اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش سرعت AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افزایش سرعت AVR

نوشته اصلی توسط abbasmh
    نه اون کدها روند دریافت عکس از مموری نیست !!! یعنی یه قسمتیشه !! مثل کوه یخ شناور که شما فقط یه ذره بالایی رو میبینی ولی 91 درصدش زیر آبه. این کد آخرین روال هست یعنی توش میره یه چیز دیگه رو فراخونی میکنه . توی اون یه چیز دیگه فراخونی میشه و الی آخر . یعنی اون کدی که شما گذاشتی کمتر از 5 درصد میزان کد خوندن SD هست و شما فکر کردی با یه ذره دستکاری درست میشه؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:
    عباس آقا خب اینچیزی که شما میگید باید بین این کدها یه اشاره ای بهشون بشه یا یه پرش یا فراخونی صورت بگیره دیگه ولی هیچی اشاره نشده و فقط همین روال چند بار پیگیری میشه پس اون 95 درصد کجا فراخونی و اجرا میشه؟ :rolleyes: :read: :nerd:
    هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
      ها الان دقیقا جدی میگی یا شوخی میکنی؟؟!!! :mrgreen:
      کجای دیتا شیت نوشته؟؟؟؟ بزارش. اگر درست گفتید من کلا الکترونیک رو می بوسم میزارم کنار
      باشه ببوسش بزار کنار :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
      در مگا 32
      در صفحه ی اول
      زده
      کد:
      – 131 Powerful Instructions – Most Single-clock Cycle Execution
      ***در ضمن باید به این قسمت که زده Most Single-clock Cycle Executionباید توجه کرد***
      در مگا 128
      در صفحه ی اول
      زده
      کد:
      – 133 Powerful Instructions – Most Single Clock Cycle Execution
      ***در ضمن باید به این قسمت که زده Most Single-clock Cycle Executionباید توجه کرد***
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

چی شد
        نکنه خدایی نکرده از تعجب سکته کرده باشی :mrgreen:
        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

عباس آقا خب اینچیزی که شما میگید باید بین این کدها یه اشاره ای بهشون بشه یا یه پرش یا فراخونی صورت بگیره دیگه ولی هیچی اشاره نشده و فقط همین روال چند بار پیگیری میشه پس اون 95 درصد کجا فراخونی و اجرا میشه؟ :rolleyes: :read: :nerd:
          فراخوانی که صورت گرفته CALL . دقت کن . دوباره توی فراخونی یه جای دیگه فراخوانی شده و تا چند بار...

باشه ببوسش بزار کنار :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
          در مگا 32
          در صفحه ی اول
          زده
          کد: [انتخاب]

در مگا 128
          در صفحه ی اول
          زده
          کد: [انتخاب]

– 133 Powerful Instructions – Most Single Clock Cycle Execution

:angry: آخه همونایی هم که گذاشتیرو معنی کن ببین چی نوشته بببببببببین :angry:
          نوشته
          کد:
          یعنی : 131 دستورالعمل قدرتمند - که اکثرا توی یک سیکل ساعت انجام می شوند
          یعنی که هر کدوم از این 131 دستور العمل فقط نیاز به یه سیکل دارن نه اینکه همه 131 دستور العمل توی یه سیکل انجام می شن!!!! :angry: :-t ~x(
          افتاد؟؟؟؟ @};-
          چی شد
          نکنه خدایی نکرده از تعجب سکته کرده باشی :mrgreen:
          واقعا دارم سکته می کنم و از تعجب مطالب شما!!!

هدف از تاپیک یا کمک گرفتن است یا کمک دادن در مطالب علمی است
          متاسفانه این تاپیک داره از اهداف بالا منحرف میشه :-?
          یا شده جای بحث های نامربوط به تاپیک یا تکرار مطالب :-t

[glow=black,2,300]بردی جالب با سیستم عاملی جالب !!![/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
            فراخوانی که صورت گرفته CALL . دقت کن . دوباره توی فراخونی یه جای دیگه فراخوانی شده و تا چند بار...
            خب پس عباس جان اون 95 درصد هم شامل همین کدها میشه دیگه :rolleyes:
            درسته؟ :rolleyes:
            هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم * * * هر گه که یاد تو کردم جوان شدم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
              :eek: oo: oo: :eek:
              آقا شما چندجور حرف میزنی
              سلام
              منظور دیتاشیت اینه که این میکرو 131 دستور داره و در هر کلاک یک دستور انجام میشه(که این خیلی خوبه)
              شما فکر میکنی همه ی 131 دستور در یک پالس انجام میشه؟ :eek:
              بزرگترین لذت انجام کاریست که میگویند نمیتوانی !!!

دیدگاه

خب پس عباس جان اون 95 درصد هم شامل همین کدها میشه دیگه :rolleyes:
                درسته؟ :rolleyes:
                درسته مثلا با PIC نگاه کن این کد رو :(میاد FAT رو شروع می کنه و یه فایل میسازه و یه بایت می خونه:
                کد:
                program MyProject
                dim
                 Mmc_Chip_Select as sbit at LATC0_bit
                 Mmc_Chip_Select_Direction as sbit at TRISC0_bit
                 character as byte

main:

Mmc_Fat_Init()
                Mmc_Fat_Assign("MIKRO007.TXT",0xA0)
                Mmc_Fat_Read(character)

end.
                جالبه که همین سه خط کد 11700 بایت از حافظه رو گرفته!!!

و روال هاشو ببین چقدر زیادن:

تازه هر کدوم ده ها بار فراخوانی می شن!!!
                (زبون میکرو بیسیک)

راستش دیگه حوصلم از این بحث SD سر رفت . یه چیز رو تا حالا چندین بار گفتم

آقا شما چندجور حرف میزنی
                اکثرا یه جور به زبان فارسی روان و خوانا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                  اکثرا یه جور به زبان فارسی روان و خوانا و دوستان متوجه میشن
                  نوشته اصلی توسط علی طاعتی
                  سلام
                  منظور دیتاشیت اینه که این میکرو 131 دستور داره و در هر کلاک یک دستور انجام میشه(که این خیلی خوبه)
                  شما فکر میکنی همه ی 131 دستور در یک پالس انجام میشه؟ :eek:
                  خیل خوب :NO:
                  من تسلیم شدم :mrgreen:
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

@};-

دیدگاه

عباس جان خداییش منکه متوجه منظورت نشدم :redface: :cry: :angry:
                      منظورت اینه که خود همین کدهای اسمبلی که گذاشتم دوباره به چند کد دیگه تبدیل میشه و جای دیگه اجرا میشه و... oo: :eek:

دیدگاه

خداییش متوجه نشدی؟ داری صبر منو محک میزنی؟ شوخی می کنی؟ میخوای منو سکته بدی؟ و ...

ببین عزیز من تابع Fget مثل یه فرمانده پادگان می مونه. هیکلش وقتی به اسمبلی تبدیل میشه کوچیکه. حالا این فرمانده دستور میده حمله کنید به فلان جا. دستور میرسه به فرماندهان گردان ها. فرماندهان گردان ها به فرمانده گرو هان . فرمانده گرو هان ها به فرمانده دسته ها و اخر به سرباز ها . می بینی با یه دستور کوچولو کل سرباز های پادگان دست به کار شدن.
                        حالا توی SD
                        شما میگی یه بایت بده
                        برنامه میره یه روال x رو فراخونی میکنه.(خود روال x یه تکه کد هست که یه کاری می کنه)
                        روال x میره روال y رو فراخونی میکنه.
                        روال y روال z رو
                        و این تا چندین بار ادامه داره
                        هرکدوم از این روالها یک تکه کد هستند که یه کاری رو انجام میدن .
                        به ظاهر شما فقط میگی یه بایت بده
                        ولی در عمل چند ده روال رو داری فراخونی میکنی که هر کدوم ممکنه ده ها بار اجرا بشن.
                        شکل ها رو ببین
                        اینه روا های برنامه بالا هستند:
                        حالا ببین روال خوندن یه بایت خودش چند تابع دیگرو فراخوانی میکنه
                        توابع فراخوانی شده یکسری توابع دیگرو صدا میزنن
                        و اونا یکسری دیگه رو
                        و اونا یکسری دیگرو

می بینی
                        یک خط دستوره ولی چقدر تابع دیگه بکار افتادن؟؟؟

این آخرین ارسال من توی این تاپیک تو ضمینه SD هست
                        یه معلم داشتیم که خیلی خوب و کامل درس میداد و خیلی هم جدی بود. یه بار یه سوال پرسیدم که ساده بود و با کمی فکر به جواب میرسیدم . معلم چنان تو ذقم زد که خیلی ناراحت شدم. ولی یه درسی توش بود. از اون به بعد قبل از هر سوالی کلی فکر می کنم و چند جارو می گردم و اگر واقعا متوجه نشدم سوالم رو می پرسم این باعث شده توی 90 درصد مواقع خودم جواب رو پیدا کنم .
                        موفق باشی
                        :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasmh
                          یه معلم داشتیم که خیلی خوب و کامل درس میداد و خیلی هم جدی بود. یه بار یه سوال پرسیدم که ساده بود و با کمی فکر به جواب میرسیدم . معلم چنان تو ذقم زد که خیلی ناراحت شدم. ولی یه درسی توش بود. از اون به بعد قبل از هر سوالی کلی فکر می کنم و چند جارو می گردم و اگر واقعا متوجه نشدم سوالم رو می پرسم این باعث شده توی 90 درصد مواقع خودم جواب رو پیدا کنم .
                          چشم عباس جان رو چشم :rolleyes:

دیدگاه

من دقیقا نگاه نکردم از کدوم برنامه استفاده میکنید ولی برای دسترسی با سرعت بالا به مموری میتونید به جای استفاده از توابع FAT از روش سطح پایین استفاده کنید البته یه کم دردسر داره ولی اگه لازم باشه ارزششو داره
                            [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ConstantError
                              من دقیقا نگاه نکردم از کدوم برنامه استفاده میکنید ولی برای دسترسی با سرعت بالا به مموری میتونید به جای استفاده از توابع FAT از روش سطح پایین استفاده کنید البته یه کم دردسر داره ولی اگه لازم باشه ارزششو داره
                              از کد ویژن
                              میشه بیشتر توضیح بدید :rolleyes:

دیدگاه

منظورم اینه که اگه از زمان خوندن از sd بیشتر باشه میتونید به جای استفاده از کتابخانه ff.h به صورت دستی و سطح پایین عکسها رو با سرعت بیشتر از سکتورها بخونید
                                البته اگه میخواید که عکسهایی رو که از کامپیوتر به مموری میریزید رو بدون تغییر ساختار FAT بتونید نمایش بدید باز هم میتونید سکتور شروع عکسهاتون رو از مموری بدست بیارید و از اون سکتور به صورت سطح پایین (بدون استفاده از کتابخونه FF.h ) عکس رو بخونید

پس از خوندن عکسها بایستی با حداکثر سرعت اون ها رو روی LCD نمایش بدید
                                برای نمایش بایستی کد تک تک پیکسلها روی صفحه قرار بگیره که اگه اینکار به طور مستقل برای هر پیکسل انجام بشه مسلما زمان بیشتری میگیره اما معمولا LCD ها (چه نوع رنگی چه نوع معمولی) قابلیت دریافت کدهای پیکسلها رو به صورت پیوسته دارن که در این حالت لازم نیست برای هر پیکسل آدرس اون رو هم براش بفرستید و آدرس خود به خود اضافه میشه لذا طول اطلاعات ارسالی کم میشه

برای همین گفتم که نمیدونم از کدوم برنامه استفاده کردین که تو اون دیتا رو از چه روشی از مموری میخونه و به چه روشی نمایش میده ؟!
                                اینا رو گفتم که در نظر داشته باشین اگه همه این موارد رعایت شده باشه فکر نمیکنم دیگه راهی برای نمایش سریعتر وجود داشته باشه
                                [br /][hr]http://pcenter.ir[hr][br /]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X