یادش بخیر منم یه زمان گول این جمله "یک مورد هم خرابی داشت من مرجوع میکنم برات.
همه میکروهای ما اوریجینال هستند " رو از یکی از فروشگاه ها خوردم!!!!!
توی 80 تا میکرویی(مگا8) که سری اول برام فرستادن(تست اولیه) بالای 40 تاش تقلبی بود! نزدیک 15 تاش خوب بود . بقیه هم زده بود تایوان! مثلا و ما هم باور کردیم!!!! oo: فکرشو بکن تو یه بار 3 مدل میکرو فرستاده بودن :smile:
بسته بندی که دیگه نگوووووو!!! چیده بودنش روی کارت ویزیتشون و یه لایه چسب 5 سانتی زده بودن روش و همونطور فرستاده بودن.
جوابگو هم که نبودن ماشالاه. دست آخر هم مجبور شدم مجددا برم و از آرا الکترونیک کسری رو تهیه کنم. خدارو شکر قید اون فروشگاه رو زدیم و الان بالای هزارتا از همون بورد رو زدم و مشکلی نداشته. خوبی آرا اینه که شرف دارن و همون موقع میگه که آقا این مدلها رو دارم و کیفیتشون اینطوره. لیون هم همینطوره منتها خیلی وقته ازشون خرید نداشتم دیگه .
یاد حرف جناب جبرئیلی میفتم که میگفتن فروشنده های ایرانی فقط تا قبل از گرفتن پول تورو میشناسن و حتی تا کمر جلوت خم میشن!!! اما بعد از فروش جنس حتی جوابتم نمیدن!
البته این اوریجینال گفتن بچه های eca مال قبله...
یادمه دو ماه پیش تو یکی از تاپیک ها خود رئیس گفت که دیگه میکرو هاش اوریجینال نیست..
اما از بابت کارکردش مطمئنه.و در حد اوریجینال کار میکنه.
باز خدا پدرشو بیامرزه که میگه
من تا الان با میکرو هایی که ازش خریدم مشکلی نداشتم...هم اینجا و هم جوان..بدون عیب بودن..
صد البته یه اخلاقی ببین ماها هست که عیب رو فوری میندازیم گردن مخرابی میکرو..
در حالی که بعضی عوامل از جمله نوع لحیم کاری هم موثر هستند
البته این اوریجینال گفتن بچه های eca مال قبله...
یادمه دو ماه پیش تو یکی از تاپیک ها خود رئیس گفت که دیگه میکرو هاش اوریجینال نیست..
اما از بابت کارکردش مطمئنه.و در حد اوریجینال کار میکنه.
باز خدا پدرشو بیامرزه که میگه
من تا الان با میکرو هایی که ازش خریدم مشکلی نداشتم...هم اینجا و هم جوان..بدون عیب بودن..
صد البته یه اخلاقی ببین ماها هست که عیب رو فوری میندازیم گردن مخرابی میکرو..
در حالی که بعضی عوامل از جمله نوع لحیم کاری هم موثر هستند
جوااااااااان؟!!!!!!
مطمئنید؟
پس حتما ما خیلی بدشانس بودیم
آره هم جوان و هم eca
تا الان ازین دوتا میکرو گرفتم و یه دونشم نامرغوب نبوده...
همونطور که گفتم پس ما بدشانس بودیم! در هر دو مورد البته!!!
البته باید دید تعداد خرید چقدر هست. بطور مثال بنده بعضی اوقات طی چند ماه بالای 1000 تا خرید فقط مگا8 SMD دارم. سایر قطعات بماند. برای همین ترجیح میدم از فروشنده ای بگیرم که قبلا امتحانش رو خوب پس داده تا نه خودم اذیت بشم و نه مشتریم. وقتی میبینم فلان فروشنده از 5 تا جنسی که میفرسته 4 تاش مورد داره و اون یه دونه هم شانسی بزنه و کار کنه نه تنها ازش خرید نمیکنم ، با هرکسی هم بشینم بهش میگم ازش خرید نکنه تا مبادا ضرر نکنه.
.الا سوادم تا این حد جواب داد که فیوز بیت ben و bdlvl رو فعال کنم و میکرو زیر ولتاژ 4.2 بره حالت ریست
دوستان برای کاهش نویز کرریستال و احتمال پاک شدن حافطه از طرف نوسان ساز خارجی نظری دارین ؟
من از جوان میکرو مگا8 خریدم حدودا 1 سال قبل برق که قطع و وصل میشد چند تا بیت از حافظه e2 خراب میشد . دیگه ازش نخریدم الان دارم میکرو مگا 8 رو از یک فروشگاه مشهد میخرم دونه ای 4000 تومن ولی اطمینان میده که تایوانه اصله . اشکم در اومده از بس گرونه ولی چاره ای نیست دیگه
اگه دوستان کسی فروشگاهی میشناسه که واقعا تایوان اصل میده و قیمت خوب بگه اسم فروشگاهها رو بزارید تا بقیه مطلع بشن
الان منم 250 تا میکرو که پشتش نوشته کره دارم.
متاسفانه مدارم به مشکل خورده.
هر قسمتی از مدارمو که فکرشو بکنین با جزئیات تمام چک کردم.اما بازم بعد از 10 الی 15 دقیقه کار میکرو قاطی میکنه و اصلا همه چی بهم میریزه.
کار سنگینی هم انجام نمیده.همش ست و ریست کردن پایه هاست و فقط یه ADC میخونه و یه تایمر داخلش فعاله.بقیش همش ست و ریست پایست.
قیمتش هم به قیمت عمده 2600 حساب کرده اما نمیدونم از کدوم فروشنده تهرانی خرید کرده.چون من به یه مشهدی سفارش دادم و اون از تهران خریده.
راستی موقع پروگرم شدن میکرو هم گاهی اوقات بعد از اینکه عمل پروگرم تموم میشه,میکرو دوباره شناسایی میشه.پروگرمرم هاتل هستش.
الان با این ویژگی هایی که گفتم نمیشه تشخیص داد میکرو چینیه یا تایوان؟
آقا من یه بار به این مشکل و اتفاقا توی فلشرهام برخوردم. بیشتر از نصف مدارام یه دقیقه بعد یهو قاطی میکردن٬ توی بعضیاش میکرو داغ میکرد! یکی از رفقا که تجربه بالایی داشت گفت که تمام میکروهارو از برد بردار و بعدش برد رو با تینر و مسواک بشور و بعدش میکرو رو بدون روغن لحیم بزن جاش. آقا منم که دیگه چاره ای نداشتم انجام دادم و شاید باورتون نشه همشون درست شدن :eek: البته میکروهام smd بودن. اگه مال شما دیپ هست فقط پشت بردتونو با روشی که گفتم بشورید. (با تینر 10000)
اگه شماهم مثل من از روغن لحیم استفاده کردین دیگه این کارو نکنین٬ اگه میکروتون smd هست حتما چیپو از رو برد بردارین و بردو شستشو بدید. البته اینی که گفتم شاید برای شما مفید واقع نشه و مشکلتون چیز دیگه ای باشه. ولی به امتحانش می ارزه.
موفق باشید.
انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
من چند ساله که ارزانترین میکرو های بازار خرید میکنم و اصلا کاری به چینی یا تایوانی بودن اون ندارم .
هر مشکلی داشتم فقط به pcb و تغذیه برگشته مثلا اونی که میگه میکرو داغ میکنه احتمالا ترک های تغذیه زیر میکرو به هم نزدیکند و وقتی
روغن لحیم زیر اون میره حالا هر چی هم با تینر مسواک تمیز کنید پاک نمیشه و باعث داغ شدن میکرو میشه . باور کنید مورد داشتم همین روغن روی برد آتش گرفت . بعد اون فقط از روغن فلکسی استفاده کردم یه مورد هم خرابی نداشتم.
تغذیه هم برای پاک نشدن eeprom خیلی مهمه.
یه مسئله دیگه هست که توی پست قبلی یادم رفت بگم واون استفاده از خازن 100 نانو سر راه تغذیه (نزدیکترین جا به پینهای تغذیه میکرو) و در پینهای اینتراپت هست شک نکنید
انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!
دیدگاه