اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور IR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور IR

لطفا یکی کمک کنه
    من واسه پروژه ریزپردازنم د باید مانع رو با سنسورهای IR تشخیص بدم....مشکلم اینجاست که وقتی چیزهایی رو که ار مبدل آنالوگ به دیجیتال روی ال سی دی می ندازم می تونم ببینم که وقتی مانعی بین این دو تا سنسور هست، مقدار خروجی نمایگر فرق می کنه، ولی نمی تونم اون مقدار رو دقیقش رو بدونم تا تو کدم با ی شرط بررسی کنم که اگه مانعی هست ال ای دی سبز روشن شه، اگه هم مانعی هست پس ال ای دی قرمز روشن بشه.
    میشه لطف کنید و ی کمکی به من کنید.

پاسخ : سنسور IR

توضیحاتتون نا مفهومه!!!
    با سنسور مادون قرمز میخاین فاصله رو تشخیص بدین؟
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

نه می خوام اگه بین گیرنده و فرستنده مانعی هست تشخیص بدم.
      گفتم قبلا که خروجی read_acd(0) رو دادم به lcd وقتی مانعی می یاد ، خروجی نمایشگر عوض می شه
      من می خوام بدونم این read_acd(0) حداقل چقدر باشه تا این رو تشخیص بدم؟

دیدگاه

شما با adc نمیتونی تشخیص بدین به 2 دلیل:
        1.اگه بخاین با adc ای کارو انجام بدین ولتاژِی که روی سنسور گیرنده میوفته در حد میکرو ولته
        2.اگر هم با adc بتونین این کارو انجام بدین فاصله سنسور ها باید با مانع خیلی خیلی کم باشه

پیشنهادی که دارم این ویدئو را دانلود کنین که در رابطه با کار با این سنسور به کلی توسط اوژن کی نژاد توضیح داده شده.

http://host10.aparat.com//public/user_data/flv_video_new/273/c464dba9038ead70e1c1bc4cc639e75c818307.mp4

«پناه»می برم «به خدا»
        از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
        محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

قسمت چندمشه؟
          ولی من مطمئنم می شه با ی تقویت کننده می شه تا حدود 1.20 متر رو ساپورت کرد.

دیدگاه

شما روی لینک کلیک کنید دانلود میشه.قسمت 26

بله میشه اما شما میتونین تقویتش کنین؟؟؟
            «پناه»می برم «به خدا»

دیدگاه

گیرم فاصله کم باشه، بازم باید ی طوری این مانع بودن رو کشف کرد، ولی چه جوری، نمی دونیم

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                شما میتونید بجای استفاده از ADC بیایی از Op-Amp استفاده کنی ..
                اینطور که به یکی ازپایه های مقایسه گر یه پتانسیومتر بزنی و به اون یکی خروجی گیرنده تو بزنی ...
                حالا با تنظیم مقدار اون پتانسیومتر شما به راحتی میتونی مانع رو تشخیص بدی ...
                واسه زیاد شدن برد مدار هم میتونی از لنز های IR موجود در بازار استفاده کنی که تا 8 متر جواب بدون نقص میگیری ..
                من قبلا از این حرکتا زیاد کردم ...
                البته با ADC هم میشه ها ، البته جسارت نباشه من نمیدونم شما چقدر با میکرو آشنایی دارین ؟ یعنی باید با میکرو حسابی کار کرده باشین تا قلق هاش دستتون بیاد ..
                ولی این پروژه به دلیل سادگی بیش از حد ، با پ امپ حل میشه ...

موفق باشی عزیز ... :nice: :nice: :nice:
                تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
                علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نازنین رئیسی
                  گیرم فاصله کم باشه، بازم باید ی طوری این مانع بودن رو کشف کرد، ولی چه جوری، نمی دونیم
                  تصمیم با خودته من ساده ترین راه رو پیشنهاد کردم.
                  «پناه»می برم «به خدا»

دیدگاه

لطفا یکی کمک کنه
                    من واسه پروژه ریزپردازنم د باید مانع رو با سنسورهای IR تشخیص بدم....مشکلم اینجاست که وقتی چیزهایی رو که ار مبدل آنالوگ به دیجیتال روی ال سی دی می ندازم می تونم ببینم که وقتی مانعی بین این دو تا سنسور هست، مقدار خروجی نمایگر فرق می کنه، ولی نمی تونم اون مقدار رو دقیقش رو بدونم تا تو کدم با ی شرط بررسی کنم که اگه مانعی هست ال ای دی سبز روشن شه، اگه هم مانعی هست پس ال ای دی قرمز روشن بشه.
                    میشه لطف کنید و ی کمکی به من کنید.
                    چون نویز محیط زیاده, بهتره که چند تا نمونه گیری بکنی بعد میانگین بگیری. مثلا 10 تا یا 100. این طوری نویز کمتر می شه و مقدار توی خروجی داری خیلی کمتر می شه. البته نویز هیچ وقت از بین نمی ره.

یه راه دیگه هم استفاده از فیلتره پایین گذره.
                    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی

دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی

دیدگاه

سلام
                      من مشکلتون رو دقیقا متوجه نشدم کجا هست ولی این مواردی که میگم میتونه کمکتون کنه
                      برای تشخیص سطح ولتاژ که تغییر میکنه باید از مدار اشمیت تریگر استفاده کنی (اگر از مقایسه کننده استفاده کنی زمان رد شدن تند به تند 0 و 1 میشه)
                      اگر از گیرنده های مادون قرمزی که 3 پایه هستند استفاده میکنی باید در فرستنده فرکانس حدود 38 کیلو رو اعمال کنی (که این کار سختی نیست)
                      و . . . (که الان حضور ذهن ندارم :mrgreen
                      اگر در برنامه نویسی مشکل داری بگید که با چه برنامه ای کار میکنید
                      موفق باشی
                      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

می بخشید ولی این پروژه رو من باید با میکرو AVR حلش کنم.
                        شما راس می گی میشه به L324 این رو پیدا سازی کرد ولی من باید از میکرو استفاده کنم.
                        از کجا می تونم IR با برد بیشتر پیدا کنم؟
                        میشه ی مدار، ی کدی چیزی بدین؟

دیدگاه

می بخشید ولی این پروژه رو من باید با میکرو AVR حلش کنم.
                          شما راس می گی میشه به L324 این رو پیدا سازی کرد ولی من باید از میکرو استفاده کنم.
                          باشه . . .
                          منم میدونم که میخواهید با میکرو انجام بدید ولی این پالسها رو باید از یک سری فیلتر ها رد کنید تا شکل موج صاف باشد
                          منظورتون LM324 هست دیگه ؟؟؟
                          آره با اونم میشه ولی از LM358 استفاده کنی بهتره (جفت پ امپ و 8 پایه هست)
                          از کجا می تونم IR با برد بیشتر پیدا کنم؟
                          میشه ی مدار، ی کدی چیزی بدین؟
                          یه مداری در اختیارتون میگذارم البته یه قسمتش مربوط به شبیه سازی ( Rotary Encoder Switch ) هست ، که میتونید به جای اون سنسور IR بگذارید .
                          اون قسمتی که براتون IR تعریف کردم رو سنسور مادون قرمز بگذارید .
                          البته خروجی اشمیت تریگر رو که براتون تعیین کردم وصلش بکنید به میکروکنترلر
                          در ضمن
                          1. این مدار رو به صورت تکی براتون گذاشتم ولی شما اگر میخواهید که دو سنسور بگذارید باید زوج مدار رو فراهم بکنید .
                          2. اشمیت تریگر این مدار طوری طراحی شده که حلقه هیسترزیس آن 1.45 ولت است که عدد خوبی هست .

سوالی بود در خدمتم
                          موفق باشید
                          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

مدارش رو یادم رفت بزارم
                            اینم فایل شبیه سازی با پروتئوس
                            http://s5.picofile.com/file/8113961842/schmitt_trigger.zip.html
                            با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

هیچی از مدا نفهمیدم :(

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X