اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک تجربه (تعویض ندانسته فیوز بیت و به کما رفتن میکرو)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک تجربه (تعویض ندانسته فیوز بیت و به کما رفتن میکرو)

سلام. در این مورد تو فروم زیادبحث شده؛ موضوع اینه که بعضی مواقع دانسته یا ندانسته فیوز بیتهای میکرو (علی الخصوص فیوزهای مربوط به نوع کلاک) رو تغییر میدیم و بعد از اون دیگه پروگرمر میکرو رو نمیشناسه.
    دوستان روشهای زیادی رو مطرح کردن که اکثر قریب به اتفاق اونها اینه که از بیرون یه کلاک خودمون به میکرو بدیم.
    نکته اول اینه که اگه کلاک روی کلاک داخلی قرار داده بشه این مشکل پیش نمیاد
    من امروز یه مشکلی داشتم و اونم اینکه با یه پروگرمر معروف عمومی و البته ساخت داخل؛ کلاک میکرو رو گذاشتم روی کریستال با فرکانس بالا و بعد از اون پروگرمر میکرو رو نشناخت. (مدار کریستال هم درست همونب بود که دیتاشیت گفته)
    حالا من چیکار کردم. با یه فانکشن ژنراتور (یا مداری که بتونه یه کلاک تولید کنه؛ حالا یا با یه میکرو دیگه یا با یه آیسی مثلا کانتر) یه فرکانس 8 مگ ساختم و پروب فانکشن رو اول به دو پایه گریستال زدم. خب درست نشد.
    بعد اومدم زمین پروب رو زدم به زمین مدار و سیگنال اصلی رو زدم به پایه xtal1 که ورودی کلاک در میکروی AVR هست
    باز هم درست نشد.
    اما همیکنه سیگنال رو دادم به xtal2 ؛ پروگرمر میکرو رو شناخت و فیوزها رو برگردوندم سرجاش!
    حالا اینکه چرا این جور شد فعلا نمیدونم! اما مشکل ما حل شد.

پاسخ : یک تجربه (تعویض ندانسته فیوز بیت و به کما رفتن میکرو)

سلام
    توی شرکتی هم که من کار می کنم از این رویدادها زیاد رخ می داد.
    که بعد تصمیم گرفتن فقط کریستالهایی را استفاده کنند که 6 صفر باشد.
    تا اونجایی که من می دونم کریستال به ضربه خیلی حساس هست و ممکن است مشکلات زیادی رخ دهد.
    یعنی کاری که شما کردید هم برای ما رخ داده که ما برای کلاک دادن از سیگنال ژنراتور استفاده می کردیم
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X