اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

usb BIN avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

usb BIN avr

سلام دوستان
    من در مثال های لب ویو مداری را دیدم که یک کارت حافظه داشت و با میکرو متصل می شد به usbحال سوال من اینه که داخل کارت حافظه فایلbinچی هست که بدونه نصب درایور ماوس کامپیوتر را حرکت می دهد

پاسخ : usb BIN avr

سلام. به نظرم ارتباطی بین فایل bin و کاری که انجام میشه نیست. اگه شما بتونی سخت افزاری رو که داری و قابلیت اتصال به پورت USB رو داره، در حالت هایی مثل CDC یا HID بکار ببری دیگه نیازی به درایور ویندوز نیست. چون این درایورها تو خود ویندوز موجوده. مثل موس یا کیبورد که شما وقتی وصل میکنی به PC از شما درایور نمیخواد. از اونجایی که توی این مدهای استاندارد داری کار میکنی، فرمت اطلاعات موس یه چیز واضح و سادس. شما میتونی هرطوری که دوست دارس اطلاعات رو بفرستی و جایگاه کرسر رو تغییر بدی.

دیدگاه

من می خوام بدونم میشه با avrکدی را نوشت که نیازی به نصب درایور نباشد و بتوان کامپیوتر را کامل کنترل کرد البته به جایی هم رسیدم اما کامل نیست

دیدگاه

نه وجود نداره! اولن چیزی که خودش بتونه کامل کامپیوتر رو کنترل کنه جای بحثه. دوم اینکه اگر هم باشه حتما درایور میخواد. چیزهایی که درایور نیاز ندارن باید تو کلاس تجهیزاتی باشن تو برای کامپیوتر قبلا تعریف شدن. در غیر این صورت باید درایور بنویسین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X