اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالاترین فرکانسی که میشه از AVR گرفت چقدره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالاترین فرکانسی که میشه از AVR گرفت چقدره؟

نوشته اصلی توسط PROTEUS
    خوب مرد مومن من هم همینو میگم دیگه این شکل موح مربعی کجا و شکل کوج مربعی چند صد کیلوهرتزی که avr میتونه بده بیرون کجا اگه دقت کنید لبه ها اعوجاج داره
    تو خیلی از کاربردها این مسئله مشکلی ایجاد نمیکنه و اگر جایی Rise Time براتون مهمه، می تونید با یه گیت اشمیت تریگر حلش کنید.
    There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

البته روی 2.000 مگاهرتز خیلی بهتره (کریستال 4 مگ ==> فرکانس 2 مگ):

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

تو خیلی از کاربردها این مسئله مشکلی ایجاد نمیکنه و اگر جایی Rise Time براتون مهمه، می تونید با یه گیت اشمیت تریگر حلش کنید.

بالاترین FREQUENCY که AVR میتونه بده زمانی هست که روی مد CTC باشه که در این صورت با کریستال 16 مگ مکزیمم 8MHZ میده .
        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

ببین عزیزم ATTINY 26 دارای OSC داخلی 64 مگا هرتز هست که اگه روی CTC MODE تنظیم شه تا 32 مگا هرتز میده (اونی که من گرفتم) (البته کارای دیگه ای هم
          2 برنامه باید انجام بدی) ضمنا روی PWM تا 500KHZ بیشتر نمیده .

دیدگاه

بالاترین FREQUENCY که AVR میتونه بده زمانی هست که روی مد CTC باشه که در این صورت با کریستال 16 مگ مکزیمم 16MHZ میده .
            از دیتاشیت ATmega16:

For generating a waveform output in CTC mode, the OC0 output can be set to toggle its logical level on each compare match by setting the Compare Output mode bits to toggle mode (COM01:0 = 1). The OC0 value will not be visible on the port pin unless the data direction for the pin is set to output. The waveform generated will have a maximum frequency of fOC0 = fclk_I/O/2 when OCR0 is set to zero (0x00).

لطفا کمی مطالعه کنید و بعد نظر بدید.

دیدگاه

[quote=رضا سپاس یار]
              بالاترین FREQUENCY که AVR میتونه بده زمانی هست که روی مد CTC باشه که در این صورت با کریستال 16 مگ مکزیمم 16MHZ میده .
              از دیتاشیت ATmega16:

For generating a waveform output in CTC mode, the OC0 output can be set to toggle its logical level on each compare match by setting the Compare Output mode bits to toggle mode (COM01:0 = 1). The OC0 value will not be visible on the port pin unless the data direction for the pin is set to output. The waveform generated will have a maximum frequency of fOC0 = fclk_I/O/2 when OCR0 is set to zero (0x00).

بله تصحیح می کنم (ضمنا این اشتباه ارتباطی به مطالعه بنده نداشت فقط شب بود خوابم میومد )
              بالاترین FREQUENCY که AVR میتونه بده زمانی هست که روی مد CTC باشه که در این صورت با کریستال 16 مگ مکزیمم 8MHZ میده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
                من امتحان کردم، با کلاک 16 مگ دقیقا 8 مگاهرتز روی خروجی میشه گرفت. البته باید از کریستال استفاده کنید و اسیلاتور RC داخلی زیاد جالب نیست.
                سلام
                میشه بگید از چه برنامه ای و چه میکرویی استفاده کردید ؟ اگه ممکنه سورس برنامه تون رو هم بذارید.
                دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                زبانی اند و نانی اند و جانی
                به نانی نان بده از در برانش
                محبت کن به یاران زبانی
                و لیکن یار جانی را به دست آر
                به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X