اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط میکرو با .....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط میکرو با .....

سلام چطور می شود avr با usb ارتباط برقرار کند

پاسخ : ارتباط میکرو با .....

سلام
    بهترین کاری که من به نظرم میرسه استفاده از ای سی های مبدل usb to serial است البته شنیدم خود avr کتاب خانه ای داره که باید دانلود کنی اون موقع متونی مستقیم هم ارتباط داشته باشی ولی من همون اولی را ترجیح میدم
    :nice:

دیدگاه

من میخواهم دستگاهی بسازم که بشه اطلاعات پورت usb فلش خور را روی میکرو بریزم و بعد با استفاده از بلوتوث ان را انتقال دهم به نظر شما بهترین را هکار چیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پاستا
        من میخواهم دستگاهی بسازم که بشه اطلاعات پورت usb فلش خور را روی میکرو بریزم و بعد با استفاده از بلوتوث ان را انتقال دهم به نظر شما بهترین را هکار چیست؟
        سلام
        واسه این کار دو راه وجود داره یکی استفاده از میکرو هایی udb host دارند مثل ( at90usbxxx یا سری های ARM)
        مورد دیگه استفاده از آیسی های USB host هست
        که مورد اول نیاز به تسلط خوب روی برنامه نویسی داره ولی مورد دوم کمی از نظر برنامه نویسی ساده تر هست و میکرو رو هم زیاد مشغول نمیکنه ولی یه مقدار هزینه بیشتر میشه

دیدگاه

خسته نباشید ایا با استفاده از این میکرو می شود پورت را در ماژول قرار داد تا دیتاهای فلش را با بلوتوث بفرسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پاستا
            خسته نباشید ایا با استفاده از این میکرو می شود پورت را در ماژول قرار داد تا دیتاهای فلش را با بلوتوث بفرسته
            بله میشه این کار رو کرد ولی باز هم میگم باید به برنامه نویسی تسلط داشته باشید مخصوصا c

دیدگاه

اگر بخواهیم دو پورت usb فلش خور را روی ماژول قرار دهیم باید چه کاری انجام دهیم؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پاستا
                اگر بخواهیم دو پورت usb فلش خور را روی ماژول قرار دهیم باید چه کاری انجام دهیم؟ :rolleyes:
                باید میکرو یا usb host رو که انتخاب میکنی دو تا پورت ساپروت کنه یا دو تا آیسی usb host رو راه اندازی کنی ولی اکثر usb host ها بیشتر از یه پورت رو ساپورت میکنند

دیدگاه

اگر من ماژول اماده بلوتوثی را بگیرم چطور ای سی ها را روش نصب کنم؟ :smile:

دیدگاه

ایا می تونید در باره نقشه مدار یا برنامه نویسی من را راهنمایی کنید

دیدگاه

برای اتصال میکرو به کامپیوتر دو روش هست

استفاده از ای سی ft232
                      استفاده از کتابخونه usbdrvدر محیط avrstudio
                      اتصال usbبازم به کامپیوتر برای دریافت اطلاعات به دو صورت است کلاس cdc,hid
                      cdcنیاز به نصب درایور دارد ولی hidندارد

دیدگاه

سلام به همه ی عزیزانی که وقتتان را به من داده اید
                        من یک دانش اموز هستم و اطلاع کافی از نقشه مدار و برنامه نویسی ندارم اگر لطف می کنید برنامه ای دارید که به من بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پاستا
                          ایا می تونید در باره نقشه مدار یا برنامه نویسی من را راهنمایی کنید
                          شما باید اول قطعات و ماژول ها رو بخریو یا اینکه ببینی توی بازار موجود هست یا نه
                          بعد از روی دیتا شیت و اطلاعات خوذت یه PCB طراحی کنی و از بچه های انجمن در صورت عدم اطلاعات کافی نظر خواهی کنی
                          بعد از این که pcb رو دادی واسه ساخت قطعه رو میخری و منتاژ میکنی و بعد شروع به برنامه نویسی میکنی
                          اگر با میکرو کار نکردی و به برنامه نویسی ( زبان C) تسلط نداری این پروژه زمان بر میشه من هم به برنامه نویسی تسلط ندارم در حد رفع نیاز میدونم
                          و زمان هم مد نظرت واسه ساخت این پروژه بدی برات بسازند راحت تره ولی برای یادگیری و سرگرمی هست تا شرو نکنی به جایی نمیرسی
                          توی فروشگاه همین سایت یا فروشگا های دیگه دنبال آسیس های usb host بگرد و میکرو ها رو هم ببین چی هست
                          شما تا به حال با میکرو ها کار کردی؟ رشته تحصییتون چی هست؟

دیدگاه

نخیر راستش من یک دانش اموز هستم که می خواهم اختراع انجام دهم و ان را به ثبت برسانم
                            پس به نظر شما اگر من این کارها را بدم براین در بازار انجام دهند خوب است. :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پاستا
                              نخیر راستش من یک دانش اموز هستم که می خواهم اختراع انجام دهم و ان را به ثبت برسانم
                              پس به نظر شما اگر من این کارها را بدم براین در بازار انجام دهند خوب است. :surprised:
                              به نظر من اگر شما بخوای خودت انجام بدی اول باید زبان انگلیسی رو یاد بگیری و در کنارش برنامه نویسی c رو هم یاد بگیری
                              که یک سال زمان میخواد بعد باید بری دنبال یاد گیری میکرو که اونم 4-5 ماهی زمان می بره
                              پس با این اوصاف بده واست بسازند که شاید 300-600 هزار تومن برات آب میخوره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X