چیپ کنرلر ال سی دی 1100 چیپ PCF8814 هستش ولی چیپ 1202 شماره اش STE2007 هستش. من خیلی وقت نکردم مقایسه کنم ولی مثل اینکه یه کم با هم فرق دارن.
من با کامپایلر آردوینو کار میکنم و کتابخونه های 1100 رو نتونستم برای 1202 استفاده کنم. الان فقط یه کتابخونه پیدا کردم که اون هم خیلی ناقصه و فقط برای نمایش متن هست. ولی فقط یه فونت 5*8 پیکسلی داره. حالا اگه من بخوام فونت ها رو بزرگتر کنم چه تغیراتی باید بدم.
ممنون میشم
اینم کتابخونه اش http://s6.picofile.com/file/82398303...csLCD.zip.html
جناب فانی واقعا ممنون از بابت انتشار این مطلب، امیدوارم همواره شاد و سربلند باشید.
از طرف تمام کسانی که فایل را دانلود کردند تشکر می کنم و به شما خسته نباشید می گم.
یک سوال هم از خدمتتون داشتم: ببخشید دلیل آینه نشون دادن تصویر در ال سی دی بعد از راه اندازی چیست؟
موارد بررسی شده:
1-با چند ال سی دی دیگر بررسی شد نتیجه تغییری نکرد.
2-نسخه های دیگر نرم افزار کامپایلر تست شد جهت بررسی مشکلات احتمالی کرک نرم افزار و متاسفانه بازهم تمامی کار ها از جمله نمایش تصویر و متن به صورت آینه انجام می شود.
3- حتی نسخه بدون تغییر هگز پرویه جنابعالی تست شد و نتیجه مطلوب حاصل نشد.
ممنون میشوم در صورت امکان پاسخ بدین.
باتشکر
شاد و سربلند باشید./ اضافه شده در تاریخ :
عرض سلام و احترام
جناب فانی واقعا ممنون از بابت انتشار این مطلب، امیدوارم همواره شاد و سربلند باشید.
از طرف تمام کسانی که فایل را دانلود کردند تشکر می کنم و به شما خسته نباشید می گم.
یک سوال هم از خدمتتون داشتم: ببخشید دلیل آینه نشون دادن تصویر در ال سی دی بعد از راه اندازی چیست؟
موارد بررسی شده:
1-با چند ال سی دی دیگر بررسی شد نتیجه تغییری نکرد.
2-نسخه های دیگر نرم افزار کامپایلر تست شد جهت بررسی مشکلات احتمالی کرک نرم افزار و متاسفانه بازهم تمامی کار ها از جمله نمایش تصویر و متن به صورت آینه انجام می شود.
3- حتی نسخه بدون تغییر هگز پرویه جنابعالی تست شد و نتیجه مطلوب حاصل نشد.
ممنون میشوم در صورت امکان پاسخ بدین.
باتشکر :applause: :applause: :wow: :wow: :job: :job: :bye :bye
شاد و سربلند باشید./
سلام وقتتون بخیر باشه....
خب این برمیگرده به تفاوت های ریزی ک بین چیپ درایورهای این السیدی ها هست...شما کافیه قبل از کامپایل کردن داخل هدر مربوط به کتابخانه یک دیفاین (که اسمش دقیق یادم نیست!!!) به اسم mirror (حداقل بخشی از اسمش این کلمه رو داره) رو تغییر مقدار بدید...اگه 0 هست 1 کنید و اگه مقدارش 1 هست 0 کنیدش....
سلام سالها قبل با این ال سیدی کار کردم برا کار صنعتی هم میشه ازش استفاده کرد ولی به شرطی که بک لایتش با pwm کنترل بشه وگرنه پنلش به شدت مقاومه و چیزیش نمیشه. اینم فیلمش البته ببخشید قدیمه و ناشیانه http://s7.picofile.com/file/82506424...00075.exe.html
جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم
دیدگاه