اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه مدار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه مدار

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
    پس واسه جابه حایی باید جرثقیل بگیریم :mrgreen:
    نه خب...همشون که اینطور نیستن...یکیشون که ولتاژ بالا بود اینقدر وزنش زیاده...بقیشون که کوچیکترند...ولی در کل اگه بتونیم اینا رو جایگزین باتری کنیم خیلی جالب میشه...شارژ سریع و بدون نشتی!
    تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

فعلا از نظر چگالی انرژی خازن ها به پای باطری ها نمیرسن .. ناصر خان تو همین تایپیک بغلی برای ساخت یه دوخرخه الکترونیکی پک خازن 58 فاراد 16.2 ولت رو 800 هزرا تومن ناقابل خریده که کلا 7500 ژول انرژی ذخیره میکنه که اندازه یک باطری لیتیوم 500 یا 600 میلی آمپر ساعتی انرژی داره .. قیمت و وزن و حجمش چندین برابر باطریه
      باطری های لیتیوم هم انواع مختلفی دارن مثلا انواع 20c میتونه تا 20 برابر جریان نامیش در شارژ رو تحمل کنه که البته به پای خازن نمیرسه ولی مدت زمان شارژ رو خیلی خیلی کاهش میده
      کلا استفاده از خازن به عنوان باطری کار زیاد درستی نیست .. استفاده های خیلی خاصی داره .. تحمل جریان 1000 آمپری در شارژ و دشارژ چیزیه که خازن براش ساخته شده و جایی کاربردش صحیحه که این جریان ها نیازه ..
      اینم دیتا شیت یه ابر خازن (از تایپیک ساخت دوچرخه ..)

جریان نشتیش هم نسبتا خوبه :mrgreen: 1.5 میلی آمپر
      اگه خازن 650 فارادی تقریبا 2000 کولن بار ذخیره کنه با حساب1.5 میلی آمپر نشتی چند هفته بعد کل بارش تخلیه میشه احتمالا .. در صورتی که باطری ها چندین ماه و حتی سال میتونن شارژشون رو نگه دارن چون در باطری ها انرژی در پیوند شیمیایی ذخیره میشه که پایدارتره از تجمع الکترون ها
      زندگی پر ز وجود است ولی ..
      ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
        فعلا از نظر چگالی انرژی خازن ها به پای باطری ها نمیرسن .. ناصر خان تو همین تایپیک بغلی برای ساخت یه دوخرخه الکترونیکی پک خازن 58 فاراد 16.2 ولت رو 800 هزرا تومن ناقابل خریده که کلا 7500 ژول انرژی ذخیره میکنه که اندازه یک باطری لیتیوم 500 یا 600 میلی آمپر ساعتی انرژی داره .. قیمت و وزن و حجمش چندین برابر باطریه
        باطری های لیتیوم هم انواع مختلفی دارن مثلا انواع 20c میتونه تا 20 برابر جریان نامیش در شارژ رو تحمل کنه که البته به پای خازن نمیرسه ولی مدت زمان شارژ رو خیلی خیلی کاهش میده
        کلا استفاده از خازن به عنوان باطری کار زیاد درستی نیست .. استفاده های خیلی خاصی داره .. تحمل جریان 1000 آمپری در شارژ و دشارژ چیزیه که خازن براش ساخته شده و جایی کاربردش صحیحه که این جریان ها نیازه ..
        اینم دیتا شیت یه ابر خازن (از تایپیک ساخت دوچرخه ..)

جریان نشتیش هم نسبتا خوبه :mrgreen: 1.5 میلی آمپر
        اگه خازن 650 فارادی تقریبا 2000 کولن بار ذخیره کنه با حساب1.5 میلی آمپر نشتی چند هفته بعد کل بارش تخلیه میشه احتمالا .. در صورتی که باطری ها چندین ماه و حتی سال میتونن شارژشون رو نگه دارن چون در باطری ها انرژی در پیوند شیمیایی ذخیره میشه که پایدارتره از تجمع الکترون ها
        در کل به نظر من هم باتری فعلا خیلی بهتر از این خازن های گرون قیمت و سنگین هست
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام
          کلا بحث رفته رو خازن :bye
          بریم سر جای اول
          می یه باتری خریدم با مشخصات زیر:
          لیتیوم پلیمر- سه سل 3.7 که مجموعا میشه 11.1 ولت و 2500mah
          یه شارژر باتری
          یه مدار smd در داخل خود باتری که شارژ رو قطع میکنه!

خوب! برام خیلی گرون تموم شده و می خوام ازش حداکثر استفاده رو بکنم!
          1- بالاخره اینا شارژ اولیه می خوان یا نه؟(فروشنده میگفت بعد از این که فول شارژ بشه شارژر خودش قطع میکنه و بنابراین داستان شارژ اولیه منتفی میشه! نظر شما چیه؟)
          2- برای شارژ سیم قرمزش رو بزنم به قرمز شارژر و مشکیش رو به مشکی یا باید عکس عمل کنیم؟
          3- فروشنده می گفت اگه اتصال کوتاه بشه اول باتری بعد هم خودت میری رو هوا! چقدر داستان جدیه؟
          4- طریقه ی درست استفاده چیه؟ بعد از هر بار شارژ کامل تخلیش کنم بعد دوباره شارژ کنم یا این روسش ها دیگه اصلا تاثیری نداره؟
          5- مهم ترین قسمت اینه! oo: oo: oo: oo:
          من چه طوری وصلش کنم به ربات!
          در حال حاضر خروجی باتری دو شاخه میشه! یکی میاد توی یدونه 7805 و وی سی سی و gnd سیستم ربات رو تامین میکنه!
          دومی شاخه ی باتری مستقیما و بدون هیچ واسطه میره توی یه l298 که 12 ولت موتور رو تامین کنه!
          این نوع وصل کردن مشکلی نداره؟اصلا قانون خاصی یا قطعه ی خاصی یا نکته ی خاصی یا ... برای خروجی گرفتن از باتری هست؟
          منظورم اینه که مدار واسطی یا چیزی نیاز نیست که عمر باتری رو بیش تر کنه؟
          مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saate777
            سلام
            کلا بحث رفته رو خازن :bye
            بریم سر جای اول
            می یه باتری خریدم با مشخصات زیر:
            لیتیوم پلیمر- سه سل 3.7 که مجموعا میشه 11.1 ولت و 2500mah
            یه شارژر باتری
            یه مدار smd در داخل خود باتری که شارژ رو قطع میکنه!

خوب! برام خیلی گرون تموم شده و می خوام ازش حداکثر استفاده رو بکنم!
            1- بالاخره اینا شارژ اولیه می خوان یا نه؟(فروشنده میگفت بعد از این که فول شارژ بشه شارژر خودش قطع میکنه و بنابراین داستان شارژ اولیه منتفی میشه! نظر شما چیه؟)
            2- برای شارژ سیم قرمزش رو بزنم به قرمز شارژر و مشکیش رو به مشکی یا باید عکس عمل کنیم؟
            3- فروشنده می گفت اگه اتصال کوتاه بشه اول باتری بعد هم خودت میری رو هوا! چقدر داستان جدیه؟
            4- طریقه ی درست استفاده چیه؟ بعد از هر بار شارژ کامل تخلیش کنم بعد دوباره شارژ کنم یا این روسش ها دیگه اصلا تاثیری نداره؟
            5- مهم ترین قسمت اینه! oo: oo: oo: oo:
            من چه طوری وصلش کنم به ربات!
            در حال حاضر خروجی باتری دو شاخه میشه! یکی میاد توی یدونه 7805 و وی سی سی و gnd سیستم ربات رو تامین میکنه!
            دومی شاخه ی باتری مستقیما و بدون هیچ واسطه میره توی یه l298 که 12 ولت موتور رو تامین کنه!
            این نوع وصل کردن مشکلی نداره؟اصلا قانون خاصی یا قطعه ی خاصی یا نکته ی خاصی یا ... برای خروجی گرفتن از باتری هست؟
            منظورم اینه که مدار واسطی یا چیزی نیاز نیست که عمر باتری رو بیش تر کنه؟
            مرسی
            1- بهتره بزاریش شارژ بشه
            2برای شارژ هم همین طور که میگید وصل کنید البته بهتره از فروشنده بپرسی
            3- دقیقا راست میگه میتونی امتحان کنی :mrgreen:
            4- درمورد باتری بستگی به نوع شارژ و باتری دارد اما واسه کار شما وقتی دیدی خالی شده شارژ کن اما زیاد حساس نشو
            5 دوست عزیز مشکلی نداره مستقیم وصل کن فقط یه فیوز واسه محافظت درباره اتصال کوتاه بزار
            این مواردی بود که بنده استفاده میکنم .... استادان عزیز هم اگه مشکلی هست مطرح کنند :read:
            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
            بانک اطلاعاتی سنسورها
            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

چند خریدین باطری و شارژرش رو ؟
              نوشته اصلی توسط saate777
              از دیتا شیت باید حداکثر جریان شارژ و دشارژ قابل تحمل باطری رو پیدا کنید
              به توصیه یکی از اعضای این سایت اگه شارژرتون کنترل دما و زمان نداره بهتره شارژر حداکثر روی 0.4c قفل بشه تا مشکلاتی از قبیل انفجار و کاهش عمر پیش نیاد
              برای افزایش طول عمر باطری همیشه بایدشارژ بین 40 و 80 درصد باقی بمونه(هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد) .. اینم خب دردسر داره و از طرفی همیشه از 40 درصد شارژ باطری استفاده میشه
              در استفاده ی معمولی از 500 تا 1000 و خورده ای چرخه شارژ رو باطری میتونه تحمل کنه
              یه جایی هم خونده بودم بهتره نذارید ولتاژش زیر 3 ولت بره و اگه رفت با جریان یک دهم شارژ کنید تا بره بالای 3ولت و از اونجا شارژ معمولی رو شروع کنید ..
              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

- برای شارژ سیم قرمزش رو بزنم به قرمز شارژر و مشکیش رو به مشکی یا باید عکس عمل کنیم؟
                ?????

دیدگاه

بله مثبت به مثبت منفی به منفی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X