اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شماره گیری توسط میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شماره گیری توسط میکرو

سلام بر دوستان
    میخواستم در مورد اینکه آیا میشه به کمک AVR و خط تلفن ثابت یا یک سیم کارت، شماره گیری انجام داد یا نه راهنماییم کنین. آیا امکانش هست یا نه؟ و اگه امکانش هست لطفا راهنماییم کنین
    ممنون از همگی

پاسخ : شماره گیری توسط میکرو

سلام . آره میشه ، یه نمونه با خط ثابت
    daftar_tel_by_micro_(www.bargh20.com).pdf

دیدگاه

برای دریافت سیگنال تلفن از خط ثابت می تونی از آیسی MT8870استفاده کنی (منظورم اینه که اگه یکی به شما زنگ زد )
      دیتا شیت :
      http://uploadboy.com/18wh4wr5ni2l.html

عکس:
      http://uploadboy.com/95h7pl0w7j83.html
      http://uploadboy.com/1i541q5i4jed.html
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sidhadi2000
        سلام . آره میشه ، یه نمونه با خط ثابت
        daftar_tel_by_micro_(www.bargh20.com).pdf
        سلام
        دوست عزیز ممنونم. فایل جالبی بود و مفید توضیح داده است. فقط یک سوال: این برنامه با زبان بیسیک نوشته شده، آیا با زبان C هم دارید؟

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
        برای دریافت سیگنال تلفن از خط ثابت می تونی از آیسی MT8870استفاده کنی (منظورم اینه که اگه یکی به شما زنگ زد )
        از شما هم ممنونم. ولی هدف من شماره گیری است. باز هم ممنونم

دیدگاه

سلام، برای شماره گیری کافیه DTMF رو توسط یکی از تایمر های میکرو تولید کنی، کتابخانه های C هم براش تو اینترنت پیدا میشه، اگر با بسکام کار میکنی که خودش تابعشو داره، فقط کافیه خروجی میکرو رو با یه چوک آبی بدی به خط تلفن با یه رله هم میتونی قطع و وصل کنی که خط اشغال نشه.

دیدگاه

من با بسکام کار میکنم وکد c رو ندارم.این کتابخونه شماره گیری و تولید dtmf توی کد ویژن نیست وخودتون باید با تایمر بسازینش که همونطور که دوست عزیزمون گفتن اگه یه سرچ بزنید کتابخونه آمادش تونت پیدا میشه....
            من دوتا تلفن هوشمند چند سال پیش با بسکام ساختم که مثل ساعت داره کار میکنه :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sidhadi2000
              من با بسکام کار میکنم وکد c رو ندارم.این کتابخونه شماره گیری و تولید dtmf توی کد ویژن نیست وخودتون باید با تایمر بسازینش که همونطور که دوست عزیزمون گفتن اگه یه سرچ بزنید کتابخونه آمادش تونت پیدا میشه....
              من دوتا تلفن هوشمند چند سال پیش با بسکام ساختم که مثل ساعت داره کار میکنه :applause:
              خیلی عالی. از همگی ممنونم
              فقط یه سوال دیگه، میشه بعد از شماره گیری، میکرو یک پیغام ضبط شده رو پخش کنه؟چطور میشه اینکارو کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                فقط یه سوال دیگه، میشه بعد از شماره گیری، میکرو یک پیغام ضبط شده رو پخش کنه؟چطور میشه اینکارو کرد؟
                میشه یا نمیشه رو نمیدونم چن خودم مبتدیم :mrgreen:
                ولی اگر بشه کد برنامه ات خیلی زیاد و پیچیده میشه ها :surprised: از من گفتن
                1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                !Electronic On! Programming On
                هوشمندانه سوال بپرسیم!
                http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhm_004
                  آره میشه، 2 راه واسه اینکار داری یکی اینه که فایل صوتی رو از روی یه مموری بخونی و پخش کنی، یه راه ساده تر هم هست اگه طول پیامت کوتاه هست بهتره از آی سی های سری ISD استفاده کنی. فقط یه نکته اینجا هست اینکه چطور میخوای بفهمی اونطرف گوشی رو جواب دادن که پیام رو پخش کنی؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gordany
                    آره میشه، 2 راه واسه اینکار داری یکی اینه که فایل صوتی رو از روی یه مموری بخونی و پخش کنی، یه راه ساده تر هم هست اگه طول پیامت کوتاه هست بهتره از آی سی های سری ISD استفاده کنی. فقط یه نکته اینجا هست اینکه چطور میخوای بفهمی اونطرف گوشی رو جواب دادن که پیام رو پخش کنی؟؟
                    ممنونم دوست عزیز
                    اینجاشو فکر نکرده بودم ولی فکر میکنم میشه تشخیص داد یعنی بالاخره باید بشه. در مورد این آی سی های سری ISD میتونی بیشتر توضیح بدی؟ شماره آی سی؟ یا فایلی که کمکم کنه
                    ممنون میشم راهنماییم کنی

دیدگاه

آی سی ISD17xx، دو رقم آخرش نشان دهنده اینه که چند ثانیه صدا رو ضبط کنه مثلا آی سی ISD1760 با بهترین کیفیتش (فرکانس 12 کیلوهرتز) میتونه 40 ثانیه ضبط کنه، دیتاشیتش رو نگاه بندازی همه چیز توش روشنه، یه مدار نمونه توشه و از طریق SPI میتونی با میکرو ارتباط برقرار کنی. در مورد اون سوال هم که شدنی هست ولی مهم ترین مشکل اینه که نوع بوق هایی که دریافت میشه دقیق نیست (بوق اشغال و آزاد رو میگم) ضمن اینکه مثلا اگر گوشی طرف خاموش باشه که یه پیغام پخش میشه دیگه تشخیصش با حالتی که طرف جواب میده غیر ممکن به نظر میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gordany
                        آی سی ISD17xx، دو رقم آخرش نشان دهنده اینه که چند ثانیه صدا رو ضبط کنه مثلا آی سی ISD1760 با بهترین کیفیتش (فرکانس 12 کیلوهرتز) میتونه 40 ثانیه ضبط کنه، دیتاشیتش رو نگاه بندازی همه چیز توش روشنه، یه مدار نمونه توشه و از طریق SPI میتونی با میکرو ارتباط برقرار کنی. در مورد اون سوال هم که شدنی هست ولی مهم ترین مشکل اینه که نوع بوق هایی که دریافت میشه دقیق نیست (بوق اشغال و آزاد رو میگم) ضمن اینکه مثلا اگر گوشی طرف خاموش باشه که یه پیغام پخش میشه دیگه تشخیصش با حالتی که طرف جواب میده غیر ممکن به نظر میاد.
                        ممنونم دوست عزیز
                        فکر میکنم کار کمی مشکل شد. به اینجاهاش فکر نکرده بودم. کسی میدونه چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X