اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شناسایی یک دستگاه با نام مشخص (مثلا t323) توسط کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شناسایی یک دستگاه با نام مشخص (مثلا t323) توسط کامپیوتر

[glow=red,2,300]با سلام![/glow]یک برد توسط ATmega8 طراحی کرده ام که اطلاعات دمایی را می خواند و توسط کابل سریال به کامپیوتر می فرستد. در صورتیکه بخواهم کامپیوتر برد مرا به عنوان یک دستگاه با نام مشخص (مثلا t323) شناسایی کند چکار باید کنم؟ در صورتیکه بخواهم درایور برای برد بنویسم چکار باید کنم؟ لطفا راهنمایی. با تشکر فراوان.
    :bye

پاسخ : شناسایی یک دستگاه با نام مشخص (مثلا t323) توسط کامپیوتر

لازم نیست درایور بنویسی می تونی با labview کار کنی

دیدگاه

ممنون از جوابتون، در صورتیکه بخواهم کامپوتر، به یک اسم مشخص برد را بشناسد مثلا t323 و من از طریق Usb بخواهم ارتباط برقرار کنم چه کار باید کنم؟ با تشکر!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
        لازم نیست درایور بنویسی می تونی با labview کار کنی
        ممنون از جوابتون، در صورتیکه بخواهم کامپیوتر، به یک اسم مشخص برد را بشناسد مثلا t323 و من از طریق Usb بخواهم ارتباط برقرار کنم چه کار باید کنم؟ با تشکر!

دیدگاه

ببین اتصال به usbبه چند صورت انجام میشه "طبق تحقیقات خودم"یکی cdcدومیhidاینا کلاس هستن حالا .........
          cdcنیاز به نصب درایور داره ولی hidکدهای شناسایی داره منظورت با همین کد شناسایی هستش درسته

دیدگاه

ببین اتصال به usbبه چند صورت انجام میشه "طبق تحقیقات خودم"یکی cdcدومیhidاینا کلاس هستن حالا .........
            cdcنیاز به نصب درایور داره ولی hidکدهای شناسایی داره منظورت با همین کد شناسایی هستش درسته
            ممنون از جوابتون، در صورت امکان در برای هر دو حالت توضیح دهید. با تشکر!

دیدگاه

cdcاحتیاج به نصب درایور داره ===که توسط برنامه نویس خبره ساخته میشه یا نرم افزاری هم وجود داره که بصورت خودکار انجام می ده مانند windriver

hidنیاز به نصب درایور نداره====توسط VID,PID می تواند شناسایی شود از نظر من اول کتاب اصول پورت usbرا بخون و از کتابخونه لینک پویاdll usblibrary
              استفاده کن و با هر زبانی که دوست داری به dllمتصل شو استفاده کن وبه usbمتصل شو بدون نصب درایور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MECA-1385
                [glow=red,2,300]با سلام![/glow]یک برد توسط ATmega8 طراحی کرده ام که اطلاعات دمایی را می خواند و توسط کابل سریال به کامپیوتر می فرستد. در صورتیکه بخواهم کامپیوتر برد مرا به عنوان یک دستگاه با نام مشخص (مثلا t323) شناسایی کند چکار باید کنم؟ در صورتیکه بخواهم درایور برای برد بنویسم چکار باید کنم؟ لطفا راهنمایی. با تشکر فراوان.
                :bye
                ساده ترین راه واسه اینکه واسه بردت کلاس بزاری و یه برنامه به نام خودش داشته باشه
                میتونی با max232 وصل کنی به کامپیوتر.حالا اگه میخوای usb باشه میتونی تبدیلشو بخری از اون استفاده کنی . تبدیل usb رو هم میتونی روی بردت جاسازی کنی :smile:
                بعد با vb یا c# یا هر زبون دیگه میتونی یه برنامه ساده بنویسی که اطلاعاتتو نشون بده . هرجور دوس داری هم میتونی نمایشش بدی

فقط کافیه اطلاعاتو با سریال ارسال کنی .

دیدگاه

سلام
                  این لینک رو هم ببینید خالی از لطف نیست:
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=88525.0

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

cdcاحتیاج به نصب درایور داره ===که توسط برنامه نویس خبره ساخته میشه یا نرم افزاری هم وجود داره که بصورت خودکار انجام می ده مانند windriver

hidنیاز به نصب درایور نداره====توسط VID,PID می تواند شناسایی شود از نظر من اول کتاب اصول پورت usbرا بخون و از کتابخونه لینک پویاdll usblibrary
                    استفاده کن و با هر زبانی که دوست داری به dllمتصل شو استفاده کن وبه usbمتصل شو بدون نصب درایور
                    با تشکر، من کتاب اصول کار با پورت usb را تا حدی خواندم و به مطالبی پی بردم. حال سوالم این است:
                    برنامه میکرو کنترلری که قرار است اطلاعات PID و VID را به کامپیوتر ارسال کند تا مثلا عبارت t323 را تعریف و نمایش دهد چگونه است؟لطفا با ذکر مثال و سورس راهنمایی نمایید. ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MECA-1385
                      با تشکر، من کتاب اصول کار با پورت usb را تا حدی خواندم و به مطالبی پی بردم. حال سوالم این است:
                      برنامه میکرو کنترلری که قرار است اطلاعات PID و VID را به کامپیوتر ارسال کند تا مثلا عبارت t323 را تعریف و نمایش دهد چگونه است؟لطفا با ذکر مثال و سورس راهنمایی نمایید. ممنون
                      کتابخونه ی usb.hرو در محیط ccs compilerمورد برسی قرار بده تحقیق کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X