اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا راهکاری هست که با یک تبدیل usb <> ttl چندین atmega32 رو کنترل کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا راهکاری هست که با یک تبدیل usb <> ttl چندین atmega32 رو کنترل کرد؟

میخوام با یه دونه تبدیل usb &lt;&gt;ttl هر چندتا میکرو atmega 32 که امکانش هست رو به کامپیوترم وصل کنم.
    دوستان اگه نظری در این باره دارید خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
    تمامی مدار هایی که قراره به کامپیوتر وصل کنم همگی مثل هم هستن و یه کاری رو انجام میدن . درواقع میخوام از طریق یک کامپیوتر یک برنامه رو روی تمامی مدار ها اجرا کنم .
    پاسخ : آیا راهکاری هست که با یک تبدیل usb &lt;&gt; ttl چندین atmega32 رو کنترل کرد؟

سلام
    منظورتون USB to COM هست دیگه؟
    اگر اینطوری باشه بله امکانش هست. فقط باید یک پروتکل براشون تعریف کنید که طبق اون دیتا منتقل بشه.
    کار چندان سختی نیست .

دیدگاه

پاسخ : آیا راهکاری هست که با یک تبدیل usb &lt;&gt; ttl چندین atmega32 رو کنترل کرد؟

بدون پروتکل هم با استفاده از پینهای کنترلی در حد 2 3 تا رومیشه به روش چیپ سلکت مشابه spi انجام داد
      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

پاسخ : آیا راهکاری هست که با یک تبدیل usb &lt;&gt; ttl چندی&#16

نوشته اصلی توسط DDR3
        بدون پروتکل هم با استفاده از پینهای کنترلی در حد 2 3 تا رومیشه به روش چیپ سلکت مشابه spi انجام داد
        خیلی ممنون از توجه تون . امکانش هست بیشتر توضیح بدید؟؟؟ . اگه شماتیکی برای نمونه دارید خوشحال میشم بزارید.
        بازم تشکر میکنم

تمامی مدار هایی که قراره به کامپیوتر وصل کنم همگی یه کاری رو انجام میدن . درواقع میخوام از طریق یک کامپیوتر یک برنامه رو روی تمامی مدار ها اجرا کنم .

دیدگاه

نمونه ندارم اما
          میشه از پینهای rts cts و یکی دوتا دیگه که اسمشون یادم نیست الان ، بعنوان chip select استفاده کنی
          یعنی اینکه هر وقت مستر یه چیپ رو سلکت کرد اون میکرو انتخاب شده پاسخ بده
          مشابه spi
          و اصلا می تونی از ft232rl اگر اشتباه نکنم که spi داره نیز استفاده کنید
          موفق باشید
          همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X