سلام عزیزان، یه چیزی میخوام ازتون نه نگین، یه نفر زحمت بکشه کار با mmc بوسیله کتابخانه pff رو یاد بده ما شاد بشیم و یه عمر دعاش کنیم، آخه عمده مطالب سایت در مورد pff ناقص هستن و فقط کسایی که قبلا باهاش کار کردن یه سوال یا مشکلی داشتن و پرسیدن که جواب داده شده، ولی واسه کسی مثل من که میخواد تازه شروع کنه خیلی سخته این چیزا رو بفهمیم :angry:
همچنین به نظر من این کتابخونه خیلی مهمتر از ff.h هست، چون اکثر میکروها (AVR) با این رم پایینشون نمیتونن ff.h اجرا کنن و مجبورن دست به دامن pff بشن، خدایی این نه تنها درخواست من، بلکه درخواست همه میکرو دوستان عزیزه -O<
اگه کسی بلده کامل باهاش کار کنه، لطفا توضیح بده که اولا چجوری باید MMC رو به میکرو وصل کنیم، ینی بگه که spi حتما باید سخت افزاری باشه یانه و همچنین نحوه تنظیمات پایه ها رو توی فایل mmc.h بگه، بعدش مثالی از توابع pff بزنه تا یاد بگیریم چجوری باید کار کنیم، نه اینکه یه پروژه mp3 player بذاره :biggrin: آخه مارو چه به mp3؟
ما که بلد نیستیم یه فایل TXT معمولی رو از mmc بخونیم، به نظرتون میتونیم پروژه های بزرگ نوشته شده رو حلاجی کنیم؟
oo:
اگه کسی پیش قدم بشه، همه بچه ها دعاش میکنن،
لطفا کسایی که با من موافقن و میخوان اینو یاد بگیرن اعلام وجود کنن،
از مدیران انجمن هم خواهش میکنم که این تاپیکو جزو تاپیکهای مهم سایت قرار بدن، بخدا خیلی مهمه همه بتونن با یه میکرو معمولی گه رم کم میاره با mmc ارتباط برقرار کنن.
ممنون از توجهتون
همچنین به نظر من این کتابخونه خیلی مهمتر از ff.h هست، چون اکثر میکروها (AVR) با این رم پایینشون نمیتونن ff.h اجرا کنن و مجبورن دست به دامن pff بشن، خدایی این نه تنها درخواست من، بلکه درخواست همه میکرو دوستان عزیزه -O<
اگه کسی بلده کامل باهاش کار کنه، لطفا توضیح بده که اولا چجوری باید MMC رو به میکرو وصل کنیم، ینی بگه که spi حتما باید سخت افزاری باشه یانه و همچنین نحوه تنظیمات پایه ها رو توی فایل mmc.h بگه، بعدش مثالی از توابع pff بزنه تا یاد بگیریم چجوری باید کار کنیم، نه اینکه یه پروژه mp3 player بذاره :biggrin: آخه مارو چه به mp3؟

اگه کسی پیش قدم بشه، همه بچه ها دعاش میکنن،
لطفا کسایی که با من موافقن و میخوان اینو یاد بگیرن اعلام وجود کنن،
از مدیران انجمن هم خواهش میکنم که این تاپیکو جزو تاپیکهای مهم سایت قرار بدن، بخدا خیلی مهمه همه بتونن با یه میکرو معمولی گه رم کم میاره با mmc ارتباط برقرار کنن.

ممنون از توجهتون
دیدگاه