اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دماسنج با ست پوینت اولیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دماسنج با ست پوینت اولیه

سلام دوستان یه سوال داشتم من یه برنامه نوشتم دماسنجه یه دمای اولیه بعنوان ست پوینت در نظر گرفتم بعد با کلید + و - تعبیه شده مقدار آنرا کم و زیاد میکنم چیکار کنم بعد از خاموش و روشن شدن میکرو یا قطع برق آن بعد از روشن شدن آن آخرین دمای تنظیم شده ست پوینتمون باشه .... مثلا ست پوینت اولیه 25 درجه است ما با + و - اونو 28 میکنیم میخوایم وقتی مدار رو خاموش و روشن کردیم ست پویت جدیدمون همون 28 باشه oo: oo: oo: oo: oo: oo:
    شکست میخورم اما تسلیم نمیشوم...

www.raxxar.blogfa.com

پاسخ : دماسنج با ست پوینت اولیه کــــــمـــــــکــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــ

نوشته اصلی توسط miladkolivand
    سلام دوستان یه سوال داشتم من یه برنامه نوشتم دماسنجه یه دمای اولیه بعنوان ست پوینت در نظر گرفتم بعد با کلید + و - تعبیه شده مقدار آنرا کم و زیاد میکنم چیکار کنم بعد از خاموش و روشن شدن میکرو یا قطع برق آن بعد از روشن شدن آن آخرین دمای تنظیم شده ست پوینتمون باشه .... مثلا ست پوینت اولیه 25 درجه است ما با + و - اونو 28 میکنیم میخوایم وقتی مدار رو خاموش و روشن کردیم ست پویت جدیدمون همون 28 باشه oo: oo: oo: oo: oo: oo:
    سلام
    سوال بسیار خوبی پرسیدید
    این مداری که میگم خودم تا حالا تستش نکردم ولی مطمئن هستم که جواب کارتون رو میده

این مدار رو ببندید و مطابق شکل پایه اینتراپت رو وصلش کنید به اینتراپت میکروکنترلر
    طرز کارش هم این هست که زمانی که تغذیه اصلی رو قطع میکنین قسمت آند دیود صفر ولت میشود و وارد زیر برنامه وقفه میشود
    شما باید برای اینکه این خازن سریع خالی نشود ابتدا تمام پورتها را پایه آزاد کنی و اون متغیر رو روی EEPROM ذخیرش کنی

موفق باشید
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : دماسنج با ست پوینت اولیه کــــــمـــــــکــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــ

یه سری هو به این جا بزن
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89490.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید باقری
        یه سری هو به این جا بزن
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89490.0

میتونید دستورات تعریف یک متغیر در eeprom رو برای زبان بیسکام بنویسید با تشکر

www.raxxar.blogfa.com

دیدگاه

نه شرمنده من بیسکام بلد نیستم اما در کدویژن ازeeprom int هم می تونی استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladkolivand

میتونید دستورات تعریف یک متغیر در eeprom رو برای زبان بیسکام بنویسید با تشکر
            باسلام
            دستور بسکام برای حافظه eeprom
            writeeeprom var,address
            var: یک متغیر میباشد که مقدار آن در حافظه ذخیره میشود و با توجه به نوع متغیر تعداد بیت اختصاص داده میشود.
            address : که یک مقدار 16 بیشتر میباشد زیرا حافظه میکرو از 0 تا 1024 میباشد.آدرسی از حافظه که دیتا در آن ذخیره میشود.

برای خواندن از eeprom :
            Readeeprom var,address
            دقیقا مثل دستور write میباشد

دیدگاه

پاسخ : دماسنج با ست پوینت اولیه

مرسی دوستان حل شد

www.raxxar.blogfa.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X