اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نسخه معتبر کدویژن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نسخه معتبر کدویژن

سلام
    بچه ها خسته شدم دیگه
    دارم دیوانه می شم :evil:
    یک برنامه مینویسم و پروگرم میکنم کار میکنه همون رو هفته بعد که پروگرم میکنم دیگه کار نمیکنه :angry:
    3هفته پیش nrf24 رو راه انداختم و توی این 3 هفته روی یک چیز دیگه کار کردم الان که همون برنامه nrf رو پروگرم میکنم دیگه کار نمیکنه :eek: حتی همه بنامه رو روی یک فایل دیگه نوشتم بازم نشد و بدتر از اون کلا هرجی با SPI مینویسم توی پروتوس هم جواب نمیده
    قبلا هم این مشکل رو داشتم یک مدت ولش کردم و رفتم سراغ pic چند ماه دارم با AVR هم کار میکنم و دوباره الان این مشکل ورژن کدویژن فعلی من 2.05.3 هستش اگه کسی نظری داره یا ورژنی و کرکی که خودش ازش مطمعن هست داره برام بزاره که می خوام گریه کنم :cry2: :cry2: :cry2:

پاسخ : نسخه معتبر کدویژن

نوشته اصلی توسط saeed210
    سلام
    بچه ها خسته شدم دیگه
    دارم دیوانه می شم :evil:
    یک برنامه مینویسم و پروگرم میکنم کار میکنه همون رو هفته بعد که پروگرم میکنم دیگه کار نمیکنه :angry:
    3هفته پیش nrf24 رو راه انداختم و توی این 3 هفته روی یک چیز دیگه کار کردم الان که همون برنامه nrf رو پروگرم میکنم دیگه کار نمیکنه :eek: حتی همه بنامه رو روی یک فایل دیگه نوشتم بازم نشد و بدتر از اون کلا هرجی با SPI مینویسم توی پروتوس هم جواب نمیده
    قبلا هم این مشکل رو داشتم یک مدت ولش کردم و رفتم سراغ pic چند ماه دارم با AVR هم کار میکنم و دوباره الان این مشکل ورژن کدویژن فعلی من 2.05.3 هستش اگه کسی نظری داره یا ورژنی و کرکی که خودش ازش مطمعن هست داره برام بزاره که می خوام گریه کنم :cry2: :cry2: :cry2:
    با سلام به دوست عزیز
    این مشکل را خیلی از بچه ها دارن برای همین که دوستان ازavr stadiu استفاده میکنند کلا کامپایلر های avr اعصاب واسه ادم نمیزارن
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

علیک سلام آقای ریاحی
      مهندس من می خوام یک کار تجاری نسبتا بزرگ انجام بدم به نظر شما اگه از استادیو استفاده کنم همه مشکلات حل میشه؟ دیگه انقدر مشکل نخواهم داشت؟
      نظر دوستان دیگه چیه؟

دیدگاه

من هنوزم بدم نمیاد که از pic استفاده کنم ولی هم تنوع pic تو ایران کمه هم قیمت هاش نسبت به avr بالا تره ( pic16f84 پنج هزار تومن ولی mega8 چهار هزار و چهارصد تومن -- برای دوستانی که pic کار نکردن می گم که pic16f84 هم پایه های کمتری داره هم آنالوگ نداره و فقط بک تایمر 8بیتی داره و خبری از pwm و capture هم نیست ولی قیمت . . )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed210
          من هنوزم بدم نمیاد که از pic استفاده کنم ولی هم تنوع pic تو ایران کمه هم قیمت هاش نسبت به avr بالا تره ( pic16f84 پنج هزار تومن ولی mega8 چهار هزار و چهارصد تومن -- برای دوستانی که pic کار نکردن می گم که pic16f84 هم پایه های کمتری داره هم آنالوگ نداره و فقط بک تایمر 8بیتی داره و خبری از pwm و capture هم نیست ولی قیمت . . )
          دوست عزیز
          بنده هم 1 سال دیگه کلا با pic کار میکنم درست قیمت بالاست اماده واسه پروژه های صنعتی خوب جواب میده
          واسه کارای کوچیکavr خوب ضمنا این کامپایلر یا کامپایلر gcc در کل بهتر از کد ویژن هستند
          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
          بانک اطلاعاتی سنسورها
          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X