دوستان من برای تغذیه atmega32 از یه اداپتور 5 ولت استفاده کردم ولی جوا ب نداد یکی میتونه بگه مشکل چیه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تغذیه avr با آداپتور؟
Collapse
X
-
پاسخ : تغذیه avr با آداپتور؟
سلام
چجور اداپتوری؟
مطمئنید خروجیش 5ولته؟تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]
-
نوشته اصلی توسط darab_1001آره 5 ولته با ولتمتر اندازه گرفتم .بعنوان مثال وقتی مدار ال ای دی چشمک زنو راه میندازم یا ر وشن نمیشه یا اینکه کامل روشنه.من رشتم قدرته و با میکرو زیاد کار نکردمحتی تو دانشگاه ولی فک کنم به خاطره نویزباشه شما اگه اطلاعاتی دارید بم کمک کنید.تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
پایه ی ریست میکرو رو به vccمیکرو وصل کن1 در دنیا 100 در آخرت(درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
من آنچه شرط بلاغست با تو میآگویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
!Electronic On! Programming On
هوشمندانه سوال بپرسیم!
http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png
دیدگاه
-
به خروجی منبع یه چنتا خازن ببند ببین درست میشه؟گاها اگه منبع تغذیه سوئیچینگ باشه و البته خازنایی که خروجیشو فیلتر میکنن خراب شده باشه اینطوری میشه.ضمنا اگه LEDهارو بدون مقاومت ببندی هم ایراد میده ها اینم در نظر داشته باشlong time ago,people who sacrificed their sleep,family,food,laugher and other joys of life
were called SAINTS
NOW,they are called
ENGINEERS
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط darab_1001پایه reset وصل کردم.برای استفاده از خازن میشه بگین چه خازن با چه مقداری باشه؟
این مداررو به ریست میکرو وصل کن :
1 در دنیا 100 در آخرت(درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
من آنچه شرط بلاغست با تو میآگویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
!Electronic On! Programming On
هوشمندانه سوال بپرسیم!
http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png
دیدگاه
-
البته استفاده از سلف 1میکرو و 10 میکرو هم خالی از لطف نیست!...اونم خیلی به کاهش نویز کمک میکنه...تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Ali-65خروجی آداپتور زیاد چیز درست و درمونی نیست(ریپل خروجی ممکنه تاثیر گذار باشه) . اگر از 9 ولت استفاده کنی و خروجی آداپتور رو به یه رگولاتور ولتاژ مثل 7805 یا lm2576 بدید نتیجه بهتری بدست میارید .
روی بردبورد هم بهتره که خازن 100نانو موازی با تغذیه و سلف 100میکرو سرراه ورودی میکرو گذاشته بشه ...اینجوری دیگه جیک نمیزنه! :biggrin:تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
یه اداپتور دوازده ولت گذاشتم خروجیشیه سلف 100 میکرو سری یه خازن 1000 میکرو موازی بعدش رگولاتور درست شد.
می خواستم بدونم اگه برای بقیه اجزای مدار از همون آداپتور 5 ولت استفاده کنم به مشکل میخورم چون آی سی max2323 برای ارتباط با کامپیوتر استفاده کردم ولی اطلاعاتو به کامپیوترنمیفرسته یعنی چرتوپرت میفرسته به نظرتون نویز روی این آی سی تاثیر داره.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط darab_1001یه اداپتور دوازده ولت گذاشتم خروجیشیه سلف 100 میکرو سری یه خازن 1000 میکرو موازی بعدش رگولاتور درست شد.
می خواستم بدونم اگه برای بقیه اجزای مدار از همون آداپتور 5 ولت استفاده کنم به مشکل میخورم چون آی سی max2323 برای ارتباط با کامپیوتر استفاده کردم ولی اطلاعاتو به کامپیوترنمیفرسته یعنی چرتوپرت میفرسته به نظرتون نویز روی این آی سی تاثیر داره.
از همون آداپتو 5 ولت هم به احتمال زیاد میشه استفاده کرد ولی باید یه خازن 1000 میکرو یه 100 نانو و سلف هم سر راهش بزارید...احتمالا درست بشه...اگه نشد بهتره بیخیال اون آداپتور بشید! :biggrin:تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط darab_1001یه اداپتور دوازده ولت گذاشتم خروجیشیه سلف 100 میکرو سری یه خازن 1000 میکرو موازی بعدش رگولاتور درست شد.
برای چنین جاهایی ابتدا یک رگولاتور 9-8 ولتی بذار و بعد به یک 5 ولتی بده یک سلف 100 میکرو با هسته فریت هم بذار و بروحالشو ببر
موفق باشیدامام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است
دیدگاه
دیدگاه