اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از کار افتادن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

از کار افتادن میکرو

سلام خدمت دوستان

من یه مدار ساعت با DS1307 و ATMEGA8 بستم. اینو بگم که میکرو smd هست و برای پروگرم ، اونو روی برد لحیم کردم در ابتدای کار ( قبل از این که بقیه قطعات رو لحیم کنم) و برنامه رو ریختم توش و کریستال رو روی داخلی 8 مگ گذاشتم.در ابتدا همه چی خوب بود و کار می کرد ولی بعدش خواستم یه تغییری توی برنامه بدم ولی توی avr studio ارور میداد که نمیشه با میکرو ارتباط برقرار کرد (مثل همون اروری که کریستال روی خارجی تنظیم شده و نمیشه با پروگرمر معمولی پروگرم کرد) من هم گفتم erase رو بزنم ببینم چی میشه ولی باز هم ارور داد.بعدش بی خیال شدم و مدار رو زدم به برق دیدم اصلاً انگار نه انگار. کار نمیکرد.میکرو هم اصلاً داغ نمیشد. سطح برد هم به روغن لحیم آغشته هست.توی مدار LCD هم نداریم و فقط سون سگمنت داریم. حالا یه چند تا سوال داشتم

این که همه قطعات روی برد نصب باشن و ما بخوایم میکرو رو روی برد پروگرم کنیم احتمالش هست که ارور بده ؟
    امکانش هست که روغن لحیمی که روی برد هست این اختلال رو ایجاد کرده باشه؟
    آیا برنامه از روی میکرو پاک شده؟

کلاً هر نصیحتی ، فکری چیزی به نظرتون میرسه دریغ نکنید.ممنون

پاسخ : از کار افتادن میکرو

نوشته اصلی توسط E.N
    سلام خدمت دوستان

من یه مدار ساعت با DS1307 و ATMEGA8 بستم. اینو بگم که میکرو smd هست و برای پروگرم ، اونو روی برد لحیم کردم در ابتدای کار ( قبل از این که بقیه قطعات رو لحیم کنم) و برنامه رو ریختم توش و کریستال رو روی داخلی 8 مگ گذاشتم.در ابتدا همه چی خوب بود و کار می کرد ولی بعدش خواستم یه تغییری توی برنامه بدم ولی توی avr studio ارور میداد که نمیشه با میکرو ارتباط برقرار کرد (مثل همون اروری که کریستال روی خارجی تنظیم شده و نمیشه با پروگرمر معمولی پروگرم کرد) من هم گفتم erase رو بزنم ببینم چی میشه ولی باز هم ارور داد.بعدش بی خیال شدم و مدار رو زدم به برق دیدم اصلاً انگار نه انگار. کار نمیکرد.میکرو هم اصلاً داغ نمیشد. سطح برد هم به روغن لحیم آغشته هست.توی مدار LCD هم نداریم و فقط سون سگمنت داریم. حالا یه چند تا سوال داشتم

این که همه قطعات روی برد نصب باشن و ما بخوایم میکرو رو روی برد پروگرم کنیم احتمالش هست که ارور بده ؟
    امکانش هست که روغن لحیمی که روی برد هست این اختلال رو ایجاد کرده باشه؟
    آیا برنامه از روی میکرو پاک شده؟

کلاً هر نصیحتی ، فکری چیزی به نظرتون میرسه دریغ نکنید.ممنون
    درود
    چی سر راه این پایه ها هست ؟؟؟
    MISO
    MOSI
    SCK
    Reset
    به احتمال زیاد فیوز رو اشتباهی تنظیم کردی
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام
      به احتمال زیاد اتصالات درست انجام نشده مثلا اینکه پایه ی های پروگرام با برد تماسی ندارند اینارو با یه اهم متر چک کن بعدش اگر مشکل از اونا نبود به گفته ی دوستمون فیوز بیت رو اشتباه زدی باید آی سی تو برگردونی
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Saman.Asadi
        درود
        چی سر راه این پایه ها هست ؟؟؟
        MISO
        MOSI
        SCK
        Reset
        به احتمال زیاد فیوز رو اشتباهی تنظیم کردی
        سلام
        MISO و MOSI فقط به پروگرمر وصل بودن و SCK از طریق یه مقاومت به ورودی اپتو کوپلر وصل بود و ریست هم با مقاومت 10K به Vcc وصل شده بود.اگه دفعه اول فیوزبیت ها رو اشتباه زده بودم پس چرا مدار کار میکرد؟

دفعه دوم ( بعد از این که میکرو و بقیه قطعات روی برد نصب شده بود و پایه های میکرو همون طوری بود که در بالا گفتم) دیگه ارور داد که نمیتونه وارد حالت پروگرم کردن بشه. دفعه دوم اصلاً نمیشد فیوزبیت تغییر بدی و من هم دست به فیوزبیت ها نزدم

نوشته اصلی توسط mohammad...
        سلام
        به احتمال زیاد اتصالات درست انجام نشده مثلا اینکه پایه ی های پروگرام با برد تماسی ندارند اینارو با یه اهم متر چک کن بعدش اگر مشکل از اونا نبود به گفته ی دوستمون فیوز بیت رو اشتباه زدی باید آی سی تو برگردونی
        سلام اتصالات رو هم همون موقع چک کردم و مشکلی نداشت . واقعاً موندم چیکار کنم

دیدگاه

مشکل حل شد.

مثل این که فیوزبیت مربوط به تشخیص ولتاژ میکرو ( فکر کنم brown-out بود) تغییر کرده بود و رفته بود روی 4 ولت و به خاطر همین کار نمیکرد هرچند به میکرو ولتاژ 5 ولت داده بودم. 20 تا پایه میکرو smd رو به پروگرمر وصل کردن واقعاً اذیت کننده بود و با پروگرم در حالت پارالل ( میکرو رو erase کردم و دوباره روش برنامه ریختم) این فیوزبیت رو به حالت اولیه تغییر دادم و مشکل حل شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X