اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision

والا ما قصد جسارت نداشتیم :smile:

من تازه واردمو میخواسم از تجربیات دوستان دیگه هم مطلع بشم.

دیدگاه

پاسخ : [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از کتابخانه pff.h در CodeVision

آقا من تو شهرستانم اینجا ADG3304 یا cd4050 پیدا نمیشه واسم به صرفه تره که 3 تا lf33 بخرم بزارم سر راه هر پورت فقط نمیدونم تو فرکانس بالا جواب میده یا نه به نظرتون چیکار کنم؟
      مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdieee
        آقا من تو شهرستانم اینجا ADG3304 یا cd4050 پیدا نمیشه واسم به صرفه تره که 3 تا lf33 بخرم بزارم سر راه هر پورت فقط نمیدونم تو فرکانس بالا جواب میده یا نه به نظرتون چیکار کنم؟
        نه این چه کاریه؟!!!
        IC غیر نورمالی نیس همه جا گیر میاد ولی اگه نمیتونی تقسیم مقاومتی بذار
        یا کلا ولتاژ تغذیه میکرو رو 3.3 بگیر و مستقیم وصل کن چیزی نمیشه
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

ممنون از همه دوستان بالاخره جواب داد

چند تا نکته
          باید بگم که جواب گرفتن تو عمل با جواب گرفتن تو پروتئوس بعضی وقتا تفاوت های زیادی داره که اینم از همون موارده
          این آموزشی که توی صفحه اول آقای بیرامی لطف کردن و گذاشتن توی پروتئوس جواب میده حتی اون آموزش ساده ای که توی این تاپیک http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59702.0 آقای حمید توضیحاتش رو دادن و از اینا خیلی ساده تره هم توی پروتئوس جواب میده!

واسه اینکه در عمل با atmega32 یا حتی atmega8 جواب بگیرین همین آموزش آقای بیرامی عالیه فقط طبق نکته ای که آقای abbas sarami گفت توی فایل SD_Driver باید فایل mmc.c رو عوض کنید و از فایل آقای مهندس اسدی استفاده کنید http://eca.ir/sharing/uploads/13949904191.rar

راستی من واسه کاهش ولتاژ از تقسیم مقاومتی استفاده کردم فعلا که داره جواب میده

تشکر ویژه دارم از آقایان بیرامی و sarami و اسدی و همه کسانی که اطلاعاتشون رو بدون هیچ چشم داشتی در اختیار دیگران قرار میدن
          مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

سلام
            بابت فایل آموزشی تشکر میکنم.
            من 2 سال پیش با بسکام SD کارت ها رو راه انداختم. با C هم جواب داد ولی خیلی اذیت میکرد.
            متابخونه pff عالی بود با فرکانس 16 مگ و پروتیوس تست کردم خوب بود. تا چند روز دیگه ندارش و ببندم
            یه سوال دارم دوستان من یک سری فایل دارم با پسوند bin. میخوام خود برنامه این فایل هارو پیدا کنه و دونه به دونه باز کنه و محتویات اونها رو بخونه
            و بتونه تشخیص بده به انتهای فایل رسیده.
            قبلا با بسکام این کار رو کردم ولی نمیدونم تو C چطوری باید بنویسم!!!!!!
            -----------------------------------------------------------------------------------------
            تست انتهای فایل :NO:
            کد:
            Loop Until Eof(#ff) <> 0
            سرچ فایل
            کد:
            File_name = Dir( "*.bin")
             While Len(file_name) <> 0
            ---------------------------------------------------------------------------------------
            ممنون میشم اگه در این رابطه من رو راهنمایی کنید :read: :read:

قومی متفکرند اندر ره دین
            قومی بگمان فتاده در راه یقین
            میترسم از آن که بانگ آید روزی
            که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

من یه سوالی برام پیش اوده. خود کدویژن ff رو داره و ساپورت میکنه. این وسط چه نیازی به pff هست؟
              حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
              به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                من یه سوالی برام پیش اوده. خود کدویژن ff رو داره و ساپورت میکنه. این وسط چه نیازی به pff هست؟
                خب خیلی فرق میکنن
                Ff که روی mega8 کار نمیکنه ولی pff چرا
                بعد ff کدویژن با ورژنی چان داده خیلی فرق داره
                ورژن چان جدیده باگ هاش برطرف شده و جفتشم چان نوشته
                ویندوز 98 بهتره یا 7؟؟!!
                اینم همینه
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                  خب خیلی فرق میکنن
                  Ff که روی mega8 کار نمیکنه ولی pff چرا
                  بعد ff کدویژن با ورژنی چان داده خیلی فرق داره
                  ورژن چان جدیده باگ هاش برطرف شده و جفتشم چان نوشته
                  ویندوز 98 بهتره یا 7؟؟!!
                  اینم همینه
                  جدا؟؟؟ علم چان هنوز مگه سایتشو اپدیت میکنه؟؟؟ خیلی وقته ندیده بودم چیز جدیدی اضافه بشه به سایتش. پس اپدیت داده. فعلا سرم یه خورده مشغول درس مشخه. در اولی فرصت خراب میشم سرش. حدودا میدونی چه باگایی برطرف شده؟؟ با مال چان مستقیما کار نکردم. چیاش بهتره؟ کلی بگو دیگه نرم 5 صفحه بخونم. (گفتم که درگیر درس و مشخم.)
                  حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                  به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                    جدا؟؟؟ علم چان هنوز مگه سایتشو اپدیت میکنه؟؟؟ خیلی وقته ندیده بودم چیز جدیدی اضافه بشه به سایتش. پس اپدیت داده. فعلا سرم یه خورده مشغول درس مشخه. در اولی فرصت خراب میشم سرش. حدودا میدونی چه باگایی برطرف شده؟؟ با مال چان مستقیما کار نکردم. چیاش بهتره؟ کلی بگو دیگه نرم 5 صفحه بخونم. (گفتم که درگیر درس و مشخم.)
                    آره بابا
                    جدیدا 2 تا پدیت داده
                    اینا لیست تغییراتشه

R0.10b, May 19, 2014
                    Fixed a hard error in the disk I/O layer can collapse the directory entry.
                    Fixed LFN entry is not deleted on delete/rename an object with its lossy converted SFN.

R0.10a, Jan 15, 2014
                    Added arbitrary strings as drive number in the path name. (_STR_VOLUME_ID)
                    Added an option for minimum sector size. (_MIN_SS)
                    2nd argument of f_rename() can have a drive number and it will be ignored.
                    Fixed f_mount() with forced mount fails when drive number is larger than 0.
                    Fixed f_close() invalidates the file object without volume lock.
                    Fixed volume lock is left acquired after return from f_closedir().
                    Fixed creation of a directory entry with LFN fails on too many SFN collisions.

R0.10, Oct 02, 2013
                    Added an option for character encoding on the file. (_STRF_ENCODE)
                    Added f_closedir().
                    Added forced full FAT scan option for f_getfree(). (_FS_NOFSINFO)
                    Added forced mount feature with changes of f_mount().
                    Improved behavior of volume auto detection.
                    Improved write throughput of f_puts() and f_printf().
                    Changed argument of f_chdrive(), f_mkfs(), disk_read() and disk_write().
                    Fixed f_write() can be truncated when the file size is close to 4GB.
                    Fixed f_open(), f_mkdir() and f_setlabel() can return incorrect result code on error.

درایور شبکه و nRF24L01
                    کاتالوگ محصولات

دیدگاه

با سلام

من میخوام یک عکس رو روی میکرو sd بریزم و با lcd TFT بخونم . باید از pff.h استفاده کنم یا ff.h و عملی میخوام کار بده.
                      اگر میشه ان library هایی که جواب میده رو بم بگید تا دانلود کنم. چون تاپیک رو میخوندم بعضی دوستان میگفتن که جواب نگرفتیم از توابع
                      از اقای بابرامی هم میخوام در مورده ff.h که جواب گرفتن ان library ها که جواب عملی گرفتنا بگزارن برا دانلود و یه توضیح هم بدن. با تشکر

دیدگاه

پاسخ : [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از &

سلام به همگی،
                        جناب بیرامی عزیز، آقا یه تشکر ویژه ازتون داشتم واسه این آموزشی که روی وب گذاشته بودین.... فوق العاده بود! :job: :nerd:

یه سوال داشتم:
                        من میخوام یه فایل درست کنم بعدش توی اون یه چیزی بریزم و بعد اون رو ببندم.... توی ادامه برنامه دوباره باز کنم.... یه چیزی اضافه کنم و دوباره ببندم....(اپند کنم)
                        با استفاده از pff.h چجوری میشه این کارو کرد؟

یه سوال دیگه: توی این کتابخونه دیگه حالت های مختلف و امکانات ff.h مثل FA_OPEN_EXISTING ، FA_OPEN_ALWAYS ، FA_CREATE_NEW ، FA_CREATE_ALWAYS و... رو نداره؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [عیدی]راه اندازی Micro SD به زبان C و استفاده از &

نوشته اصلی توسط quasar
                          سلام به همگی،
                          جناب بیرامی عزیز، آقا یه تشکر ویژه ازتون داشتم واسه این آموزشی که روی وب گذاشته بودین.... فوق العاده بود! :job: :nerd:

یه سوال داشتم:
                          من میخوام یه فایل درست کنم بعدش توی اون یه چیزی بریزم و بعد اون رو ببندم.... توی ادامه برنامه دوباره باز کنم.... یه چیزی اضافه کنم و دوباره ببندم....(اپند کنم)
                          با استفاده از pff.h چجوری میشه این کارو کرد؟

یه سوال دیگه: توی این کتابخونه دیگه حالت های مختلف و امکانات ff.h مثل FA_OPEN_EXISTING ، FA_OPEN_ALWAYS ، FA_CREATE_NEW ، FA_CREATE_ALWAYS و... رو نداره؟

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.
                          سلام
                          والا برای کارای نوشتن و مخصوصا نوشتن در ادامه فایل اصلا توسیه نمیشه از pff استفاده کنی
                          کلا به دلیل اینکه خیلی حجمشو کم کردن بیشتر قابلیت هاشو حذف کردن و درست کار نمیکنه
                          برای خواندن فایل مثلا توی نمایشگرای عکس دیجیتال یا mp3 پلیرها استفاده میشه
                          اگر میخوای بخونی و بنویسی و ... باید از کتابخونه ff استفاده کنی که توی پست 4ام همین لینک هست
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=91776.msg578021#msg578021
                          درایور شبکه و nRF24L01
                          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_zaman06
                            با سلام ...
                            اول بابت آموزش خیلی تشکر میکنم کلی اطلاعات مفید داشت .

دوم یه سئوال :

میخواستم ببینم موقع خوندن اطلاعات از فایل txt چه طوری میشه گفت برو خط 10 فایل رو بخون ؟
                            مثلا من یک فایل دارم که 500 خط هست و در هر خط یک عبارتی .
                            هر نوبت بر اساس ورودی ، نیاز دارم یکی از این 500 خط خونده بشه .
                            حالا راهی وجود داره که بهش بگیم خط چندم را بخونه ؟

با تشکر
                            می تونی با استفاده از تابع seek بهش آفست بدی .
                            http://massoud68.persiangig.com/pict...1406891613.gif

مشکلتون حل شده ؟؟؟
                            پس روی "موضوع به نتیجه رسید" کلیک کنید !! :job:

دیدگاه

سلام. ممنون از PDF عالی که تهیه کردین.
                              مطالعه کردم و خیلی برام مقید بود. :read:
                              و البته ممنون از سایت ECA.ir . :applause:
                              . \-/ . |-| . \/\/

دیدگاه

سلام ممنون از توضیحاته عالیتون میشه خواهش کنم برنامه من رو یه مروری کنید؟ آخه هرکاری میکنم 7 تا ارور میده
                                خیلی ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X