اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک مدار ولتاژ متغیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست کمک مدار ولتاژ متغیر

سلام دوستان
    امیدوارم که بتونم سوالم رو درست بیان کنم
    من دو تا آداپتور دوازه ولت دارم که وقتی با هم سری باشند 24 ولت بهم میده
    من میخوام مداری طراحی کنم که این مدار یه ولتاژ خروجی داره که به دست انسان وصل میشه ، حالا این ولتاژ باید اول 0 باشه بعد از گذشتن یه مدت زمانی(ثابت برای همه سیکلها) ولتاژ خروجی دو ولت میشه دوباره چهار و همین طور تا آخر که به ولتاژ 24 برسیم بعد از گذشت این مدت دوباره ولتآژ از صفر شروع میشه و با همون فاصله زمانی در جهت منفی افزایش پیدا میکنه
    من خودم رشته ام قدرت بوده و با قطعات الکترونیک آشنایی چندانی ندارم .ولی خوده میکرو رو تا حدودی کار کردم . سوالم اینه که فرض میکنیم که خروجی پورت های میکرو رو طی زمان های خواسته شده فعال کردیم بهترین راه چیه که من بتونم باهاش به هدفم برسم؟ اگه بخوام از اپتی کوپلر استفاده کنم که تعدادش خیلی زیاد میشه . آیا من باید از مدهای pwm و .. استفاده کنم؟ اگه قراره خروجی رو به بیس ترانزیستور بدم و اون نقش کلید رو برام بازی کنه کدوم شماره و چه مداری رو پیشنهاد میدید؟
    پیشاپیش از کمکهاتون نهایت قدردانی و تشکر رو دارم

پاسخ : درخواست کمک مدار ولتاژ متغیر

نوشته اصلی توسط nautilus744
    سلام دوستان
    امیدوارم که بتونم سوالم رو درست بیان کنم
    من دو تا آداپتور دوازه ولت دارم که وقتی با هم سری باشند 24 ولت بهم میده
    من میخوام مداری طراحی کنم که این مدار یه ولتاژ خروجی داره که به دست انسان وصل میشه ، حالا این ولتاژ باید اول 0 باشه بعد از گذشتن یه مدت زمانی(ثابت برای همه سیکلها) ولتاژ خروجی دو ولت میشه دوباره چهار و همین طور تا آخر که به ولتاژ 24 برسیم بعد از گذشت این مدت دوباره ولتآژ از صفر شروع میشه و با همون فاصله زمانی در جهت منفی افزایش پیدا میکنه
    من خودم رشته ام قدرت بوده و با قطعات الکترونیک آشنایی چندانی ندارم .ولی خوده میکرو رو تا حدودی کار کردم . سوالم اینه که فرض میکنیم که خروجی پورت های میکرو رو طی زمان های خواسته شده فعال کردیم بهترین راه چیه که من بتونم باهاش به هدفم برسم؟ اگه بخوام از اپتی کوپلر استفاده کنم که تعدادش خیلی زیاد میشه . آیا من باید از مدهای pwm و .. استفاده کنم؟ اگه قراره خروجی رو به بیس ترانزیستور بدم و اون نقش کلید رو برام بازی کنه کدوم شماره و چه مداری رو پیشنهاد میدید؟
    پیشاپیش از کمکهاتون نهایت قدردانی و تشکر رو دارم
    سلام...
    استفاده از PWM منطقیه...
    میتونید خروجی رو به بیس یک ترانزیستور بدید (البته اگه خروجی ترانس ها رو یکسو میکنید وگرنه باید از تریاک استفاده کنید) و با افزایش یا کاهش دیوتی سایکل PWM خروجی متغیر داشه باشید
    نوع ترانزیستور هم بیشتر بستگی به جریانی که از میکشید داره...
    اگه هم قصد استفاده از اوپتو کوپلر دارید باز هم با یه اوپتو کوپلر و یه ترانزیستور میشه مدار قدرت رو از فرمان ایزوله کرد...
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
      سلام...
      استفاده از PWM منطقیه...
      میتونید خروجی رو به بیس یک ترانزیستور بدید (البته اگه خروجی ترانس ها رو یکسو میکنید وگرنه باید از تریاک استفاده کنید) و با افزایش یا کاهش دیوتی سایکل PWM خروجی متغیر داشه باشید
      نوع ترانزیستور هم بیشتر بستگی به جریانی که از میکشید داره...
      اگه هم قصد استفاده از اوپتو کوپلر دارید باز هم با یه اوپتو کوپلر و یه ترانزیستور میشه مدار قدرت رو از فرمان ایزوله کرد...
      دوست عزیز میتونی بیشتر توضیح بدی . مخصوصا در زمینه قسمت الکترونیکش

دیدگاه

دوست عزیز میتونی بیشتر توضیح بدی . مخصوصا در زمینه قسمت الکترونیکش
        شما اول بفرمایید که قصد کنترل ولتاژ AC رو دارید یا DC؟
        اگه DC باشه که خیلی راحت تر میشه ولی اگه AC باشه یکم بیشتر کار داره...البته سخت نیست فقط سخت افزار و نرم افزار بیشتری میخواد...
        اول نوع خروجی رو بگید چی هست؟

www.intelart.ir

دیدگاه

شما اول بفرمایید که قصد کنترل ولتاژ AC رو دارید یا DC؟
          اگه DC باشه که خیلی راحت تر میشه ولی اگه AC باشه یکم بیشتر کار داره...البته سخت نیست فقط سخت افزار و نرم افزار بیشتری میخواد...
          اول نوع خروجی رو بگید چی هست؟
          بسیار ممنونم از پیگیریتون، خروجی من همون دی سی هستش. بار آنچنانی هم نداره همونطور که عرض کردم قراره به دست انسان وصل بشه البته بصورت غیر مستقیم با استفاده از آب. مقاومت بدن انسان رو فکر کنم معادل ا کیلو اهم در نظر بگیریم کافی باشه طبق استاندارد .که البته توی این شرایط یه مقدار متفاوته . شما برای همین مقدار بهم بگید چیکار کنم اگه با مشکلی برخوردم قطعات رو تقویت میکنم
          با تشکر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست کمک مدار ولتاژ متغیر

بسیار ممنونم از پیگیریتون، خروجی من همون دی سی هستش. بار آنچنانی هم نداره همونطور که عرض کردم قراره به دست انسان وصل بشه البته بصورت غیر مستقیم با استفاده از آب. مقاومت بدن انسان رو فکر کنم معادل ا کیلو اهم در نظر بگیریم کافی باشه طبق استاندارد .که البته توی این شرایط یه مقدار متفاوته . شما برای همین مقدار بهم بگید چیکار کنم اگه با مشکلی برخوردم قطعات رو تقویت میکنم
            با تشکر
            خواهش میکنم.
            واسه مقاومت 1کیلو اگه ولتاژ 24 بیفته دوسرش 24میلی آمپ میگذره که میتونید از یه BC337 استفاده کنید.
            واسه تغییر واتاژ خروجی هم کافیه یه میکرو که تایمر داشته باشه رو انتخاب کنید...خروجی PWM رو هم فعال کنید...خروجی رو به بیس ترانزیستور متصل کنید...امیتر ترانزیستور رو به زمین وصل کنید و بار رو بین کلکتور و VCC بزارید...حالا میتونید با تغییر رجیستر OCR ، دیوتی سایکل PWM خروجی رو تنظیم کنید و از Over Flow تایمر هم واسه زمان گیری دقیق استفاده کنید...
            پس با یه تایمر میتونید مسئله رو حل کنید...
            موفق باشید

www.intelart.ir

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست کمک مدار ولتاژ متغیر

خواهش میکنم.
              واسه مقاومت 1کیلو اگه ولتاژ 24 بیفته دوسرش 24میلی آمپ میگذره که میتونید از یه BC337 استفاده کنید.
              واسه تغییر واتاژ خروجی هم کافیه یه میکرو که تایمر داشته باشه رو انتخاب کنید...خروجی PWM رو هم فعال کنید...خروجی رو به بیس ترانزیستور متصل کنید...امیتر ترانزیستور رو به زمین وصل کنید و بار رو بین کلکتور و VCC بزارید...حالا میتونید با تغییر رجیستر OCR ، دیوتی سایکل PWM خروجی رو تنظیم کنید و از Over Flow تایمر هم واسه زمان گیری دقیق استفاده کنید...
              پس با یه تایمر میتونید مسئله رو حل کنید...
              موفق باشید
              بازم از راهنماییهاتون ممنونم دوست عزیز
              الان یه ابهام برام پیش اومده
              اینکه من لازمه برای هر سطح ولتاژ یک ترانزِیستور با مشخصاتی که شما گفتید تهیه کنم و تقسیم ولتاژ رو خودم دستی انجام بدم و فقط میکرو پالس فعال سازی رو برام میفرسته

و یا اینکه: خود میکرو با استفاده از رجیستر OCR تایمر و تغییر دیوتی سایکل pwm میتونه موجب این بشه که ولتاژ خروجی متغیر باشه

کدوم یکی از این موارد فوق صحیحه؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پاسخ : درخواست کمک مدار ولتاژ متغیر

بازم از راهنماییهاتون ممنونم دوست عزیز
                الان یه ابهام برام پیش اومده
                اینکه من لازمه برای هر سطح ولتاژ یک ترانزِیستور با مشخصاتی که شما گفتید تهیه کنم و تقسیم ولتاژ رو خودم دستی انجام بدم و فقط میکرو پالس فعال سازی رو برام میفرسته

و یا اینکه: خود میکرو با استفاده از رجیستر OCR تایمر و تغییر دیوتی سایکل pwm میتونه موجب این بشه که ولتاژ خروجی متغیر باشه

کدوم یکی از این موارد فوق صحیحه؟
                خواهش میکنم..نه دیگه شما باید برین سراغ حالت دوم...حالت اول که کلی سخت افزار میخاد و اصلا منطقی نیست...
                شما در واقع دارید با سوئیچ کردن های سریع ترانزیستور ولتاژ خروجی رو قطع و وصل میکنید که البته مقدار میانگینش میشه همون ولتاژ خروجی که از طریق رجیستر OCR قابل تنظیمه...
                شما تایمر رو روی مد Fast Pwm تنظیم کنید....تنها کاری که باید بکنید اینه که محاسبه کنید به ازای چه Ocrای مقدار پالس خروجی نصف میشه یا یک چهارم میشه یا ....
                اون وقت توی برنامه هرمدوم از این مقادیر رو که برای Ocr در نظر بگیرید خروجی مد نظر رو خواهید داشت...

www.intelart.ir

دیدگاه

با تشکر از پانیشر عزیز.
                  فکر میکنم دوستمون ناتیلوس باید برای اینکه دوجهت رو بتونه داشته باشه باید یه فول بریج H ببنده.
                  ضمن اینکه با استفاده از روش PWM دامنه پالسهای تولید شده همون 24 ولت هست و میانگین اونا متغیر میشه.
                  ناتیلوس باید به این مسئله هم دقت کنه.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                    با تشکر از پانیشر عزیز.
                    فکر میکنم دوستمون ناتیلوس باید برای اینکه دوجهت رو بتونه داشته باشه باید یه فول بریج H ببنده.
                    ضمن اینکه با استفاده از روش PWM دامنه پالسهای تولید شده همون 24 ولت هست و میانگین اونا متغیر میشه.
                    ناتیلوس باید به این مسئله هم دقت کنه.
                    واسه حل این مشکل هم میشه یه فیلتر بهش اضافه کرد که سطح ولتاژ هم متغیر بشه...

www.intelart.ir

دیدگاه

وبعد از فیلتر تقویت جریان.
                      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                        وبعد از فیلتر تقویت جریان.
                        تقویت جریان که فکر نکنم...مگه چقدر میخواد جریان بکشه؟
                        طبق گفته خودشون میخوان به بدن انسان متصلش کنن که مقاومت بدن انسان در حد مگا اهمه!

www.intelart.ir

دیدگاه

پس لازم شد من مبحث تایمر کانتر میکرو رو مفصلا مطالعه کنم و بعد باز اگه مشکلی بود اینجا مطرح کنم
                          خدا خیرتون بده که به امثال من کمک میکنید

دیدگاه

پس لازم شد من مبحث تایمر کانتر میکرو رو مفصلا مطالعه کنم و بعد باز اگه مشکلی بود اینجا مطرح کنم
                            خدا خیرتون بده که به امثال من کمک میکنید
                            خواهش میکنم...دیتاشیت رو یه نگاه بندازید...خیلی طولانی نیست...فوق فوقش یه ساعته راه میفتی...اگه مشکلی پیش اومد بپرس...

www.intelart.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X