اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

داداش خدا خیرت بده :applause: ایشالاه هرچی از خدا میخوای بهت بده که کار بنده هاشو راه میندازی :biggrin: :nice: :wow:
    دست گلت درد نکنه :rolleyes:
    فقط نمیدونم چرا تصویر قرینه است :eek: میرم این تاپیکی که معرفی کردی رو ببینم اگه چیزی سردرنیاوردم دوباره مزاحمت میشم :read: :mrgreen:
    بازم ممنون
    هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

علی آقا اونم درست شد :wow:
      موفق باشید
      هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

سلام
        نمیدونم چرا رنگهارو جابجا نمایش میداد :eek: که با تغییر کد زیر دیگه درست نشون میده

کد:
        col = RGB2COL(blue,red,green);

دیدگاه

سلام
          علی آقا یه سوال داشتم :nerd:
          سرعت نمایش عکس از mmc توی ان96 خیلی پایینه (هرعکس حدود10-15ثانیه) طول میکشه :sad:
          راستش من قبلا تو یه جایی خونده بودم زمانیکه میکرو اطلاعات رو از mmc میخونه در آن واحد توی نمیدونم کدوم حافظش ذخیره کنه و بعد از روی این حافظه اطلاعات رو بخونه خیلی و نمایش بده سرعتش بالا میره :rolleyes:
          راه حلی برای افزایش سرعتش دارید؟چون میخوام حداکثر تو 2-3ثانیه عکس رو نشون بده :redface: :rolleyes:
          ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاه

ببین میشه بجای fgetc از fread استفاده کرد و یجا چندتا پیکسل رو بخونی و لودشون کنی اما اینم بدون که حافظه AVR محدوده و نمیتونی خیلی زیاد اینکارو کنی و در نتیجه با توجه به AVR بودن میکروت بعید میدونم بتونی برسونی سرعت رو به 3 ثانیه
            ولی بازم با fread سعی خودتو کن
            زندگی یعنی امید و حرکت
            کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد
            سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود.
            برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
            به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [برنامه نمونه] هدر جدید ماژول "TFT LCD 2.8

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
              ببین میشه بجای fgetc از fread استفاده کرد و یجا چندتا پیکسل رو بخونی و لودشون کنی اما اینم بدون که حافظه AVR محدوده و نمیتونی خیلی زیاد اینکارو کنی و در نتیجه با توجه به AVR بودن میکروت بعید میدونم بتونی برسونی سرعت رو به 3 ثانیه
              ولی بازم با fread سعی خودتو کن
              علی آقا شرمنده :redface: یه مثال کوچولو میزنید :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J A V A D
                علی آقا شرمنده :redface: یه مثال کوچولو میزنید :rolleyes:
                حقیقتش ی برنامه قبلا به این روش نوشته بودم که متاسفانه وقتی هاردمو پارتیشن بندی میکردم وسطش ارور میده و کلی از اطلاعاتم میپره از جمله همین و چون بکاپ نداشتم از بین رفته :sad:
                شرمنده
                زندگی یعنی امید و حرکت
                برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.

دیدگاه

باشه دستت درد نکنه علی آقا
                  فقط یه سوال :rolleyes:
                  من اگه بخوام تصویر bmp رو بصورت 16بیتی ذخیره کنم ترتیب رنگها میشه RRRRRGGG GGGBBBBB
                  برای خوندنش باید چجوری توی اون فرمولی که بهم داده بودید پیاده کنم؟ :nerd:
                  کد:
                  for(i=319;i>-1;i--)
                  	for(j=239;j>-1;j--)
                  	{
                  		blue = fgetc(f);
                  		green = fgetc(f);
                  		red = fgetc(f);
                  		col = RGB2COL(red,green,blue);
                  		tftlcd_write_pixel(j,i,col);		
                  	}

دیدگاه

سلام
                    من نمی تونم از لیب جدید استفاده کنم .
                    قبلیه که تو فروشگاه لینک شده بود .خوب کار می کنه .همه چی جواب می ده.
                    ولی با لیب جدید ال سی دی چند بار رفرش می شه و بعدش هیچی دیگه .صفحه سبز پر رنگ باقی می مونه .
                    تابع
                    lcd_fill
                    رو با
                    lcd_background_color
                    تعویض کردم ولی بازم تو همون نقطه هنگ می کنه.
                    مشکل سخت افزاری نیست ،داره با لیب قبلی خوب کار می کنه .
                    لطفا راه نمایی کنید .

دیدگاه

والا نمیدونم مشکل کجاست آخه بقیه بچه ها جواب گرفتن
                      فقط lcd_fill مشکل داشت که عوضش lcd_background_color خوب کار میکرد.
                      اگر lcd رنگش تغییر میکنه مشکل سخت افزاری نیست ولی از نرم افزار هم نمیدونم هست یا نه چون بچه ها جواب گرفتن
                      زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                        والا نمیدونم مشکل کجاست آخه بقیه بچه ها جواب گرفتن
                        فقط lcd_fill مشکل داشت که عوضش lcd_background_color خوب کار میکرد.
                        اگر lcd رنگش تغییر میکنه مشکل سخت افزاری نیست ولی از نرم افزار هم نمیدونم هست یا نه چون بچه ها جواب گرفتن
                        سلام
                        مشکل lcd_fill حل شد
                        مشکلش این بود که متغیر رنگ از نوع int تعریف شده بود ولی مقدار حلقه تا 76800 باید میرفت :eek: اگه اونو به long int تغییرش بدی درست میشه که البته با اینکار سرعتش میشه مثل قبل :NO:
                        پس متغیر از همون نوع int باشه ولی حلقه رو اینجوری تغییرش بدین :
                        کد:
                         for(counter2 = 0;counter2 < 3;counter2++)
                         for(counter = 0;counter < 25600;counter++)
                          lcd_write_wdr2(color);
                        علی آقا هوای مارو داشته باش :rolleyes:
                        موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J A V A D
                          سلام
                          مشکل lcd_fill حل شد
                          مشکلش این بود که متغیر رنگ از نوع int تعریف شده بود ولی مقدار حلقه تا 76800 باید میرفت :eek: اگه اونو به long int تغییرش بدی درست میشه که البته با اینکار سرعتش میشه مثل قبل :NO:
                          پس متغیر از همون نوع int باشه ولی حلقه رو اینجوری تغییرش بدین :
                          کد:
                           for(counter2 = 0;counter2 < 3;counter2++)
                           for(counter = 0;counter < 25600;counter++)
                            lcd_write_wdr2(color);
                          موفق باشید
                          بله درسته
                          این هدر اصلش برای ARM بوده که 32 بیتی هست و در اونجا متغییر های int تا 2 به توان 16 رو قبول میکنن و این مشکل پیش نمیاد ولی توی AVR این طور نیست
                          ممنون بابت کمکتون
                          زندگی یعنی امید و حرکت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روناک
                            سلام
                            من نمی تونم از لیب جدید استفاده کنم .
                            قبلیه که تو فروشگاه لینک شده بود .خوب کار می کنه .همه چی جواب می ده.
                            ولی با لیب جدید ال سی دی چند بار رفرش می شه و بعدش هیچی دیگه .صفحه سبز پر رنگ باقی می مونه .
                            تابع
                            lcd_fill
                            رو با
                            lcd_background_color
                            تعویض کردم ولی بازم تو همون نقطه هنگ می کنه.
                            مشکل سخت افزاری نیست ،داره با لیب قبلی خوب کار می کنه .
                            لطفا راه نمایی کنید .
                            میخواین برنامه تون رو بزارید شاید فهمیدیم مشکلش چیه؟

دیدگاه

نمی دونم والا
                              تنها چیزی که به فکرم می رسه تنظیمات مربوط به اس رمه.
                              ممکنه مقادیر مربوط به
                              STACK SIZE
                              HEAP SIZE
                              RAM SIZE
                              کمپایلرتون رو به من بدید.
                              که اینم احتمالش کمه چون شما کل پروزه رو در اختیار گذاشتید پس این مقادیر تغییر نکرده.
                              من فرکانس کاری رو تغییر دادم .فرکانس ای سی تو هدر تون مهمه؟ :cry2:

دیدگاه

من هیچ تغییری تو مثال وارد نکردم فقط فرکانس رو تغییر دادم .
                                شماتیک دقیقا اجرا شده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X