سلام می خوام میکرو رو به روش موازی پروگرم کنم باید از کجا شروع کنم لطفا کمک کنید :nice:
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
پروگرم به روش موازی
Collapse
X
-
پاسخ : پروگرم به روش موازی
نوشته اصلی توسط hamedf19سلام می خوام میکرو رو به روش موازی پروگرم کنم باید از کجا شروع کنم لطفا کمک کنید :nice:دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
[move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.
-
نوشته اصلی توسط hamedf19سلام می خوام میکرو رو به روش موازی پروگرم کنم باید از کجا شروع کنم لطفا کمک کنید :nice:تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط punisher.x64اگه منظورت پورت LPT نیست ...کارت یکمی سخت میشه..چون ساختنش یکم طولانیه و جواب گرفتن ازش هم ریسک داره...اگه نگاه بکنید پروگرمرهای موازی که در بازار هستن همه قیمت های نجومی دارند والبته واسه کارهای فوق حرفه ای ازشون استفاده میشه....دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحیدوست عزیز این پروگرامر ها که ساختشون ساده تازه از همه ارزون تر و عرض 20 دقیقه بدو هیچ در دسر میتونید بسازید مدارش هم تو نت پرتولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط punisher.x64آقا حمیدرضا منظورم اون یونیورسال ها هستش که میکرو با هر فیوزبیتی رو میتونن پروگرم کنند...stk500 و این حرفا رو نمیگم....اونا آره ساختشون آسونه...
خوب البته یونیور سال هایی هم هست که با پورت usb کار کنند گرونی اونا به خاطر پورت نیست به خاطر همین دلیلی که خودتون گفتید هستدوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحیسلام دوست عزیز
خوب البته یونیور سال هایی هم هست که با پورت usb کار کنند گرونی اونا به خاطر پورت نیست به خاطر همین دلیلی که خودتون گفتید هستتولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط punisher.x64بله خب...پورت رو که Usbasp هم با همین پورت کار میکنه....یکی از دوستام یه یونیورسال امریکایی خریده بود 1700....هرجور میکرو کنترلر از هر نوعی و E2prom و هرچی ک بگید خودش شناسایی میکرد و میتونست پروگرمش کنه...دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحیتو ایران هم هست فک کنم اسم شرکتش نوشاد باشه هر میکرو با هر فیوز بیتی را پروگ میکنهتولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط punisher.x64ایرانی هم هست ولی اون یکی پشتش Made in USA نوشته بود! :mrgreen:دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحیخوب فرقی نداره نمیدونم دوستمون به جواب رسید یانه :mrgreen:تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی
www.intelart.ir
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط punisher.x64اصلا معلوم نیست اونی که پرسیده کجا رفته؟...ما اینجا داریم با هم بحث میکنیم!!!! :redface:دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط punisher.x64اگه منظورت پورت LPT نیست ...کارت یکمی سخت میشه..چون ساختنش یکم طولانیه و جواب گرفتن ازش هم ریسک داره...اگه نگاه بکنید پروگرمرهای موازی که در بازار هستن همه قیمت های نجومی دارند والبته واسه کارهای فوق حرفه ای ازشون استفاده میشه....
من با کابل یه stk200/300ساختم ولی بازهم پیغام خطا میده
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamedf19شرمنده من دسترسی به نت نداشتم
من با کابل یه stk200/300ساختم ولی بازهم پیغام خطا میدهدوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
بانک اطلاعاتی سنسورها
دیدگاه
دیدگاه