اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروگرام میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروگرام میکرو

دوستان خودم فهمیدم مشکل ازکجاست سیستم من پورت پرینتر نداره usb فقط واسه تغذیه هست حالا این پورت پرینتر رو از کجا بیارم
    سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
      احتمالا مشکل همین باشه شاید درایور داره و شما نصب نکردی ، ببین وقتی شما پروگرامر رو به کامپیوتر وصل می کنی تو دیوایس منیجر سخت افزار تعریف نشده جدیدی شناسایی میشه یا نه
      من اول تمام سوراخ سمبه های کامپیوترو چک میکنم بعد میام سراغ سوال پرسیدن من حتی ریجستری ویندوز هم تغییر دادم تازه فهمیدم این جناب پرو گرامر فقط با پورت پارال یا همون پرینتر تبادل اطلاعات میکنه و usb واسه تغذیه هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sajad12365
        دوستان خودم فهمیدم مشکل ازکجاست سیستم من پورت پرینتر نداره usb فقط واسه تغذیه هست حالا این پورت پرینتر رو از کجا بیارم
        خسته نباشی
        خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
        [hr]

دیدگاه

با سلامی دوباره دوستان من با هزار بدبختی امروز یه سیستم پیدا کردم که پورت پرینتر داشته باشه نرم افزارPonyProg2000 میکرو رو شناخت منتها نه رو میکرو مینویسه نه میخونه بسکام هم اونو نشناخت اون چراغ قرمزه هنگام کار با ponyprog2000 روشن میشه وچشمک میزنه حالا من چیکار تو لیست درایو های ویدوز هم نمیاره

دیدگاه

مشکل اصل کاری حل شده.اون مربوط به نحوه پروگرم کردن شماست که رو میکرو نمینویسه. تو باسکام بعد از کامپایل f4 رو بزن بعد write buffer to flash rom رو بزن (گزینه چهارم)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X