اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Ad7715و ad7710

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : Ad7715و ad7710

آقای نجفی میشه شما یه کمکی بکنید.....؟ بدجوری گیر کردم.....تو پست قبلی هم گفتم که هنوز به مرحله نمونه گیری نرسیدم ....... اصلا اعدادم تغییر نمیکنه.....

دیدگاه

هیچکس نمیتونه تو این زمینه کمکی کنه........؟ :cry:

دیدگاه

dooste aziz ba vasl kardane payeh 4 (cs) ad7715 be GND va PB3 HAMZAMAN MOSHGELE SHOMA HAL MIGARDAD

YA HAGH :smile:

دیدگاه

آقا من یک AD7710 گرفتم ولی نمی تونم راش بندازم، دیتاشیتشم نیگا کردم چیزی سر در نیاوردم. تو را به خدا کمک کنید

دیدگاه

ad7710

سلام.
            موقع خواندن از AD7710 ، غیر از بیت MSB، همه بیت ها را صفر دریافت میکنم. با چنین مشکلی برخورد کرده بودید؟

دیدگاه

دوست عزیز

من هنگام کار با AD7710 به انواع و اقسام مشکلات عجیب و غریب برخوردم اما بلاخره راش انداختم. توابعشو نوشتم اگه بخواید می تونم بذارم.

اما در مورد این مشکل چند تا مورد به ذهنم می رسه:

1- ورودی در محدوده مجاز نیست (یعنی مثلا بزرگتر از refrence است)
              2- ورودی اتصال کوتاه است (در حالت Bipolar اینکه فقط MSB یک باشد به معنای ولتاژ ورودی صفر است)
              3- و این مورد که از دو تای قبلی خیلی محتمل تره اینه که ارتباطتون با AD7710 صحیح نیست مثلا عدم تایمینگ مناسب سبب شده که فقط بیت اولو بتونین بخونین. (کدتون رو دوباره چک کنین و با دیتاشیت تطبیق بدین). (البته به این هم بستگی داره که از حالت External clocking یا selfclocking استفاده کرده باشین)

موفق باشید.

دیدگاه

دوست عزیزمن باهمین برنامه ic رو راه انداختم اما مشکل من فقط توی اینه که gain در هر صورت 1 میمونه حتی وقتی برنامه ریزی می کنم 128 باشه.وقتی ولتاژ ورودی رو در حد ولتاژ رفرنس و یا اون حدود میگذارم مشخص مشه که gain هنوز یکه.خواهشمی کنم در صورت امکان راهنماییم کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X