اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در برنامه نویسی در کد ویژن(کمک)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : مشکل در برنامه نویسی در کد ویژن(کمک)

نوشته اصلی توسط korosh700
    آها ایول من زیاد کار نکردم یعنی با دستوراش بیگانه ام واس همین به این مشکل خوردم کتاب بخونم حله یا کلاس نیاز داره؟
    به نظر من ....
    اول کد نویسی رو خوب یاد بگیرد (البته نه کامل کامل (گاماس گاماس)) بعد برو سراغ کدویژن ...
    من اول بسکام کار میکردم ...
    بعدش زبون سی رو توی دو هفته یادگرفتم با تمام قانوناش
    دیگه از اون به بعد دارم سی کار میکنم و دیگه سراغ زبون مسخره بیسیک نرفتم ...!!!
    بعد که با کدویژن خوب کار کردی برو سراغ ATmelStudio
    چون محیطش یه خورده سخته ...
    موفق باشید
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : مشکل در برنامه نویسی در کد ویژن(کمک)

دوست عزیز اون flag یه متغیر از نوعه bit هستش و باید برا هر کلید یه دونه تعریف بشه . کلا کارش اینه که تا وقتی دستت رو دکمس فقط یه بار اون عملیات اجرا بشه و وقتی دستتو بر میداری آماده زدن دوباره کلید بشه .اون delay هم همونطور که خودت گفتی برا گرفتن لرزش هنگام زدن کلیده.
      در ضمن تو این برنامه چون عملیاتی که برا هر کلید گذاشتی تکراریه نیازی به لبه دار کردن نیست اما این یه کار ضروریه برا نوشتن این جور برنامه ها
      آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
      آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
      آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
      آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMAN.ASADI
        به نظر من ....
        اول کد نویسی رو خوب یاد بگیرد (البته نه کامل کامل (گاماس گاماس)) بعد برو سراغ کدویژن ...
        من اول بسکام کار میکردم ...
        بعدش زبون سی رو توی دو هفته یادگرفتم با تمام قانوناش
        دیگه از اون به بعد دارم سی کار میکنم و دیگه سراغ زبون مسخره بیسیک نرفتم ...!!!
        بعد که با کدویژن خوب کار کردی برو سراغ ATmelStudio
        چون محیطش یه خورده سخته ...
        موفق باشید
        داداش تا تو محیطش کار نکنی که نمیشه فهمید کدنویسیت درسته یا نه ....هرچقدرم به دستوراتش مسلط باشی باید داخل محیظش کار کنی تا به مشکل که میخوری سروکله بزنی حل بشه خب شما یه کتاب معرفی کن من برم شروع کنم منبع خوبی دارید؟واسه بیسکام کتاب کاهه رو خوندم بد نبود!!
        الان همه ARM کار میکنن درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e_taghavi
          دوست عزیز اون flag یه متغیر از نوعه bit هستش و باید برا هر کلید یه دونه تعریف بشه . کلا کارش اینه که تا وقتی دستت رو دکمس فقط یه بار اون عملیات اجرا بشه و وقتی دستتو بر میداری آماده زدن دوباره کلید بشه .اون delay هم همونطور که خودت گفتی برا گرفتن لرزش هنگام زدن کلیده.
          در ضمن تو این برنامه چون عملیاتی که برا هر کلید گذاشتی تکراریه نیازی به لبه دار کردن نیست اما این یه کار ضروریه برا نوشتن این جور برنامه ها
          ممنون داداش
          این فلگ همون دیبانس خودمون تو بیسکامه اگه اشتباه نکنم!!!!! به طور مثال تو بیسکام اینطوریه:

Debounce Pinc.5 , 0 , Yseco , Sub

دیبانس یجورایی نمیذاره تا وقتی دست رو شستی هست بیش از یک بار کلید زده بشه!!

دیدگاه

ممنون داداش
            این فلگ همون دیبانس خودمون تو بیسکامه اگه اشتباه نکنم!!!!! به طور مثال تو بیسکام اینطوریه:

Debounce Pinc.5 , 0 , Yseco , Sub

دیبانس یجورایی نمیذاره تا وقتی دست رو شستی هست بیش از یک بار کلید زده بشه!!
            والا من بسکام کار نکردم ولی این کار برنامرو متوقف نمیکنه . یعنی میشه ده ها کلید با عملیات مختلف وصل کرد بدون هیچ مشکلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e_taghavi
              والا من بسکام کار نکردم ولی این کار برنامرو متوقف نمیکنه . یعنی میشه ده ها کلید با عملیات مختلف وصل کرد بدون هیچ مشکلی
              بیس زیاد گیر نمیداد تو محیطش اما این کدویژن تا تکون میخوری ارور میگره نفس آدمو میبره :biggrin:

دیدگاه

بیس زیاد گیر نمیداد تو محیطش اما این کدویژن تا تکون میخوری ارور میگره نفس آدمو میبره :biggrin:
                زبان c مسلما سخت تر از بیسیکه اما دستت باز تره و به سخت افزار دسترسی بیشتری داری. البته خیلیم سخت نیست . کلا فرق نداره با چه زبانی بنویسی مهم تر از اون الگوریتم نوشتن مهمه که باید با تمرین یاد بگیری

دیدگاه

خب شما یه کتاب معرفی کن من برم شروع کنم منبع خوبی دارید؟واسه بیسکام کتاب کاهه رو خوندم بد نبود!!
                  من کتاب ""میکروکنترلهای AVR -نویسنده جابر الوندی -انتشارات نص"" رو دارم و ازش استفاده میکنم. زبان c رو از ابتدا تا حدودی آموزش میده وتا چیزهای دیگه(مثل تایمر ها،وقفه ها و ...) تو هر فصل چند تا مثال خوب آموزشی داره که هر خط رو توضیح داده که چیکار میکنه . در کل به نظر من کتاب خوبیه . راضیم ازش ! :biggrin:

دیدگاه

ممنون دوستان پس من برم کتابه رو بگیرم شروع کنم ببینم دنیا دست کیه :nice: تو این برنامه ساده من الگوریتم رو خوب رفتم جلو مشکلم همون پول پ کردن بود که دوست خوبمون راهنمایی کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X