سلام دوستان
یک فرکانس متر ساده طراحی کردم و کدش رو با کدویژن نوشتم اما وقتی توی پروتئوس اجرا می کنم روی lcd پیغام نا مربوط نشون میده
در ادامه فایل پروتئوس و کدویژن و یک اسکرین شات رو میذارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
(در مورد کد باید بگم که این کد پالس های ورودی رو توی یک ثانیه از طریق تایمر 1 میشماره و روی ال سی دی نمایش میده)

[glow=red,2,300]لینک دریافت فایل ها:[/glow]
frequency meter.rar - 79 KB
یک فرکانس متر ساده طراحی کردم و کدش رو با کدویژن نوشتم اما وقتی توی پروتئوس اجرا می کنم روی lcd پیغام نا مربوط نشون میده
در ادامه فایل پروتئوس و کدویژن و یک اسکرین شات رو میذارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:
(در مورد کد باید بگم که این کد پالس های ورودی رو توی یک ثانیه از طریق تایمر 1 میشماره و روی ال سی دی نمایش میده)
کد:
#include <mega16.h> #include <delay.h> #include<stdio.h> #asm .equ __lcd_port=0x1B ;PORTA #endasm #include <lcd.h> float f; //LCD--------------------------------------------------- void display(){ char lcd_buf[32]; sprintf(lcd_buf,"F=%6.3f kHz",f/1000); TCNT1=0; lcd_clear() ; lcd_gotoxy(0,0); lcd_puts(lcd_buf); } // Declare your global variables here //-------------------------------------------------------- void main(void) { PORTA=0x00; DDRA=0x00; PORTB.1=1; DDRB.1=0; lcd_init(16); while (1) { TCCR1B=0x06; delay_ms(1000); TCCR1B=0x00; TCNT1=0; f=TCNT1; display(); delay_ms(500); }; }

[glow=red,2,300]لینک دریافت فایل ها:[/glow]
frequency meter.rar - 79 KB
دیدگاه