اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت مبدل باک توسط میکرو و فیدبک گرفتن از ان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام علیکم
    من میخواهم یک ولتاژ 15 ولت رو توسط یک میکرو atmega و pwm به ولتاژ پایینتر بسونم ولی یک مشکلی دارم ! و اونم فیدبک گرفتن است یعنی من قسمت پالس رو درست میکنم و ولتاژ رو پایین میارم ولی میخواهم یک فیدبک داشته باشم که مثلا دلم میخواهد ولتاژ بشه 10 بنابراین خودش بیاد از خروجی یک فیدبک بگیره و مثلا بفهمه که چه قدر باید دیوتی سایکل رو تغییر بده تا به این ولتاژ برسه و بعد مثلا براش انتخاب کردم ولتاژ بشه 3 و خودش دیوتی سایکل رو تغییر بده و کاری کنه که خروجی هم روی همین ولتاژ بمونه و بیشتر نشه وکمتر هم نشه یعنی با تغییر بار افت ولتاژ خروجی رو متوجه بشه و دیوتی سایکل رو تغییر بده ( مقدار ocr0 را تغییر بده )
    ممنون میشم کمک کنید چون واقعا نمیدونم چگونه فیدبک خوبی با میکرو بگیرم
    ( به نظرم مشکل فیدبکو خیلی ها دارند )
    متشکرم

پاسخ : ساخت مبدل باک توسط میکرو و فیدبک گرفتن از ان

مشکلتون دقیقا چیه
    با تقسیم مقاومتی مگه نمی تونی فیدبک بگیری؟
    دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
    وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
    او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SANBOR
      سلام علیکم
      من میخواهم یک ولتاژ 15 ولت رو توسط یک میکرو atmega و pwm به ولتاژ پایینتر بسونم ولی یک مشکلی دارم ! و اونم فیدبک گرفتن است یعنی من قسمت پالس رو درست میکنم و ولتاژ رو پایین میارم ولی میخواهم یک فیدبک داشته باشم که مثلا دلم میخواهد ولتاژ بشه 10 بنابراین خودش بیاد از خروجی یک فیدبک بگیره و مثلا بفهمه که چه قدر باید دیوتی سایکل رو تغییر بده تا به این ولتاژ برسه و بعد مثلا براش انتخاب کردم ولتاژ بشه 3 و خودش دیوتی سایکل رو تغییر بده و کاری کنه که خروجی هم روی همین ولتاژ بمونه و بیشتر نشه وکمتر هم نشه یعنی با تغییر بار افت ولتاژ خروجی رو متوجه بشه و دیوتی سایکل رو تغییر بده ( مقدار ocr0 را تغییر بده )
      ممنون میشم کمک کنید چون واقعا نمیدونم چگونه فیدبک خوبی با میکرو بگیرم
      ( به نظرم مشکل فیدبکو خیلی ها دارند )
      متشکرم
      واسه فیدبک گرفتن راه زیاده!
      یکی اینکه بیای و از Capture Input تایمر استفاده کنیو ودیوتی سایکا سیگنال خروجی رو اندازه بگیری که خیلی هم دقیق از آب در میاد و گزینه مناسبیه!
      یا اینکه یه فیلتر RC تور خروجی بزاری و با ADC مقدارشو بخونی و با کم یا زیاد شدن خروجیت و خوندن از روی ADC دیوتی سایکل رو متناسب باهاش تغییر بدی...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 011
        مشکلتون دقیقا چیه
        با تقسیم مقاومتی مگه نمی تونی فیدبک بگیری؟
        سلام
        بله میتونم توسط یک تقسیم مقاومتی ولتاژ خروجی رو بگیرم ولی مثلا من از این کد کمک گرفتم ولی نمیشه !
        کد:
        	while( 1 )
        	{
        		if (Voltage_Out > 127 )
        		{
        			OCR0A = OCR0A-1;
        		}
        		if (Voltage_Out < 127 )
        		{
        			OCR0A = OCR0A+1;
        		}
        		if (Voltage_Out == 127 )
        		{
        			OCR0A = OCR0A;
        		}
        	}
        کلا من با کنترل دیوتی سایکل مشکل دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
          واسه فیدبک گرفتن راه زیاده!
          یکی اینکه بیای و از Capture Input تایمر استفاده کنیو ودیوتی سایکا سیگنال خروجی رو اندازه بگیری که خیلی هم دقیق از آب در میاد و گزینه مناسبیه!
          یا اینکه یه فیلتر RC تور خروجی بزاری و با ADC مقدارشو بخونی و با کم یا زیاد شدن خروجیت و خوندن از روی ADC دیوتی سایکل رو متناسب باهاش تغییر بدی...
          سلامی دگر به شما
          میشه بیشتر توضیح بدید
          متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SANBOR
            سلام
            بله میتونم توسط یک تقسیم مقاومتی ولتاژ خروجی رو بگیرم ولی مثلا من از این کد کمک گرفتم ولی نمیشه !
            کد:
            	while( 1 )
            	{
            		if (Voltage_Out > 127 )
            		{
            			OCR0A = OCR0A-1;
            		}
            		if (Voltage_Out < 127 )
            		{
            			OCR0A = OCR0A+1;
            		}
            		if (Voltage_Out == 127 )
            		{
            			OCR0A = OCR0A;
            		}
            	}
            کلا من با کنترل دیوتی سایکل مشکل دارم

Voltage_Out را چطوری بدست آوردید
            در ضمن اینقدر نباید بازه را کوچک گرفت از در شرط ها از دستورات and نیز کمک بگیرید مثلا اگر بین این محدوده بود فلان کار را انجام بدهد
            دکتر چمران در 1311 در تهران متولد شد
            وی در زمان اقامت در آمریکا انجمن اسلامی آمریکا را تأسیس کرد که منجر به قطع بورسیه وی توسط شاه شد.
            او با اینکه یکی از دانشمندان مطرح آمریکا به حساب می آمد بدون توجه به مدرک به مصر رفت و آموزش نظامی دید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SANBOR
              سلامی دگر به شما
              میشه بیشتر توضیح بدید
              متشکرم
              سلام دوست من
              ببینید با capture input اگه بخواید کار کنید خیلی راحت وقتی که خروجی pwm به سطح 1 میره مقدار tcnt رو داخل یه متغیر بریزید و capture input رو روی لبه پایین رونده تنظیم کنید وقتی وقفه capture رخ داد مقدار فعلی فایمر رو با اون متغیر مقایسه کنید.اختلافشون میشه میزان سطح 1 حالا اگه همین مقدار رو تقسیم بر کل پریود کنید دیوتی سایکلش بدست میاد.کل پریود هم که راحت بدست میاد...فقط توی وقفه سرریز تایمر باید یه متغیر دیگه بزارید که هر بار overflow یکی به مقدارش اضافه بشه...

با فیلتر هم که راحت تره...خروجی فیلتر رو بدید به ADC ...کار دیگه ای که نداره!
              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 011

Voltage_Out را چطوری بدست آوردید
                در ضمن اینقدر نباید بازه را کوچک گرفت از در شرط ها از دستورات and نیز کمک بگیرید مثلا اگر بین این محدوده بود فلان کار را انجام بدهد
                سلام
                به صورت دستی خودم یک پین رو صفر و یک میکنم
                کد:
                ISR(TIM0_OVF_vect)
                {
                	Voltage_Out = ReadADC(1);)
                	PORTB |= (1 << 0);
                }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
                  سلام دوست من
                  ببینید با capture input اگه بخواید کار کنید خیلی راحت وقتی که خروجی pwm به سطح 1 میره مقدار tcnt رو داخل یه متغیر بریزید و capture input رو روی لبه پایین رونده تنظیم کنید وقتی وقفه capture رخ داد مقدار فعلی فایمر رو با اون متغیر مقایسه کنید.اختلافشون میشه میزان سطح 1 حالا اگه همین مقدار رو تقسیم بر کل پریود کنید دیوتی سایکلش بدست میاد.کل پریود هم که راحت بدست میاد...فقط توی وقفه سرریز تایمر باید یه متغیر دیگه بزارید که هر بار overflow یکی به مقدارش اضافه بشه...

با فیلتر هم که راحت تره...خروجی فیلتر رو بدید به ADC ...کار دیگه ای که نداره!
                  سلام
                  یه چیز هایی متوجه شدم ولی
                  میشه یه کد نمونه بزاری ؟
                  ممنون

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                    اگه هدفتون کنترل دقیقه، طبیعتا تنها راهش بستن یک حلقه کنترلی یا به عبارتی کنترل دیجیتاله. مثلا یه حلقه PI ساده میتونه کار شما رو انجا بده. خوندن Duty Cylce که خود میکرو تولید کرده چه فایده ای داره؟؟
                    با یک تقسیم مقاومتی و عبور سیگنال خروجی مبدل از یک فیلتر پایین گذر که مقدارش هم مهمه، و سپس کنترل PI میتونی به خروجی مورد نظرت برسی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
                      سلام دوست عزیز.
                      اگه هدفتون کنترل دقیقه، طبیعتا تنها راهش بستن یک حلقه کنترلی یا به عبارتی کنترل دیجیتاله. مثلا یه حلقه PI ساده میتونه کار شما رو انجا بده. خوندن Duty Cylce که خود میکرو تولید کرده چه فایده ای داره؟؟
                      با یک تقسیم مقاومتی و عبور سیگنال خروجی مبدل از یک فیلتر پایین گذر که مقدارش هم مهمه، و سپس کنترل PI میتونی به خروجی مورد نظرت برسی.
                      سلام
                      میشه در این مورد توضیح بدید ؟
                      اگه مداری ذارید ممنون میشم اگه انتشار کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X