اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] نحوه استفاده از کتابخانه pff.h

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [آموزش] نحوه استفاده از کتابخانه pff.h

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
    سلام
    ببین دوست عزیز بستگی داره بخوای چیکار کنی
    برای نوشتن و کارای درست حسابی باید از FF استفاده کنی که کمتر از 64 جا نمیشه
    ولی pff روی مگا8 جا میشه اما تقریبا باش کاری نمیتونی بکنی و در حد خوندن اطلاعات هست ( نوشتنش داستان داره )
    آموزشایی که گذاشتم همشون مثال دارن با فایل های کامل پروژه میتونی بخونی و اختلافشونو ببینی
    [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision
    ممنون از پاسختون
    جناب بیرامی دو تا کد نمونه ای که در فایل ضمیمه قرار دادین ، هگزشون بیشتر از 16 شده.
    با این حساب فقط میتونیم برای استفاده از این pff یا ff در Atmega8 یا عمل خوندن داشته باشیم یا نوشتن. درسته؟
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
      این صفحه را ببین:
      http://elm-chan.org/fsw/ff/00index_p.html
      برای pff نوشته:و برای ff:
      http://elm-chan.org/fsw/ff/en/appnote.html#memory

موفق باشید
      سلام . مهندس گفته کمترین حافظه ای که کد لازم داره بین 2 تا 4 نیاز داره؟
      اینو برا اساس چه شرایطی گفته ؟
      ببخشید من یکم خیلی بیشتر، از زبان ضعیفم و د حال بهبودش هستم، لطف میکنین اگر یه توضیح مختصری عرض کنین؟
      در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sejil
        ممنون از پاسختون
        جناب بیرامی دو تا کد نمونه ای که در فایل ضمیمه قرار دادین ، هگزشون بیشتر از 16 شده.
        با این حساب فقط میتونیم برای استفاده از این pff یا ff در Atmega8 یا عمل خوندن داشته باشیم یا نوشتن. درسته؟
        چون من امکاناتشو روی حداکثر گذاشتم
        قسمت هایی داره که میشه نوشتن رو غیر فعال کرد و حالت حافظه کم رو هم انتخاب کرد تا متغییرها بهینه بشند
        همونطوری که استاد صرامی فرمودند به حداقل میزان 2-4 میشه رسید ولی در اصل کتابخونه کاری برات نمیکنه
        همون ff هم میشه تغییراتی داد بهینش کرد باید ببینی توی پروژت چی نیاز داری همونا رو فعال کنی تا به حالت بهینه برسی
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

چون من امکاناتشو روی حداکثر گذاشتم
          قسمت هایی داره که میشه نوشتن رو غیر فعال کرد و حالت حافظه کم رو هم انتخاب کرد تا متغییرها بهینه بشند
          همونطوری که استاد صرامی فرمودند به حداقل میزان 2-4 میشه رسید ولی در اصل کتابخونه کاری برات نمیکنه
          همون ff هم میشه تغییراتی داد بهینش کرد باید ببینی توی پروژت چی نیاز داری همونا رو فعال کنی تا به حالت بهینه برسی
          منظورتون این قسمت ها هست؟

اگه اینطوره برای کم و زیاد کردن امکانات pff و ff باید این هارو مقدارشو 0 و 1 قرار بدبم .
          حالت حافظه کم یعنی چی ؟ کدوم قسمت میشه؟
          یه سوال دیگه. مثلا فقط برای خوندن اطلاعات کدوم قسمت ها نیاز هست؟ و با این تنظیمات برای atmega8 قابل استفاده میشه؟
          باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sejil
            منظورتون این قسمت ها هست؟

اگه اینطوره برای کم و زیاد کردن امکانات pff و ff باید این هارو مقدارشو 0 و 1 قرار بدبم .
            حالت حافظه کم یعنی چی ؟ کدوم قسمت میشه؟
            یه سوال دیگه. مثلا فقط برای خوندن اطلاعات کدوم قسمت ها نیاز هست؟ و با این تنظیمات برای atmega8 قابل استفاده میشه؟
            باتشکر
            آره دقیقا
            توی آموزشا دقیقا همه اینا و توضیحاتشون آمده
            یه tiny داره که فعالش کنی حجم کد خیلی کمتر میشه
            حتما آموزشایی گذاشتم و توضیحات آقایان اسدی و صرامی رو بخون
            درایور شبکه و nRF24L01
            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

آره دقیقا
              توی آموزشا دقیقا همه اینا و توضیحاتشون آمده
              یه tiny داره که فعالش کنی حجم کد خیلی کمتر میشه
              حتما آموزشایی گذاشتم و توضیحات آقایان اسدی و صرامی رو بخون
              ممنون
              من فایلی که قرار دادین رو مطالعه کردم
              برای مثلا پخش wav کدوم یکی از اون توابع لازمه فعال کنیم که فلش میکرو ( Atmega8 ) جواب بده. ( کلی عرض کردم برای خواندن از mmc )
              یاعلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sejil
                ممنون
                من فایلی که قرار دادین رو مطالعه کردم
                برای مثلا پخش wav کدوم یکی از اون توابع لازمه فعال کنیم که فلش میکرو ( Atmega8 ) جواب بده. ( کلی عرض کردم برای خواندن از mmc )
                یاعلی
                همون اول بگو میخوای چیکار کنی خب

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57654.0
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55074.15
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=47701.0
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

ممنون مهندس
                  من بیشتر میخاستم بدونم که چجوری حجمش رو کم کنم که برای MEGA8 . میخاستم تو همین تاپیک به نتیجه برسم، که برای بقیه هم که همچین مشکلی دارن بمونه . در هرصورت خیلی لطف کردین که تا همین جا هم به سوالاتم پاسخ دادین
                  ممنونم

دیدگاه

خب حالا من میتونم یه فایل تکست رو باز کنم و روی LCD N96 نشون بدم ولی میخوام یه عکس رو از SD روی ال سی دی نشون بدم میشه راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط داریوش عباسی
                      با سلام
                      من امروز عصر تا رسیدم خونه اولین کاری که کردم رفتم سراغ مثال 3 که سوران عزیز گذاشتند.
                      این مثال برای کمپایل روی سخت افزار من نیاز به چند تغییر داشت که من اون تغییرات را اعمال کردم :
                      1- میکروی من atmega64 هستش که هم توی پروژه و هم توی فایل pff.hj تغییرات رو اعمال کردم
                      2 من lcd ندارم و اطلاعات رو روی پورت صفر میکرو بیرون فرستادم
                      3- کریستال من 14 مگلاهرتز بود .

من یک فایل بزرگ که روی ssd داشتم رو برای باز کردن بهش دادم و البته دیتا روش نوشتم و خوندم و همه چیز درست بود و مشکلی نداشت !!!

البته تابع اتمام نوشتن رو من هیچ وقت چک نمی کردم که آیا 0 بر می گردونه یا نه و اینجا هم چک نکردم و تنها یکبار اونرو صدا کردم کل پروژه رو میذارم و لی تنها همون چند تغییر رو که گفتم دادم و مشکل نداره.

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=96c038b86fa4fba79da31be0255cb4e1

بازهم مشکلی بود تا جایی که وقت داشته باشم در خدمتم البته این چند روزه سرم خیلی شلوغه ولی هفته آینده بیشتر می تونم وقت بذارم
                      سلام. اقای عباسی میشه فایلتون رو دوباره اپلود کنین
                      ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POLESTAR
                        شرمنده دیشب هر کاری کردم نتونستم کل برنامرو اپلود کنم این اینترنت با اونترنت دعواشون شده بود
                        در ادامه این پستهارو قرار داده بودم که نصفه ذخیره شده ولی نمیدونم چرا دو تا شدن به هر حال چشم
                        اقای بیرامی عزیز این فایل mmc.c رو جایگزین اونی که دارید بکنید
                        بنده امکان تست برنامه شمارو ندارم ولی پروژه کدویژنی رو که برای تست اماده کردم رو در ختیارتون قرار میدم که میتونید از اینجا دانلود کنید

امیدوارم مفید باشه و مشکلتون حل بشه که اگر بود بندرو هم دعا کنید
                        به همین سادگی :nice:
                        سلام
                        اقای اسدی میشه لطف کنین فایل تستی رو که گذاشته بودین رو دوباره اپبود کنین
                        ممنون
                        یاعلی

دیدگاه

سلام
                          دوستان ما فرضا یه فایل رو باز کردیم و اطلاعات رو داریم میخونیم .
                          حالا از کجا متوجه بشیم که به اخر فایل رسیدیم و چطور اون فایل رو ببندیم؟
                          باتشکر

دیدگاه

سلام
                            میشه بگید چطور میشه در pff نوشت ؟
                            ممنون لطفا پاسخ بدید.
                            به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.
                            @@@@@@@@@@*بیل گیتس*@@@@@@@@@@

دیدگاه

سلام
                              میشه بگید چطور باید تو این کتابخونه نوشت و ایا میشه با یه دوربین FPV فیلم گرفت و تو رم ذخیره کرد در ضمن این دوربین خروجیش PAL هست
                              با تشکر لطفا پاسخ دهید.
                              به نظر من همه باید برنامه نویسی را یاد بگیرند زیرا برنامه نویسی طریقه ی فکر کردن را به شما یاد میدهد.
                              @@@@@@@@@@*بیل گیتس*@@@@@@@@@@

دیدگاه

چه جوری میشه یه عکس را از کارت حافظه خون و اون را روی ال سی دی گرافیکی سیاه و سفید نشنون داد (lcd 128*64)
                                لطفا یک خیلی خیلی زود کمک کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X