اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در ارتباط با mmc از طریق FAT مشکل دارم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در ارتباط با mmc از طریق FAT مشکل دارم

سلام

می شه جواب گرفت فقط مشکل اینه که فقط با MMCآ‌های 7 پین کار می کنه ، ولی اکثر mmc های موجود 9 پین هستند .

حداکثر سرعت = 8Mb/s

سوکت MMC هم می تونید تو پاساژ توکل پیدا کنید .
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

من یه MMC داشتم که با کتابخونه های این سایت جواب نمی داد :eek: وقتی با نرم افزار WinHex بررسیش کردم دیدم که برعکس اون چیزی که باید باشه بوت سکتورش تو سکتور صفر نیست ! بلکه توی سکتوره 128 هست :mrgreen: توی کتابخونه بوت سکتور رو 128 کردم درست شد :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط popit
        من یه MMC داشتم که با کتابخونه های این سایت جواب نمی داد :eek: وقتی با نرم افزار WinHex بررسیش کردم دیدم که برعکس اون چیزی که باید باشه بوت سکتورش تو سکتور صفر نیست ! بلکه توی سکتوره 128 هست :mrgreen: توی کتابخونه بوت سکتور رو 128 کردم درست شد :wow:
        من بوت سکتور را دیدم بوت سکتورش تو سکتور صفر است. و باز جواب نمی دهد کسی راه حل دیگری به ذهنش نمی رسد :angry: :angry: :angry: :angry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2:
        چه خوش است زر خالی که به آتش اندر آید
        چو کند درون آتش هنر و گهرنمائی
        مگریز ای برادر تو ز شعله های آذر
        ز برای امتحان را چه شود اگر درآئی
        به خدا ترا نسوزد رخ تو چو زر فروزد
        که خلیل زاده ای تو زقدیم آشنائی چو خلیل رو در آتش که تو خالصی و دلپاک در خیبر است برکن که علی مرتضائی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد فخر
          سلام

این کتابخونه احتمالا فقط با MMC های 7 پین جواب میده و با SD/MMC ها جواب نمی ده
          آقای فخر mmc که من با اون کار می کنم 7 پین است ولی باز جواب نمیده بوت سکتورش را هم چک کردم همون سکتوره صفر هستش.
          اگر لطف کنید برنامه زیر را یکبار کامپایل کنید اگر جواب داد فایل هگزش را بفرستید. ممنون.

http://www.4shared.com/file/46768129/abb9e453/test.html
          خدایا! از من در گذر آنچه را از من بدان داناتری و اگر بار دیگر به آن بازگردم، تو نیز به بخشایش باز گرد.
          خدایا! آنچه از اعمال نیکو تصمیم گرفتم و انجام ندادم ببخشای.
          خدایا! ببخشای آنچه را که با زبان به تو نزدیک شدم ولی با قلب آن را ترک کردم.
          خدایا! ببخشای نگاه های اشارت آمیز و سخنان بی فایده و خواسته های بی مورد دل و لغزش های زبان را.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student51

آقای فخر mmc که من با اون کار می کنم 7 پین است ولی باز جواب نمیده بوت سکتورش را هم چک کردم همون سکتوره صفر هستش.
            اگر لطف کنید برنامه زیر را یکبار کامپایل کنید اگر جواب داد فایل هگزش را بفرستید. ممنون.

http://www.4shared.com/file/46768129/abb9e453/test.html
            سلام

lcd نداشتم تست کنم ولی کامپایل کردم ، فایل hex و coff رو براتون میزارم .
            فایل های پیوست شده
            حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام آقای فخر
              این پروژه به هیچ وجه جواب نمی دهد. من کتابخونه fat را هم مطالعه کرده ام و به آن مسلط شده ام و به نظر مشکلی ندارد ولی نمی دانم چرا جواب نمی گیرم.

آیا برنامه دیگری غیر از برنامه قبلی (برنامه ارسال داده خوانده شده روی پورت سریال)که از کتابخونه fat استفاده کرده باشه ، می تونی برای من بفرستی ؟
              یه سوال : در کامپایلر avrstudio آیا می توان کدهای c را دیباگ کرد یا فقط برای کدهای اسمبلی می توان این کار را انجام داد؟
              خدایا! از من در گذر آنچه را از من بدان داناتری و اگر بار دیگر به آن بازگردم، تو نیز به بخشایش باز گرد.
              خدایا! آنچه از اعمال نیکو تصمیم گرفتم و انجام ندادم ببخشای.
              خدایا! ببخشای آنچه را که با زبان به تو نزدیک شدم ولی با قلب آن را ترک کردم.
              خدایا! ببخشای نگاه های اشارت آمیز و سخنان بی فایده و خواسته های بی مورد دل و لغزش های زبان را.

دیدگاه

سلام

MMCآ‌ رو عوض کردید ؟ این برنامه که ساده ترین برنامه است اول باید این مشکل حل بشه ، با پروا¾ژه ی جدید که مشکلی حل نمی شه . دیدید که یکی از دوستان هم جواب گرفت ، اگر امکان داره یه عکس از مدارتون بندازید که کارت هم مشخص باشه ، بزارید اینجا ، شاید نکته ای باشه .

برنامه ی avrstudio آ‌کدهای اسمبلی و فایلهای coff رو دیباگ می کنه ، فایل coff رو هم کامپایلر می سازه .

دیدگاه

من با مموری رس vsجواب گرفتم ÷ایه اول و اخر رو بی خیال شین
                  یعنی ÷ایه 2=cs
                  3=mosi 3 and 6=gnd
                  4=3.3
                  5=clk
                  7=miso
                  علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط khast khodaiebehnam
                    من با مموری رس vsجواب گرفتم ÷ایه اول و اخر رو بی خیال شین
                    یعنی ÷ایه 2=cs
                    3=mosi 3 and 6=gnd
                    4=3.3
                    5=clk
                    7=miso
                    این "[glow=red,2,300]مموری رس vs[/glow]"که گفتی، چیه؟ پایه اول و آخر را چرا بی خیال شدی؟ىى oo:
                    چه خوش است زر خالی که به آتش اندر آید
                    چو کند درون آتش هنر و گهرنمائی
                    مگریز ای برادر تو ز شعله های آذر
                    ز برای امتحان را چه شود اگر درآئی
                    به خدا ترا نسوزد رخ تو چو زر فروزد
                    که خلیل زاده ای تو زقدیم آشنائی چو خلیل رو در آتش که تو خالصی و دلپاک در خیبر است برکن که علی مرتضائی.

دیدگاه

تو بازار بهش میگن سری vs
                      چون 2 تا 8 مثل mmc عمل میکنه :redface:
                      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

MMC من 7 پینه و 64MBولی با این کتابخانه جواب نمیده.

دیدگاه

سلام
                          پاسخ سوال شما در
                          http://www.mmcmodule.com/
                          می باشد

دیدگاه

پاسخ : مشکل در چند خط برنامه ( سورس MMC)

با سلام خدمت دوست عزیز آقای فخر
                            از سورس خوبتون سپاسگذارم من در سورس MMC دستورات retry موجد در تابع ها رو اصلا کارشون نمی دونم و سئوال دوم اینکه در تابع رایت دستور 0XFF چه کاری انجام می ده یعنی اینکه وقتی بعد از عملیات رایت (حلقه FOR) دو دستور SPI(0XFF) قرار داره این دو دوستور چکار می کنن و و دستور بعد از اون res=spi 0xff چه مقداری رو بر می گردونه ؟
                            و سئوال آخر من اینکه عملیات رایت مربوط به یک بلوک داده است حال اگر ما داده 3 بایتی بریزیم رو فلاش چطوری می شه از مابقی بلوک واسه ذخیره اطلاعات جدید استفاده کرد ؟

دستورات زیر در سورس mmc.h همین سایت گرفتم .
                            ممنون میشم پاسخ سئوالاتمو خط به خط بدین چون 8 روزه روش فکر کردم و به نتیجه ای نرسیدم .
                            با تشکر از شما

دیدگاه

سلام.
                              فکر کنم اون دو دستور بعد از حلقه for برای اینه که بعد از انجام عملیات باید دو بایت بی اهمیت به درگاه فرستاده بشه که معمولا از 0xff استفاده می شود. امیدوارم درست باشه :redface:

دیدگاه

پاسخ : مشکل در چند خط برنامه ( سورس MMC)

نوشته اصلی توسط hashem32
                                با سلام خدمت دوست عزیز آقای فخر
                                از سورس خوبتون سپاسگذارم من در سورس MMC دستورات retry موجد در تابع ها رو اصلا کارشون نمی دونم و سئوال دوم اینکه در تابع رایت دستور 0XFF چه کاری انجام می ده یعنی اینکه وقتی بعد از عملیات رایت (حلقه FOR) دو دستور SPI(0XFF) قرار داره این دو دوستور چکار می کنن و و دستور بعد از اون res=spi 0xff چه مقداری رو بر می گردونه ؟
                                و سئوال آخر من اینکه عملیات رایت مربوط به یک بلوک داده است حال اگر ما داده 3 بایتی بریزیم رو فلاش چطوری می شه از مابقی بلوک واسه ذخیره اطلاعات جدید استفاده کرد ؟

دستورات زیر در سورس mmc.h همین سایت گرفتم .
                                ممنون میشم پاسخ سئوالاتمو خط به خط بدین چون 8 روزه روش فکر کردم و به نتیجه ای نرسیدم .
                                با تشکر از شما
                                سلام
                                وقتی میکرو یه دستور به mmc می فرسته و جواب درست دریافت نمی کنه به تعداد retry این کار رو تکرار می کنه تا شاید جواب بگیره ( احتمالا تجربی به این نتیجه رسیده )
                                0xFF هم احتمالا جواب دوستمون درسته .
                                برای نوشتن 3 بایت در فلش باید 3 بایت از یک آرایه 512 بایتی رو پر کنید و آرایه رو رایت کنید ، اگر بخواهید به همون بلوک چیزی اضافه کنید یا تغییری بدید ، باید اول همون بلوک را از mmc بخونید و داخل یک آرایه بریزید ، بعد مقادیر مورد نظر رو تو آرایه تغییر بدید و مجددا آریه رو تو mmc رایت کنید .
                                موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X