من دنبال ساخت یک شارژرهوشمند باتری های نیکل کادمیم بااستفاده از میکروکنترلر avrهستم کسی میتونه راهنمایی کنه
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
شارژرهوشمند
Collapse
X
-
پاسخ : شارژرهوشمند
سلام
اصولا شارژرهایی که برای باتری های مختلف استفاده می شند با هم فرق دارند. بنابراین اول شما باید دیتاشیت باتری مورد نظرتون رو پیدا کنید و منحنی های شارژ و دشارژش رو ببینین. بعد یکی از روشهایی که می تونین شارژر بسازین اینه که یه منبع جریان درست کنین که احتمالا برای باتری شما میشه از یه ترانزیستور برای ساخت منبع جریان استفاده کرد. وقتی که باتری رو با منبع جریان شارژ می کنید، می تونید در فواصل زمانی مشخص منبع جریان رو قطع کنید و بعدا ولتاژ باتری رو اندازه بگیرید در این صورت با توجه به نحوه تغییرات ولتاژ باتری و به کمک منحنی های شارژ باتری می تونید تشخیص بدید که آیا باتری کاملا شارژ شده با نه....Amir Rahafrooz
Graduate Research Assistant
University of Denver
Department of Electrical and Computer Engineering
Denver, CO 80208
amir.rahafrooz@ieee.org
دیدگاه
-
باتزی های سیلد اسید و نیکل کادمیم وقتی به شارز نزدیک به کامل میرسند جریان کمتری میکشن بهترین روش استفاده از AVR در مد PWM برای اعمال پالسهای جریان و ADC برای کنترل عرض پالسهست .آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد
دیدگاه
-
من با آقای ره افروز موافقم.
ببین رنج باتری هایی که میخوای شارژش کنی چقدره بعد یه منبع جریان ساده با جریان دلخواهت بساز و اون جریان رو از باطری عبور بده.
در زمان های مختلف ولتاژ دو سر باطری رو اندازه گیری کن. ور روی یه lcd نمایش بده حالا هر جوری خودت بهتر طلاح میدونی.
www.icesi.ir
دیدگاه
دیدگاه