اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه avr با آداپتور؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغذیه avr با آداپتور؟

دوستان من برای تغذیه atmega32 از یه اداپتور 5 ولت استفاده کردم ولی جوا ب نداد یکی میتونه بگه مشکل چیه؟

پاسخ : تغذیه avr با آداپتور؟

سلام
    چجور اداپتوری؟
    مطمئنید خروجیش 5ولته؟
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

آره 5 ولته با ولتمتر اندازه گرفتم .بعنوان مثال وقتی مدار ال ای دی چشمک زنو راه میندازم یا ر وشن نمیشه یا اینکه کامل روشنه.من رشتم قدرته و با میکرو زیاد کار نکردمحتی تو دانشگاه ولی فک کنم به خاطره نویزباشه شما اگه اطلاعاتی دارید بم کمک کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darab_1001
        آره 5 ولته با ولتمتر اندازه گرفتم .بعنوان مثال وقتی مدار ال ای دی چشمک زنو راه میندازم یا ر وشن نمیشه یا اینکه کامل روشنه.من رشتم قدرته و با میکرو زیاد کار نکردمحتی تو دانشگاه ولی فک کنم به خاطره نویزباشه شما اگه اطلاعاتی دارید بم کمک کنید.
        شما اگه امکانش هست با یه منبه تغذیه دیگه ترجیحا باتری امتحان کنید اگه بازم نتیجه همونطوری بود مشکل از میکرو و برنامه نویسیشه...

www.intelart.ir

دیدگاه

پایه ی ریست میکرو رو به vccمیکرو وصل کن
          1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
          من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
          !Electronic On! Programming On
          هوشمندانه سوال بپرسیم!
          http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

به خروجی منبع یه چنتا خازن ببند ببین درست میشه؟گاها اگه منبع تغذیه سوئیچینگ باشه و البته خازنایی که خروجیشو فیلتر میکنن خراب شده باشه اینطوری میشه.ضمنا اگه LEDهارو بدون مقاومت ببندی هم ایراد میده ها اینم در نظر داشته باش
            long time ago,people who sacrificed their sleep,family,food,laugher and other joys of life
            were called SAINTS
            NOW,they are called
            ENGINEERS

دیدگاه

پایه reset وصل کردم.برای استفاده از خازن میشه بگین چه خازن با چه مقداری باشه؟

دیدگاه

خازن توی رنچ های مختلف (ثابت زمانی های مختلف برای نویز با فرکانسهای مختلف :biggrin
                مثلاً یک خازن 220 میکرو
                چند تا 100 نانو
                و اگه دوست داشتی چند تا 1 نانو فاراد با تغذیه موازی کنید

موفق باشید
                امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

پایه reset وصل کردم.برای استفاده از خازن میشه بگین چه خازن با چه مقداری باشه؟
                  حالا اگه شما میخوای مدارت خوب و بهتر از آب دراد
                  این مداررو به ریست میکرو وصل کن :
                  1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                  من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                  !Electronic On! Programming On
                  هوشمندانه سوال بپرسیم!
                  http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

البته استفاده از سلف 1میکرو و 10 میکرو هم خالی از لطف نیست!...اونم خیلی به کاهش نویز کمک میکنه...

www.intelart.ir

دیدگاه

خروجی آداپتور زیاد چیز درست و درمونی نیست(ریپل خروجی ممکنه تاثیر گذار باشه) . اگر از 9 ولت استفاده کنی و خروجی آداپتور رو به یه رگولاتور ولتاژ مثل 7805 یا lm2576 بدید نتیجه بهتری بدست میارید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-65
                        خروجی آداپتور زیاد چیز درست و درمونی نیست(ریپل خروجی ممکنه تاثیر گذار باشه) . اگر از 9 ولت استفاده کنی و خروجی آداپتور رو به یه رگولاتور ولتاژ مثل 7805 یا lm2576 بدید نتیجه بهتری بدست میارید .
                        بهترین کار هم همینه...منم از یه شارژر MP3PLAYER استفاده میکنم ولی خروجیش نزدیک 7 ولت بود که با گذاشتن یه رگولاتور خروجی فیکس 5 ولت رو دارم و هیچگونه نویز و این حرفا هم تو خروجیش نداره...
                        روی بردبورد هم بهتره که خازن 100نانو موازی با تغذیه و سلف 100میکرو سرراه ورودی میکرو گذاشته بشه ...اینجوری دیگه جیک نمیزنه! :biggrin:

www.intelart.ir

دیدگاه

یه اداپتور دوازده ولت گذاشتم خروجیشیه سلف 100 میکرو سری یه خازن 1000 میکرو موازی بعدش رگولاتور درست شد.
                          می خواستم بدونم اگه برای بقیه اجزای مدار از همون آداپتور 5 ولت استفاده کنم به مشکل میخورم چون آی سی max2323 برای ارتباط با کامپیوتر استفاده کردم ولی اطلاعاتو به کامپیوترنمیفرسته یعنی چرتوپرت میفرسته به نظرتون نویز روی این آی سی تاثیر داره.

دیدگاه

یه اداپتور دوازده ولت گذاشتم خروجیشیه سلف 100 میکرو سری یه خازن 1000 میکرو موازی بعدش رگولاتور درست شد.
                            می خواستم بدونم اگه برای بقیه اجزای مدار از همون آداپتور 5 ولت استفاده کنم به مشکل میخورم چون آی سی max2323 برای ارتباط با کامپیوتر استفاده کردم ولی اطلاعاتو به کامپیوترنمیفرسته یعنی چرتوپرت میفرسته به نظرتون نویز روی این آی سی تاثیر داره.
                            احتمالا اون آداپتو خروجی رگوله شده و صاف شده نمیده...اگه اسیلوسکوپ دارید خروجی آداپتور رو نگاه کنید...به احتمال زیاد رایپل خیلی شدیدی داره که اینطوری میشه...میکروکنترلر خیلی سریع عمل میکنه و رایپلی که شدید باشه و فرکانسش 100 هرتز باشه باعث میشه تا میکرو با همون فرکانس 100هرتز ریست بشه!
                            از همون آداپتو 5 ولت هم به احتمال زیاد میشه استفاده کرد ولی باید یه خازن 1000 میکرو یه 100 نانو و سلف هم سر راهش بزارید...احتمالا درست بشه...اگه نشد بهتره بیخیال اون آداپتور بشید! :biggrin:

www.intelart.ir

دیدگاه

اولاً چرا رگولاتور 5 ولتی را 12 ولت ورودی دادی ؟ :NO:
                              برای چنین جاهایی ابتدا یک رگولاتور 9-8 ولتی بذار و بعد به یک 5 ولتی بده یک سلف 100 میکرو با هسته فریت هم بذار و بروحالشو ببر

موفق باشید
                              امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X