سلام یک بردی هست که روش اتمگا 32 اس ام دی داره میخام بدون در اوردن ای سی پروگرمش کنم چه نکاتی و باید رعایت کنم؟به جز تغذیه vcc و گرند باید avcc وصل بشه به تغذیه؟در کنار آی سی یک کریستال هست آیا بازم احتیاج به کریستال خارجی داره برای این روش؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد پروگرم کردن روی برد atmega32
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد پروگرم کردن روی برد atmega32
سلام
پایه های reser , miso , mosi, sck ,gnd ,vcc لازم هست البته اگر با isp پروگرم کنی.
در مورد کریستال هم فکر می کنم احتیاجی نیست دست بزنید.
* نکته : اگر می خواهی کد آی را بخونی و اون برد یک برد تجاری باشه احتمال 99 درصد قفل هست و کدی که شما می خوانید اشتباه خواهد بود
avcc هم برای آنالوگ هست و نیازی نیست وصل باشد.دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.
-
پاسخ : سوال در مورد پروگرم کردن روی برد atmega32
سلام
برای بورد هایی که به صورت صنعتی و تعداد بالا زده میشن از چه روشی برای پروگرم کردن میکروهای smd استفاده میشه؟ آیا باید پین های isp رو، روی مدار در نظر بگیریم؟ متاسفانه زدن 6 تا پین هدر مقدار قابل توجهی از فضای بورد رو اشغال میکنه به نظر میرسه برای تعداد بالا استفاده از این روش وقت گیر هم باشه.
دیدگاه
-
پاسخ : پاسخ : سوال در مورد پروگرم کردن روی برد atmega32
نوشته اصلی توسط redownسلام
برای بورد هایی که به صورت صنعتی و تعداد بالا زده میشن از چه روشی برای پروگرم کردن میکروهای smd استفاده میشه؟ آیا باید پین های isp رو، روی مدار در نظر بگیریم؟ متاسفانه زدن 6 تا پین هدر مقدار قابل توجهی از فضای بورد رو اشغال میکنه به نظر میرسه برای تعداد بالا استفاده از این روش وقت گیر هم باشه.
آی سی رو روی سوکت قرار میدن ، پروگرمش میکنن و بعد روی برد لحیم میکنن....تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]
دیدگاه
دیدگاه