اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل عجیب در ارتباط میکرو مگا8 با پورت com کامپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل عجیب در ارتباط میکرو مگا8 با پورت com کامپ

سلام دوستان من توسط کدویژن برنامه نوشتم و باودریت 9600 تنظیم کردم ولی وقتی مثلا test ارسال می کنم به پورت com کامپیوترم حروف نامربوط شبیه ○○◘•◘7♦♣ نمایش داده میشه از نرم افزار HyperTerminal و simpleterm استفاده می کنم که باود ریت مثل بالا 9600 در هر دو تنظیم کردم که کاراکتر ها درست نمایش داده نمیشن
    *از کریستال داخلی میکرو استفاده می کنم

ولی وقتی باوددیت نرم افزار ها رو روی 1200 تنظیم می کنم اطلاعات ارسالی میکرو توسط کامپیوتر کامل و بدون نقص دریافت و نمایش داده میشه ممنون میشم کمک کنید چرا اینطوری شده

به نظرتون میتونه از max232 باشه ؟

اینم برنامه ای که نوشتم :

کد:
    Chip type      : ATmega8
    Program type    : Application
    Clock frequency   : 8.000000 MHz

#include <mega8.h>
    #include <delay.h>
    #include <stdio.h>

// Declare your global variables here
    void main(void)
    {

PORTB=0x00;
    DDRB=0x00;

// USART initialization
    // Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity
    // USART Receiver: On
    // USART Transmitter: On
    // USART Mode: Asynchronous
    // USART Baud rate: 9600
    UCSRA=0x00;
    UCSRB=0x18;
    UCSRC=0x86;
    UBRRH=0x00;
    UBRRL=0x33;

ACSR=0x80;
    SFIOR=0x00;

while (1)
       {
       // Place your code here
        printf("test");
        delay_ms(500); 
       }
    }

پاسخ : مشکل عجیب در ارتباط میکرو مگا8 با پورت com کامپ

کلاک میکروت رو بزار رو 8 مگ
    وbuad rate بزار رو 9600
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

سلام
      از کریستال 11.0592 MHz استفاده کن درست میشه

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : مشکل عجیب در ارتباط میکرو مگا8 با پورت com &

نوشته اصلی توسط •.´™ مَسِِــــح`.•
        کلاک میکروت رو بزار رو 8 مگ
        وbuad rate بزار رو 9600
        اگر منظورتون فرکانس میکرو هست روی 8 مگا تنظیم شده و buad rate هم روی 9600 هست ولی درست کار نمی کنه
        نرم افزار باید روی 1200 تنظیم کنم تا اطلاعات ارسالی میکرو در کامپیوتر درست نمایش داده بشه در حالی که میکرو 9600 تنظیم شده

سلام
        از کریستال 11.0592 MHz استفاده کن درست میشه
        سلام
        مشکل من اینه که تا حالا از کریستال خارجی استفاده نکردم و تنظیم فیوزبیت هارو بلد نیستم :/

از این پروگرامر استفاده می کنم :

دیدگاه

سلام مجدد
          CKSEL = 1111
          SUT = 11
          اینا رو ست کنید میره رو مد کریستال خارجی فرکانس بالا
          فقط بعد ازین برای بدون کریستال کار کردن باید یه کریستال کنارش بزارید تا بتونید دوباره فیوز بیتاشو عوض کنید و پروگرمش کنید

head<=
          ...تشکر خدا...
          [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

منم چندسالی بود درگیر این موضوع بودم.. اگه میکرویی که استفاده می کنی تو ی محیط بدون نویز هستش اصلا نیاز به استفاده از کریستال خارجی و اینا نیست کافیه میکرو رو به اسیلاتور داخلی 4 مگاهرتز تنظیم کنی و مهمتر اینکه (خیلی از دوستان اشاره نمی کنن) علاوه بر قسمت ویزارد نرم افزار کدویژن تو قسمت فیوزبیت هام گزینه internal 4MHz ...... انتخاب کنی و تو نرم افزار پروگرامرت تیک چکباکسی مانند program fuse (زدن تیک این گزینه یعنی اینکه موقع پروگرم کردن میکرو فیوزبیت هام رو میکرو اعمال بشن ) رو بزنی
            بعد من خودمم این مشکلارو رفع کردم و از تابع gets و puts استفاده می کردم تا حالام که بقول دوستان مثل باقلوا برام کار کرده

دیدگاه

اگه کریستال به میکرو وصل کردی و اون هم 8 مگاهرتز است که باید فیوز بیتها رو برای کریستال خارجی تنظیم کنی و همه clksel ها رو یک کنی

دیدگاه

مقادیری رو که برای رجیسترهات درنظر گرفتی چنده؟ احتمالا مشکل داره.

دیدگاه

کدوم رجیستر ها ؟

دیدگاه

با سلام
                    این نم افزاری که شما استفاده میکنید یک باگ داره!

هر باری که نرم افزار رو باز میکنید فیوز بیت ها به صورت defult در میاند! ترجیحا دوباره فیوز بیت های میکرو رو چک کنید و تیک پروگرام خودکار فیوز بیت رو هم بردارید.

موفق باشید

دیدگاه

این رجیسترها :
                      UCSRAو UCSRB و UCSRC و UBRRH وUBRRL

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر . م
                        مقادیری رو که برای رجیسترهات درنظر گرفتی چنده؟ احتمالا مشکل داره.
                        نوشته اصلی توسط svb93
                        کدوم رجیستر ها ؟
                        مشکل رجیستر نیست مشکل فیوز بیت کلاک هست (همونطور که دوستان گفته اند)
                        میکرو روی 1 مگ (بجای 8مگ) تنظیم شده بخاطر همین باودریت 9600 به 1200 تبدیل شده oo:

امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

از دستور ()putsاستفاده کن و itoa در کتابخانه ی stdlibاستفاد ه کن درست میشه

دیدگاه

تغذیه میکروت از خود سیستمه؟اگر فیوز بیت هارو تنظیم کردی و نشد تغذیه میکروت جدا باشه و فقط زمینا رو مشترک بگیر
                            انحصار طلبی علمی در دنیای امروز جایگاهی ندارد،بیایید تا دانسته های خود را هرچند اندک؛با دیگران به اشتراک بگذاریم...
                            فرهنگ و تمدن بی همتای ایرانیان به سبب حمله ی وحشیانه مغولان نابود شد،امروز نوبت من و توست که با انتشار دانسته های خود ایران را به جایگاه بی همتای گذشته باز گردانیم.

پیامبر اکرم(ص)فرمودند بهترین مردم کسانی هستند که خیرشان به دیگران برسد.

دیدگاه

دوستان به نوع آیسی یعنی مگا 8 هم توجه کنید ها مگا 8 با سریال مشکل خاصی یا تنظیم خاصی نداره که؟؟
                              چرا از مگا32 استفاده نمی کنی؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X