولی avr نه یک دونه 90s2313 داشتم که از دست دادم حالا فقط attiny2313 دارم نمیدونم میشه باش r2r درست کرد یا نه
              استاد ادیسون جان من مدار شمارو درست کردم ال سی دی خوب کار میکنه ولی همش رست میشه وخروجی 1 فعال نیست ومنتظر مدار جدیدتون هم هستم :applause:
              اینم لینک مدار خدمت احسان جان

http://upir.ir/files/606a491365651.zip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                ehsanbagheri جان من همچنان منتظر کمک شما ودوستان هستم.....کسی کمک نمیکنه یک برنامه واسه این فانکشن بنویسم تا راه بیفته :cry2:
                سلام
                ببخشید که دیر جواب دادم این چند روز انتخاب واحد داشتم نتونستم زیاد به سایت سر بزنم
                https://www.dropbox.com/s/6pddwvhk9n5uz24/r2r.zip
                اگر ارسال جواب دیر شد پیام خصوصی بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                  فکر می کنم آخرشم باید مدار خودمو واست بسازم پست کنم در خونتون
                  ZAKHOR عزیز این طور که تو سوالت رو مطرح کردی من فکر کنم هیچ کس نمی تونه برنامه مورد نظر رو بنویسه باید اطلاعات کامل مدار و برنامه هات و همچنین اون مدارهایی که داری رو بزاری و سوال هاتو دقیق تر مطرح کنی
                  البته تا سه روز دیگه من امتحانام تموم میشه خودم کل برنامه رو هرجور که بخوای واست می فرستم البته مدار خودم که قرار بود تکمیلش کنیم
                  من این مدار رو چندان قبول ندارم چون مدار خودمون از این خیلی بهتره و به قول جعفر رضایی ما یه کار نو در زمینه ای وی ار انجام دادیم که تا حالا سابقه نداشته
                  سلام
                  از اینکه از بنده هم یادی کردین واقعا خوشحالم .ولی راستش هرچی فکر میکنم یادم نمیاد این جمله رو تو کدوم پستم گفتم .
                  روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

از زحمات همگی سپاسگذارم.احسان جان یکم توضیح میدی به چه زبانی نوشتین واینکه فایل باس نداره چون با بسکام فایل هگز قبول نمیکنه باید بین باشه و فایل باس واین برنامه مربوط به اتینی 2313 هست یا اتمل 2313 واسه هشت بیت خروجی شبکه مقاومتی با این برنامه تغیری میکنه یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
                      سلام
                      از اینکه از بنده هم یادی کردین واقعا خوشحالم .ولی راستش هرچی فکر میکنم یادم نمیاد این جمله رو تو کدوم پستم گفتم .

خواهش می کنم جناب رضائی عزیز
                      در پاسخ شماره هفتم این تاپیک :
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84903.0
                      با سلام
                      بهتون تبریک میگم شما به یه موفقیت بزرگ رسیدین
                      البته اگه در مورد این برنامه ای که گذاشتین و سخت افزار مدارتون هم توضیحاتی بفرمایید تا ما رو هم از علمتون بهرمند کنید .ازتون ممنون میشیم
                      البته جملتون با اون چیزی که من گقتم یکم فرق داشت شما به بزرگی خودتون ببخشید. :redface:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                        از زحمات همگی سپاسگذارم.احسان جان یکم توضیح میدی به چه زبانی نوشتین واینکه فایل باس نداره چون با بسکام فایل هگز قبول نمیکنه باید بین باشه و فایل باس واین برنامه مربوط به اتینی 2313 هست یا اتمل 2313 واسه هشت بیت خروجی شبکه مقاومتی با این برنامه تغیری میکنه یا نه
                        چرا بسکام فایل هگز قبول میکنه
                        باید بری تو بسکام از منوی file /new رو انتخاب کن تو فایل جدید که وا میشه هیچی ننویس (خالی از دستور باشه)
                        بدون اینکه کامپایل کنی f4روی کیبورد و بزن پنجره ی programواز میشه از توی همین پنجره به منوی buffer برو load form fileرو بزن
                        بعد تواین پنجره که باز شد منویی که سمت راست پایین هست رو بجای bin. روی hex. تنظیم کن وبعد در همون پنجره به محل فایل hexبرو و اون رو انتخاب کن
                        وبعد رو openکلیک کن
                        وبعد پروگرام کن :nice: :smile:
                        به زبان ساده گفتم که یه مبتدی که میاد به تاپیک (منظورم مهمان مبتدی یا عضو مبتدی) بفهمه که باید چی کار کنه :biggrin:
                        این هم از تجربه من :biggrin: :mrgreen: :nerd:
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

عزیز من قبلا امتحان کردم نمیشه مال من نداره یا از جای دیگه تنظیم میشه من نمیدونم من کلا واسه پروگ کردن از همون راهی که گفتین استفاده میکنم ولی نیست این فایل هگز ورزن نرم افزارم 1.11.9.8 هست شاید تواین ورزن نداره نمیدونم خلاصه اگه برنامه رو بلدین به بسکام تبدیل کنین که خیلی خوب میشه ممنون بابت جوابتون دوست گلم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                            عزیز من قبلا امتحان کردم نمیشه مال من نداره یا از جای دیگه تنظیم میشه من نمیدونم من کلا واسه پروگ کردن از همون راهی که گفتین استفاده میکنم ولی نیست این فایل هگز ورزن نرم افزارم 1.11.9.8 هست شاید تواین ورزن نداره نمیدونم خلاصه اگه برنامه رو بلدین به بسکام تبدیل کنین که خیلی خوب میشه ممنون بابت جوابتون دوست گلم
                            سلام
                            این رو با بیسیک نوشتم
                            من بیسیک کار نمیکنم به خاطر همین دیر شد.
                            فایل پروتیوس رو هم گذاشتم . فقط فرکانس رو روی 4000000 هرتز گذاشتم به خاطر این که تو پروتئوس شبیه سازی کنم
                            شما قبل از پروگرم کردن فرکانی رو بزار روی 11952000 هرتز

https://www.dropbox.com/s/6pddwvhk9n5uz24/r2r.zip

دیدگاه

مرصی احسان جان ممنون :wow:
                              در مورد شبکه مقاومتی با این برنامه تغیر میکنه یا نه چون مدار اصلیش مربوط میشد به اتمل 2313 که شما به اتینی تبدیلش کردین خدا کنه کار کنه ... :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X