اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در راه اندازی میکرو

فرزاد جان گفتم برای تغذیه از 5 ولت منبع تغذیه کامپیوتر استفاده کردم.

راستش chia جان مطمئن هم نیستم ولی از یکی شنیدم که اگه میکرو سالم نباشه پرگرام نمیشه.

منتظرم بازار باز بشه با یه چیپ دیگه هم تست بگیرم.

Work with what you have .Never limit yourself by things you could have had

دیدگاه

سلام
      در مورد مشکلی که درباره پروگرام کردن میکرو داشتین، اگر پروگرامر شما stk200/300 باشه احتمال داره فیوز بیت مربوط به spi رو دست کاری کرده باشی.
      در این صورت اگر چه میکرو سالمه اما دیگه با stk200/300 کاری نمی شه کرد.
      باید یه پروگرامر universal گیر بیاری و فیوز بیت spi رو دوباره اصلاح کنی.
      پیشنهاد می کنم حتی اگر برنامه ات را با codevision می نویسی، فیوزبیت هایش را اما با bascom تنظیم کن. چون محیط bascom برای این کار روشن تره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jh_topgraph
        فرزاد جان گفتم برای تغذیه از 5 ولت منبع تغذیه کامپیوتر استفاده کردم.
        شما یه کاری بکن 8 تا led بذار تو همون پورتت بعد هه led ها رو روشن کن و بعد از 2 ثانیه خاموش کن.
        ببین این عملیه یا نه؟

اگه نمیشه فکر کنم پورتت خروجی نیست.

www.icesi.ir

دیدگاه

سلام

میلاد جان این کارو سری اول هم کردم(البته با یک led ولی نشد). الآن مشکل اصلی من اینه که خروجی میکرو در حالت 1 فقط 2 ولته!!!

mmasih عزیز ممنون از اینکه وقت گذاشتی.

پرگرمر من STK200/300 هست در مورد فیوز بیتی که گفتی من توی کد ویزارد نگاه کردم ولی mega16 همچین فیوز بیتی نداره.

در مورد پرگرامر universal میشه بیشتر توضیح بدی.

موفق باشید.

دیدگاه

سلام.

آقا من فکر میکنم پورت رو خروجی نکردی .

این برنامه زیر رو با بیسیک نوشتم و پورت b رو خروجی کردم و 8 تا led رو بهش وصل کردم. این برنامه رو تست کن ببین جواب میده.
            فایل هگز رو هم گذاشتم.

اینطوری خیالت از icراحت میشه.

http://data-sheets.persiangig.com/pr...mega16-led.rar

www.icesi.ir

دیدگاه

میلاد جان دستت درد نکنه فایل رو گرفتم.

امتحان میکنم نتیجش رو میگم.

موفق باشی.

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

میلاد جان دست گلت درد نکنه مدار کار میکنه مثل ساعت :applause: :applause:

آقا میلاد یه زحمت دیگه هم برات داشتم این BASCOM آموزش فارسی هم داره .اگه کتابی چیزی هم میشناسی ممنون میشم معرفی کنی.

راستی اون چیپی که گفته بودم مشکل داره رو هم امتحان کردم .میگه نمیتونه نوع چیپ رو تشخیص بده .البته این مشکل رو با چیپ قبلی هم داشتم ولی نمی دونم چطوری درست

شد. :biggrin: دکمه identify رو زدم و تشخیص داد.....ولی این یکی چیپه نمیشه!!! البته پاک میشه. ROM رو هم میتونه بخونه ولی پرگرام نمیشه. :angry:

mmasih جان کجا رفتی؟؟؟ :sad:

این فیوز بیتی که گفتی رو چطوری میتونم تغییر بدم؟؟

دیدگاه

سلام دوستان

من یه کتاب پیدا کردم فکر کنم بدرد بخوره: :wow:

نام کتاب:

Bascom Programming of Microcontrollers With Ease

http://rapidshare.com/files/12343955/BASCOM_-_Programming_of_Microcontrollers_with_Ease_1581126 719.rar

دیدگاه

سلام.

موفق باشی.

اگه میخوای از اول شروع کنی من بهت کتاب علی کاهه رو بهت پیشنهاد میکنم.
                    توی همین سایت آموزشش هستش. http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=7070.0

مشکلت با کدوم فیوز بیتشه؟
                    www.icesi.ir

دیدگاه

سلام

اینم یه خلاصه:

یه سوال دیگه هم داشتم من 2 روز پیش یه مگا 16 خریدم چند دفعه بیشتر پرگرامش نکرده بودم که خراب شد یعنی دیگه پرگرام نمیشد اول فکر کردم مشکل از پرگرامر ولی وقتی

میکرو رو عوضش کردم پرگرام کرد. مدار من هیچ مشکلی نداشت چون چندفعه دیگه هم میکرو رو بسته بودم.اتصال کوتاه هم نشده بود. به نظر شماها مشکل چیه

نوشته اصلی توسط mmasih
                      سلام
                      در مورد مشکلی که درباره پروگرام کردن میکرو داشتین، اگر پروگرامر شما stk200/300 باشه احتمال داره فیوز بیت مربوط به spi رو دست کاری کرده باشی.
                      در این صورت اگر چه میکرو سالمه اما دیگه با stk200/300 کاری نمی شه کرد.
                      باید یه پروگرامر universal گیر بیاری و فیوز بیت spi رو دوباره اصلاح کنی.
                      پیشنهاد می کنم حتی اگر برنامه ات را با codevision می نویسی، فیوزبیت هایش را اما با bascom تنظیم کن. چون محیط bascom برای این کار روشن تره!

راستی اون چیپی که گفته بودم مشکل داره رو هم امتحان کردم .میگه نمیتونه نوع چیپ رو تشخیص بده .البته این مشکل رو با چیپ قبلی هم داشتم ولی نمی دونم چطوری درست

شد. :biggrin: دکمه identify رو زدم و تشخیص داد.....ولی این یکی چیپه نمیشه!!! البته پاک میشه. ROM رو هم میتونه بخونه ولی پرگرام نمیشه. :angry:

میلاد جان من حتم دارم میکرو سالمه.نظرت چیه؟

دوستان دیگه هم خواهش میکنم کمک کنید..

دیدگاه

تو فیوز بیتاش دستکاری نکردی و تغییر ندادی؟

شاید پایه reset رو پایه خروجی و ورودی کردی.
                        شاید کلاک داخلی رو غیر فعال کردی و خارجی رو فعال کن.
                        ...

www.icesi.ir

دیدگاه

سلام

اینم یه خلاصه:

یه سوال دیگه هم داشتم من 2 روز پیش یه مگا 16 خریدم چند دفعه بیشتر پرگرامش نکرده بودم که خراب شد یعنی دیگه پرگرام نمیشد اول فکر کردم مشکل از پرگرامر ولی وقتی

میکرو رو عوضش کردم پرگرام کرد. مدار من هیچ مشکلی نداشت چون چندفعه دیگه هم میکرو رو بسته بودم.اتصال کوتاه هم نشده بود. به نظر شماها مشکل چیه
                          سلام !

من یه همچین مشکلی رو داشتم .بارها پیش میومد پروگرمرم یه میکرو مثلا mega 16 یا 32 رو پس از 7 یا 8 بار پروگرمینگ دیگه پروگرم نمی کرد (با وجود اینکه اصلا به fuse bit ها دست نمی زدم ) :angry: اما این مشکل رو ظاهرا فقط از طریق پروگرمرهای یونیورسال میشه حل کرد ! بالا خره بیخود نیست که این قدر گرونه !
                          آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                          سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

من بارها شده یک میکروی ATMEGA16 یا ATMEGA32 رو 300 - 400 بار با پروگرمر STK200-300 پروگرم کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده. به نظر من اگه میکرو دیگه شناخته نمیشه به دلیل دستکاری فیوزبیت ها یا لاک بیت هاست.

دیدگاه

نه واقعا مشکل از دستکاری روی فیوز بیتها نیست چون من یه 2 سالی هست که این مشکل دارم حتی چند بار پروگرمرمم عوض کردم ولی نتیجه نداد .

تنها نکته مثبتی داره اینه که هر بار که میرم جمهوری (جوان) قبل از اینکه بگم چی می خوام خودش یه مگا 32 بهم میده :mrgreen: :biggrin: :nerd:
                              آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                              سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hossein_Benyamin
                                نه واقعا مشکل از دستکاری روی فیوز بیتها نیست چون من یه 2 سالی هست که این مشکل دارم حتی چند بار پروگرمرمم عوض کردم ولی نتیجه نداد .

تنها نکته مثبتی داره اینه که هر بار که میرم جمهوری (جوان) قبل از اینکه بگم چی می خوام خودش یه مگا 32 بهم میده :mrgreen: :biggrin: :nerd:
                                منم دستکاری نکردم نمیدونم چرا این جوری شد :sad:

این پرگرامر یونیورسال چی هست چند قیمته؟ کاربردش چیه؟

نوشته اصلی توسط میلاد موسوی
                                تو فیوز بیتاش دستکاری نکردی و تغییر ندادی؟

شاید پایه reset رو پایه خروجی و ورودی کردی.
                                شاید کلاک داخلی رو غیر فعال کردی و خارجی رو فعال کن.
                                ...

پایه ریست رو که دست نزدم..

میلاد جان زمانی که میکرو پرگرام نمیشه چطور میتونم فیزبیت ه9اش رو تغییر بدم؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X