اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

Superpro 3000u

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

Superpro 3000u

سلام
    رسیدن سال جدید رو پیشاپیش تبریک عرض میکنم..........
    تا الان انواع مختلف AVR و PIC رو پروگرم کردم اما در پروگرم کردن mega 64 با سوپرپرو 3000 به مشکل خوردم.............(به صورت spi)
    تمام مراحل به درستی انجام میشه اما لاک نمیشه................. oo:
    سر این موضوع خیلی اذیت شدم......حتی برانامه جدیدش رو دان کردم...........ویندوز عوض کردم ......نشد که نشد
    بعد رفتم سراغ TNM+2000 .........اصلآ میکرو رو نشناخت ................یه هاتل قدیمی با پورت کام داشتم اونم امتحان کردم
    با اینکه قبلآ جواب میداد ............ میکرو رو نشناختoo:
    یک پرو گرامر هاتل USB گرفتم ............همه مراحل رو غیر ازverify درست انجام میده.............
    چه لاک کنم یا نکنم verify ارور میده ..............اما لاک انجام میشه ............
    فعلآ که کارم راه افتاد اما همش باید بافر رو چشمی بررسی کنم تا مطمئن بشم لاک شده
    اینم اضافه کنم..........با چند سیستم تست کردم..........پاور سوپر پرو رو عوض کردم...........ورژن جدید TNM و suprpro رو استفاده کردم
    از چندین mega64 هم L هم A استفاده کردم ...............هم در مدار اصلی و هم در هدر برد تست کردم............
    از فرکانس خارجی استفاده کردم ....................حالا دوستانی که سوپر پرو 3000 دارن یا امکان استفاده ازش رو دارن تست کنن
    ممنون میشم...........

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

پاسخ : Superpro 3000u

سلام.
    با کدوم پین ها پروگرم می کنید؟

دیدگاه

پروگرمر شما فقط به صورت ISP می تونه پروگرم کنه؟ یا به صورت Parallel هم می تونه پروگرم کنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
        سلام.
        با کدوم پین ها پروگرم می کنید؟
        سلام
        sck-reset-pdi-pdo
        پروگرمر شما فقط به صورت ISP می تونه پروگرم کنه؟ یا به صورت Parallel هم می تونه پروگرم کنه؟
        بصورت Parallel هم می تونه پروگرم کنه اما آداپتور مخصوص لازمه که کمیاب هست چندین بار سفارش دادم اما پیدا نشد
        یکسری آداپتور دارم ........برای mega8 ....mega16........dip8......dip16........و آی سی های فلش 48 پین
        اینها روی زیپ قرار می گیرند در مورد mega64 اینطور نیست سوکت زیپ کلآ از سوپرپرو جدا میشه و آداپتور mega64
        به جاش قرار میگیره.............

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X