اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه بنزینگ کبوتران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دستگاه بنزینگ کبوتران

درود بر همگی.ابتدا لازم است که کمی در مورد عنوان تاپیک توضیح بدهم.در بسیاری از کشور ها کبوتر داران برای ثبت ورود و خروج کبوتر هایشان از لانه دستگاهی به نام بنزینگ را بکار می گیرند که از یک RFID تشکیل شده و از طریق تگ هایی که به پلاک پای کبوتران متصل است تاریخ و ساعت ورود یا خروج کبوتر مورد نظر را ثبت می کند.هزینه وارد کردن این دستگاه به ایران بسیار بالاتر از اهمیت آن است و من تصمیم گرفتم یه نمونه از آن را بسازم.

در صورت که فقط حضور کبوتر مد نظر باشد استفاده از یک RFID reader کافی است اما برای شتخیص ورود و خروج 2 ماژول لازم است.بنده این ماژول را برای انجام پروژه ام در نظر گرفتم

http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-rfid/1538-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-rfid-em18.html

فاصله ماژول تا تگ باید حداکثر 10 سانتی متر باشد که برای این پروژه مناسب است اما سوالی که مطرح است این است که آیا می توان یک ورقه فلزی مثلا به ابعاد 10*50 سانتی متر را به عنوان آنتن به RFID متصل کرد ؟ این ورقه نقش سینی ورود و خروج را ایفا می کند.در واقع پرنده در هنگام ورود یا خروج از روی این سطح عبور می کند و دستگاه اطلاعات تگ را دریافت می کند.

پروژه هایی که برای تکمیل این طرح لازم است:

1- پروژه راه اندازی RFID
    2- پروژه ساعت برای ثبت زمان ورود و خروج
    3- پروژه ارتباط با کارت حافظه برای ذخیره رویداد ها
    4- پروژه اتصال به کامپیوتر برای تخلیه و نمایش اطلاعات از طریق نرم افزار مربوطه

دوستان لطفا هر کمکی از دستتون بر میاد کوتاهی نکنید

پاسخ : دستگاه بنزینگ کبوتران

دوستان من منتظر راهنمایی شما هستم.فقط بگین می شه به RFID آنتن متصل کرد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina.vd
      اگه سولم رو تو ........ مطرح می کردم تا حالا جوابم رو گرفته بودم !
      لطفاً پیشینه سوابقتون را اینجا مطرح نکنید ECA Forum یک تالار گفتمان علمی است X-( سریعاً پست را اصلاح کنید

نوشته اصلی توسط sina.vd
      دوستان من منتظر راهنمایی شما هستم.فقط بگین می شه به RFID آنتن متصل کرد ؟
      همین طوری که نمیشه به Reader آنتن وصل کرد
      باید ببینی با چه امپدانسی میتونی تطبیق بدی و سلفی که به منزله آنتن عمل میکنه چه ظرفیتی داشته باشه و خیلی موارد دیگر
      برای خواندن تگ های RFID در مسافت های بالا (حتی چند متر) از Tag و Reader در باند UHF استفاده میکنند نه یک Reader با آنتن بزرگ :NO:

امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

درود بر شما و ممنون از پاسختون.در مورد اتصال آنتن من الکترونیکی نیستم و رشتم نرم افزاره بنابر این چیزی از بحث های علمی الکترونیک سر در نمیارم و درخواستم اینه که واضح و کامل توضیح بدین.منظور من از اتصال آنتن افزایش برد ریدر نبود.ببینید.مثلا برد این ماژول حداکثر 10 سانتیمتر هستش یعنی به شعاع 10 سانتیمتر میتونه تگ های مغناطیسی رو شناسایی کنه.حالا من که نمیتونم کبوتر رو مجبور کنم دقیقا از 10 سانتی متری ماژول رد بشه.با فرض اینکه دهانه ورود لانه 30 سانتیمتر هستش من می خوام یه صفحه فلزی با طول 30 سانتیمتر در کفت دهانه نصب کنم که به عنوان آنتن به ماژول متصل بشه و کبوتر با عبور از روی صفحه تگش خونده بشه یعنی برد ماژول همون 10 سانتیمتر هست اما 10 سانتیمتر از آنتن نه خود ماژول.

در ضمن فکر کنم شما هم خوب با سایتی که نام بردم آشنایی دارید که اینجوری براشفتید :nice:

دیدگاه

شما باید از ماژول ها یا مدارای استفاده کنی که قسمت سیم پیچ رو خودت بپیچی
          اینطوری میتونی سایز قسمت گیرنده و البته نقش کمی در برد دستگاهت داشته باشی
          هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
          بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
          میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

درود بر شما.ممنون از پاختون.ممکنه یک نمونه خودتون پیشنهاد کنید ؟ همین ماژول امکانش نیست سیم پیچش رو تغییر داد ؟

دیدگاه

در ضمن فکر کنم شما هم خوب با سایتی که نام بردم آشنایی دارید که اینجوری براشفتید
              خیر آقای محترم ، با یک جست و جوی ساده در گوگل همه چیز مشخص میشه ، من فرصت برای گشتن توی این جور جاها را مثل شما ندارم :arrow:
              از مدیریت سایت بابت حذف پست ها تشکر میکنم
              نوشته اصلی توسط sina.vd
              همین ماژول امکانش نیست سیم پیچش رو تغییر داد ؟
              قبلاً پاسخ این سوال شمارا دادم
              باید ببینی با چه امپدانسی میتونی تطبیق بدی و سلفی که به منزله آنتن عمل میکنه چه ظرفیتی داشته باشه و خیلی موارد دیگر
              امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X