اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط hamedtaran
    خواهش میکنم، چه اذیتی
    زیاد به دیتا شیت توجه نکنید، تمام دیمرهایی که دیدم همین جوری هستن پالساشون. هیچ مشکلی ندارن.
    گفتین که ساختین؟ دقیقا کدوم مدارو؟
    در ضمن برای ترایاک بهتره از هیتسینک برای جریان های بالا استفاده بشه، ولی برای 1.5 آمپر فک نکنم نیاز بشه، چون bt136 تا 4 آمپر جریان عبور میده بدون مشکل، ولی اگه هیتسینک اضافه داری بذار ضرر نداره.
    ما مخلصیم...
    من همون مدار که خودم اول شماتیکشو گذاشتم رو استفاده کردم....کار کرد
    مشکلم نویز بود و خودمم نمیدونستم...اگه بتونم یه کتابخونه واسش مینویسم که همه جا بشه ازش استفاده کرد...
    پس با همون پالس معمولی میزنم بره...بازم ممنون از راهنمایی هاتون...
    ایشالا سر یه پروژه دیگه شما رو ببینم...
    با اجازه
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

خب واسه اطمینان بیشتر از bt 139 استفاده کن
      البته همینم بدون هیت سینگ تا یک امپر مجازه
      یه هیت سینگ کوچولو هم بذار جای نمیگیره که

دیدگاه

نوشته اصلی توسط لوک
        خب واسه اطمینان بیشتر از bt 139 استفاده کن
        البته همینم بدون هیت سینگ تا یک امپر مجازه
        یه هیت سینگ کوچولو هم بذار جای نمیگیره که
        بله چشم...
        آقا راستی در مورد PID تونستی مطلب پیدا کنی؟

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
          بله چشم...
          مطلبی که من پیدا کنم به درد نمیخوره
          من رشته م برق غیره نیست
          شما خوبه همچین دروسی داشتید

من اشنایی لازم ندارم اما چند سالی وارد این گرایش شدم اونم خود اموز نه دانشگاهی

من چشم و امیدم به شماست که تازه از pid ثابت هم میخواید فراتر برید
          قبلا یکی یه توضیحاتی بهم داد اما نتونستم استفاده کنم
          به زبانی ساده نیاز دارم
          تعیین ضرایب ؟
          اونم با یه نرم افزار بود که ضرایب تعیین میکرد و طرف میگفت که خودش انجام داده و الان مدارش داره تمیز کار میکنه :(
          منم ایخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااام

خب pid یه فرمولی داره در نوع ساده ... اون که مهم ضرایبشه ...
          هیییییییییییی روزگار

دیدگاه

ما مخلصیم...
            من همون مدار که خودم اول شماتیکشو گذاشتم رو استفاده کردم....کار کرد
            مشکلم نویز بود و خودمم نمیدونستم...اگه بتونم یه کتابخونه واسش مینویسم که همه جا بشه ازش استفاده کرد...
            پس با همون پالس معمولی میزنم بره...بازم ممنون از راهنمایی هاتون...
            ایشالا سر یه پروژه دیگه شما رو ببینم...
            با اجازه
            موفق باشین
            انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط لوک
              مطلبی که من پیدا کنم به درد نمیخوره
              من رشته م برق غیره نیست
              شما خوبه همچین دروسی داشتید

من اشنایی لازم ندارم اما چند سالی وارد این گرایش شدم اونم خود اموز نه دانشگاهی

من چشم و امیدم به شماست که تازه از pid ثابت هم میخواید فراتر برید
              قبلا یکی یه توضیحاتی بهم داد اما نتونستم استفاده کنم
              به زبانی ساده نیاز دارم
              تعیین ضرایب ؟
              اونم با یه نرم افزار بود که ضرایب تعیین میکرد و طرف میگفت که خودش انجام داده و الان مدارش داره تمیز کار میکنه :(
              منم ایخواااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااام

خب pid یه فرمولی داره در نوع ساده ... اون که مهم ضرایبشه ...
              هیییییییییییی روزگار
              باشه چشم...اون نرم افزار چیزی نداره...خودم باهاش کار کردم....ایشالا یه تاپیک میزنم و میگم چطوری حتی بدون داشتن معادله سیستم ضرایبو بدست بیاریم...با نرم افزار و دقیق...
              چشششم

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام آقا حامد عزیز
                من بالاخره این دیمر رو راه انداختم...یه کتابخونه خیلی خوب هم واسش نوشتم که در آینده راحت و خوشگل ازش استفاده کنم... :job: :wow:
                فقط یه چیز دیگه هست....
                وقتی اسنابر رو وصل میکنم به شدت نویز میندازه روی بردبرد و میکرو دائما ریست میشه ولی وقتی جداش میکنم دیگه اصلا از نویز خبری نیست....
                کلا اگه میشه در مورد این اسنابر یکمی بیشتر توضیح بدین که کارش دقیقا چیه...اگه روی برد هم نصبش کنم ممکنه بازم همینطور نویز بندازه؟...اگه گذاشتنش واجبه چیکار کنم که نویزش کم بشه؟
                پیشاپیش سپاسگزارم

www.intelart.ir

دیدگاه

سلام آقا حامد عزیز
                  من بالاخره این دیمر رو راه انداختم...یه کتابخونه خیلی خوب هم واسش نوشتم که در آینده راحت و خوشگل ازش استفاده کنم... :job: :wow:
                  فقط یه چیز دیگه هست....
                  وقتی اسنابر رو وصل میکنم به شدت نویز میندازه روی بردبرد و میکرو دائما ریست میشه ولی وقتی جداش میکنم دیگه اصلا از نویز خبری نیست....
                  کلا اگه میشه در مورد این اسنابر یکمی بیشتر توضیح بدین که کارش دقیقا چیه...اگه روی برد هم نصبش کنم ممکنه بازم همینطور نویز بندازه؟...اگه گذاشتنش واجبه چیکار کنم که نویزش کم بشه؟
                  پیشاپیش سپاسگزارم
                  آفرین به شما :job:
                  مدارتونو اینجا بذارین تا بقیه استفاده کنن
                  خب به نظرم در تغذیه میکرو باید دقت کنید، پایه ریست رو با مقاومت کمتر از 10 کیلو به 5 ولت ببندید.
                  در کل، قسمت اسنابر مدار، برای حذف هارمونیکها هستش و توی افزایش عمر ترایاک هم تاثیر داره، ولی نمیدونم چرا شما نویز دارین، اکثر نویزهایی که باعث ریست شدن میکرو میشن، از تغذیه مدار هست و نه چیز دیگه،شما یه خازن 100 نانو بین تغذیه میکرو بذار و یه خازن حدود 100 میکرو، باتغذیه ورودی کل مدار کنترل موازی ببند، در ضمن، اگه فکر میکنی که نویز از امواج بیرونی هست، سعی کن پایه های خازن اسنابر رو تا حد ممکن کوتاه کنی،
                  برای اسنابر از مقاومت 330 و خازن 10 نانو 250 ولت استفاده کن.
                  اگه بازم جواب نداد، اسنابرو حذف کن، برای بارهای مقاومتی، زیاد به اسنابر احتیاج نیست.
                  بازم اگه سوالی بود در خدمتم

دیدگاه

بله چشم...
                    عذر میخام بین پستاتون پریدم ما 3 واحد pid تو دانشگاه گذروندیم یه پروژه هم با متلب داشتیم که طراحی pid واسه یه مخزن اب بود از کتاب سیستم های کنترل فرایند علی رضا فتوحی انتشارات دانشگاه خواجه نصیر استفاده کن :read:
                    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                    بانک اطلاعاتی سنسورها
                    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

آفرین به شما :job:
                      مدارتونو اینجا بذارین تا بقیه استفاده کنن
                      خب به نظرم در تغذیه میکرو باید دقت کنید، پایه ریست رو با مقاومت کمتر از 10 کیلو به 5 ولت ببندید.
                      در کل، قسمت اسنابر مدار، برای حذف هارمونیکها هستش و توی افزایش عمر ترایاک هم تاثیر داره، ولی نمیدونم چرا شما نویز دارین، اکثر نویزهایی که باعث ریست شدن میکرو میشن، از تغذیه مدار هست و نه چیز دیگه،شما یه خازن 100 نانو بین تغذیه میکرو بذار و یه خازن حدود 100 میکرو، باتغذیه ورودی کل مدار کنترل موازی ببند، در ضمن، اگه فکر میکنی که نویز از امواج بیرونی هست، سعی کن پایه های خازن اسنابر رو تا حد ممکن کوتاه کنی،
                      برای اسنابر از مقاومت 330 و خازن 10 نانو 250 ولت استفاده کن.
                      اگه بازم جواب نداد، اسنابرو حذف کن، برای بارهای مقاومتی، زیاد به اسنابر احتیاج نیست.
                      بازم اگه سوالی بود در خدمتم
                      آقا حامد از همون مدار که تو پستای قبلی گذاشته بودم استفاده کردم...همون که آقای نوربخش هم استفاده کرده بودن...واسه تغذیه هم از یه آداپتور 5ولت فیکس استفاده میکنم...خروجی ثابتی داره...فکر کنم نویز بیرونی هستش...البته به احتمال زیاد وقتی پی سی بی بزنم دیگه نویز نگیره...ولی اگه به تصویر هم دقت کنید واسه اسنابر از مقاومت 33اهم استفاده کرده :surprised:...کلا میشه بفرمایید این مقاومت و خازن اسنابر چجور محاسبه میشه؟....

www.intelart.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                        عذر میخام بین پستاتون پریدم ما 3 واحد pid تو دانشگاه گذروندیم یه پروژه هم با متلب داشتیم که طراحی pid واسه یه مخزن اب بود از کتاب سیستم های کنترل فرایند علی رضا فتوحی انتشارات دانشگاه خواجه نصیر استفاده کن :read:
                        بله دوست عزیز...خیلی ممنون از لطفتون...منم خودم این درس رو گذروندم...میخاستم ببینم دوستمون تونسته مطلب پیدا کنه که اگه پیدا نکرده من یه تاپیک واسه همین کار بزنم...

www.intelart.ir

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

آقا حامد از همون مدار که تو پستای قبلی گذاشته بودم استفاده کردم...همون که آقای نوربخش هم استفاده کرده بودن...واسه تغذیه هم از یه آداپتور 5ولت فیکس استفاده میکنم...خروجی ثابتی داره...فکر کنم نویز بیرونی هستش...البته به احتمال زیاد وقتی پی سی بی بزنم دیگه نویز نگیره...ولی اگه به تصویر هم دقت کنید واسه اسنابر از مقاومت 33اهم استفاده کرده :surprised:...کلا میشه بفرمایید این مقاومت و خازن اسنابر چجور محاسبه میشه؟....

شما که میگفتین این مدار تشخیص عبور صفر، با یکم تاخیر پالس میده؟ چی شد؟ حل شد؟
                          در مورد اسنابر بنده اشتباه گفتم، برای 220 ولت 50 هرتز همون 33 هست، در مورد محاسبه اون، تاپیک زیر رو بخون:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71023.0
                          پایه های خازن رو کوتاه کردین؟ به ورودی اینتراپت و همچنین ورودی ریست خازن بستین؟

دیدگاه

شما که میگفتین این مدار تشخیص عبور صفر، با یکم تاخیر پالس میده؟ چی شد؟ حل شد؟
                            در مورد اسنابر بنده اشتباه گفتم، برای 220 ولت 50 هرتز همون 33 هست، در مورد محاسبه اون، تاپیک زیر رو بخون:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=71023.0
                            پایه های خازن رو کوتاه کردین؟ به ورودی اینتراپت و همچنین ورودی ریست خازن بستین؟
                            بله اون مورد هم به خاطر نویز بود...ولی در واقع حدود 400 میکرو قبل از رسیدن به صفر اینتراپت میده که البته باعث میشه اطمینان بیشتری از خاموش شدن تریاک برای مرحله بعد داشته باشیم...
                            در ورودی اینتراپت و ریست خازن 100نانو گذاشتم..پایه های خازنو هم کوتاه کردم ولی باز هم نویز میندازه....
                            واسه تست برنامه رو جوری نوشتم که کم کم از ولتاژ 0 شروع کنه و بره بالا....وقتی به حدود 150 میرسه میکرو ریست میشه...قبلش به حدود 50 که میرسید میکرو ریست میشد...الان یکم بهتر شد...
                            فکر کنم اطراف هم نویز زیادی وجود داره...اوایل دستمو که نزدیک بردبورد میبردم ریست میکرد...یکم که سیم ها رو کوتاه تر کردم و این کارایی که شما فرمودین انجام دادم وضعیت بهتر شد...

www.intelart.ir

دیدگاه

بله اون مورد هم به خاطر نویز بود...ولی در واقع حدود 400 میکرو قبل از رسیدن به صفر اینتراپت میده که البته باعث میشه اطمینان بیشتری از خاموش شدن تریاک برای مرحله بعد داشته باشیم...
                              در ورودی اینتراپت و ریست خازن 100نانو گذاشتم..پایه های خازنو هم کوتاه کردم ولی باز هم نویز میندازه....
                              واسه تست برنامه رو جوری نوشتم که کم کم از ولتاژ 0 شروع کنه و بره بالا....وقتی به حدود 150 میرسه میکرو ریست میشه...قبلش به حدود 50 که میرسید میکرو ریست میشد...الان یکم بهتر شد...
                              فکر کنم اطراف هم نویز زیادی وجود داره...اوایل دستمو که نزدیک بردبورد میبردم ریست میکرد...یکم که سیم ها رو کوتاه تر کردم و این کارایی که شما فرمودین انجام دادم وضعیت بهتر شد...
                              من این مدار بستم و میکرو ریست نمیشه در کل از مدار نیست بلکه شرایط مدار شماست
                              مثلا تغذیه شما ریپر داره وووو
                              پیشنهاد میکنم اگه رو برد بورد بستی از 2 تا بردبورد استفاده کن یکی برای کنترل و یکی برای قدرت که شامل اپتو ترایاک و ترایاک و اوپتو کوپلر و پل و ولتاز 220

و تغذیه رگلاتور شده و میکرو هم روی یه برد بورد دیگه و اتصالات با سیم 10 سانتی از 2 تا برد بورد جدا کن

مطمئن باش اثر داره
                              و خازن سر راه تغذیه بذار و همچنین بین تغذیه میکرو و پایه ریست بالاکش کن

و اون مقاومت r12 توی عکس رو 360 بذار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط لوک
                                من این مدار بستم و میکرو ریست نمیشه در کل از مدار نیست بلکه شرایط مدار شماست
                                مثلا تغذیه شما ریپر داره وووو
                                پیشنهاد میکنم اگه رو برد بورد بستی از 2 تا بردبورد استفاده کن یکی برای کنترل و یکی برای قدرت که شامل اپتو ترایاک و ترایاک و اوپتو کوپلر و پل و ولتاز 220

و تغذیه رگلاتور شده و میکرو هم روی یه برد بورد دیگه و اتصالات با سیم 10 سانتی از 2 تا برد بورد جدا کن

مطمئن باش اثر داره
                                و خازن سر راه تغذیه بذار و همچنین بین تغذیه میکرو و پایه ریست بالاکش کن

و اون مقاومت r12 توی عکس رو 360 بذار
                                بله چشم حتما اینا رو هم امتحان میکنم...دیگه باید درست بشه...ولی مهم برنامه و سخت افزارش بود که خوشبختانه تموم شد و از کارکردش مطمئنم...روی PCB که دیگه نباید مشکلی داشته باشه...
                                شما روی PCB اینو امتحان کردید؟نکته خاصی واسه جلوگیری از نویز نداره؟(منظورم PCB هستش)

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X