سلام دوستان من توسط کدویژن برنامه نوشتم و باودریت 9600 تنظیم کردم ولی وقتی مثلا test ارسال می کنم به پورت com کامپیوترم حروف نامربوط شبیه ○○◘•◘7♦♣ نمایش داده میشه از نرم افزار HyperTerminal و simpleterm استفاده می کنم که باود ریت مثل بالا 9600 در هر دو تنظیم کردم که کاراکتر ها درست نمایش داده نمیشن
*از کریستال داخلی میکرو استفاده می کنم
ولی وقتی باوددیت نرم افزار ها رو روی 1200 تنظیم می کنم اطلاعات ارسالی میکرو توسط کامپیوتر کامل و بدون نقص دریافت و نمایش داده میشه ممنون میشم کمک کنید چرا اینطوری شده
به نظرتون میتونه از max232 باشه ؟
اینم برنامه ای که نوشتم :
*از کریستال داخلی میکرو استفاده می کنم
ولی وقتی باوددیت نرم افزار ها رو روی 1200 تنظیم می کنم اطلاعات ارسالی میکرو توسط کامپیوتر کامل و بدون نقص دریافت و نمایش داده میشه ممنون میشم کمک کنید چرا اینطوری شده
به نظرتون میتونه از max232 باشه ؟
اینم برنامه ای که نوشتم :
کد:
Chip type : ATmega8 Program type : Application Clock frequency : 8.000000 MHz #include <mega8.h> #include <delay.h> #include <stdio.h> // Declare your global variables here void main(void) { PORTB=0x00; DDRB=0x00; // USART initialization // Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity // USART Receiver: On // USART Transmitter: On // USART Mode: Asynchronous // USART Baud rate: 9600 UCSRA=0x00; UCSRB=0x18; UCSRC=0x86; UBRRH=0x00; UBRRL=0x33; ACSR=0x80; SFIOR=0x00; while (1) { // Place your code here printf("test"); delay_ms(500); } }
دیدگاه